Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
373.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Beyler bugün oyunu indirdim oynamaya başladım. Bir tane uçağı araştırdım falan bir güncelleme geldi 5 gb bu neden oldu anlamadım.

edit : Oyunu oynarken 5 gb'lık yeni bir güncelleme gelince şaşırdım.

Senin indirdiğin demo versiyondu kolayca oyunu indirip deneyebil diye yapılmış bir güzellik, şimdi tam versiyonu indiriyor eğer beğendiysen tam versiyonu indirmeye devam edip güncelleme gelene kadar birşey indirmeden oynayabilirsin.
  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    WOT'da 15vs15 atıyorsun ama War Thunderda (15vs15)x3 atıyorsun, o yüzden sürenin 3 kat fazla olması gayet normal, XP ve para olarakta War Thunder çok daha bonkör, WOT'daki Tier 10 tanklara 6,5M satın alma bedeli + 1,5M'lik teçhizat bedeli lazım, randımanlı kullanabilmek için. War Thunder'da en pahalı tank 1M bile değil, teçhizatları çok çok daha ucuz, WOT'da bir tane Tier 10 açana kadar al-sat yüzünden zaten bir ton uğraşman gerekiyor, her istediğin ağacı garaj satın almak zorunda olduğun için kasamıyorsun, her seferinde, her tank için mürettebatı ayrıca eğitmen ve eğitim masrafı vermen gerekiyor, War Thunder'daki gibi araca cephanelikten tek atamıyorsun, WOT'da bir Maus'a asla tek atamazsın ama War Thunder'da zayıf noktalarını gösteren videoyu yayınladım, onun haricinde hava saldırısı ilede halledersin. WOT'da 10. seviye tankı açarsın ama 5-7 arası yedek tank ile para kasman gerekir. War Thunder neyle oynamak istersen onunla oynarsın, tekrar tekrar mürettebat puanı kasmazsın, istediğin oyun modunda oynarsın ama sadece arcade modu bile WOT'a kıyasla simülasyon tadında olur. Çalıya saklanıp beklemek zorunda kalmazsın, acaba bu çalıda adam var mı diye düşünmek zorunda kalmazsın, round sonuna kadar olduğu yerden kımıldamayan arty oyuncularını beklemek zorunda kalmazsın, medium oynadığı halde spot yapmayan yeteneksiz oyunculara katlanmak zorunda kalmazsın, her patchte bufflanan başka bir ülkenin aracına karşı kastığın araç veya ağaç ezik kalıyor diye başka bir ülke veya ağaca geçmek zorunda kalmazsın çünkü hepsini kasabilirsin. Uçaklarla oynamak için World of Warplanes indirip orada ayrıca kasmak zorunda değilsin, hepsi bir arada 10 numara oyundur War Thunder. WOT'da asla bu kadar çok son seviye uçak ve tankı etkinlik ile vermezler. Altın mermi kullanan para babası ezikler kalkıp War Thunder'da aynı şeyleri yapamadıkları için her fırsatta saçma sapan War Thunder'ı kötüler. Ama her iki oyunu aynı seviyede yemiş yutmuş Beta Testerlar bu bahaneleri yemez. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 5 Haziran 2015; 13:32:11 >

• Daha önceden uzun bir süre WOT oynamış biri olarak War Thunder Genel itibari ile WOT a göre daha iyidir. Wot'da paran yoksa bir hiçsin kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Beyler bugün oyunu indirdim oynamaya başladım. Bir tane uçağı araştırdım falan bir güncelleme geldi 5 gb bu neden oldu anlamadım.

edit : Oyunu oynarken 5 gb'lık yeni bir güncelleme gelince şaşırdım.

Senin indirdiğin demo versiyondu kolayca oyunu indirip deneyebil diye yapılmış bir güzellik, şimdi tam versiyonu indiriyor eğer beğendiysen tam versiyonu indirmeye devam edip güncelleme gelene kadar birşey indirmeden oynayabilirsin.

Teşekkür ederim cevabın için, dün gece açtım güncellemeyi sabaha kadar bitti. Şimdi rahatça oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

WOT'da 15vs15 atıyorsun ama War Thunderda (15vs15)x3 atıyorsun, o yüzden sürenin 3 kat fazla olması gayet normal, XP ve para olarakta War Thunder çok daha bonkör, WOT'daki Tier 10 tanklara 6,5M satın alma bedeli + 1,5M'lik teçhizat bedeli lazım, randımanlı kullanabilmek için. War Thunder'da en pahalı tank 1M bile değil, teçhizatları çok çok daha ucuz, WOT'da bir tane Tier 10 açana kadar al-sat yüzünden zaten bir ton uğraşman gerekiyor, her istediğin ağacı garaj satın almak zorunda olduğun için kasamıyorsun, her seferinde, her tank için mürettebatı ayrıca eğitmen ve eğitim masrafı vermen gerekiyor, War Thunder'daki gibi araca cephanelikten tek atamıyorsun, WOT'da bir Maus'a asla tek atamazsın ama War Thunder'da zayıf noktalarını gösteren videoyu yayınladım, onun haricinde hava saldırısı ilede halledersin. WOT'da 10. seviye tankı açarsın ama 5-7 arası yedek tank ile para kasman gerekir. War Thunder neyle oynamak istersen onunla oynarsın, tekrar tekrar mürettebat puanı kasmazsın, istediğin oyun modunda oynarsın ama sadece arcade modu bile WOT'a kıyasla simülasyon tadında olur. Çalıya saklanıp beklemek zorunda kalmazsın, acaba bu çalıda adam var mı diye düşünmek zorunda kalmazsın, round sonuna kadar olduğu yerden kımıldamayan arty oyuncularını beklemek zorunda kalmazsın, medium oynadığı halde spot yapmayan yeteneksiz oyunculara katlanmak zorunda kalmazsın, her patchte bufflanan başka bir ülkenin aracına karşı kastığın araç veya ağaç ezik kalıyor diye başka bir ülke veya ağaca geçmek zorunda kalmazsın çünkü hepsini kasabilirsin. Uçaklarla oynamak için World of Warplanes indirip orada ayrıca kasmak zorunda değilsin, hepsi bir arada 10 numara oyundur War Thunder. WOT'da asla bu kadar çok son seviye uçak ve tankı etkinlik ile vermezler. Altın mermi kullanan para babası ezikler kalkıp War Thunder'da aynı şeyleri yapamadıkları için her fırsatta saçma sapan War Thunder'ı kötüler. Ama her iki oyunu aynı seviyede yemiş yutmuş Beta Testerlar bu bahaneleri yemez. ;)

Sanırım benim mesajıma değil eski tartışma üzerinden genel bir cevap vermişsin. Hiç gerek yok böyle tartışmalara aklı başında olan insanlar 2 oyunuda denesin %90 War thunderı seçecektir daha iyi olduğu bariz birşey ama bu demek değildirki War thunderda herşey mükemmel, olabileceğinin en iyisi. Wtninde bir sürü can sıkan tarafları var, hani betada o yüzden sabrediyoruz misal kendimden örnek verirsem Wotu aylar önce uninstall ettim 12bin maç 5 tane tier10 tankım vardı şimdi nasıl diye merak bile etmiyorum. Ama War thundera öyle birşey yapmayı cesaret edemem sorunlu bölgelerin düzeltilmesini sabırla bekleyeceğim.

Para kasmak Wtde gerçekten çok kolay 15 milyon lion birikti birde hor kullanıyorum hiç oynamayı düşünmediğim halde T54-1947ye mürettebat eğitimi satın aldım o derece. Para kasma bu kadar kolay olacağına azıcık daha zor olsa, tank kasmak daha kolay olsa mükemmel olacak. Wotta bir tier 10 200-210k xp maçlardan 500-750 alınca 240-280 maç sürüyor açması. Wte tier 5 380k xp ortalama 1.5-2k xpyle 150-200 maç sürüyor ama bu 3 tankla yapılan xp olduğundan süre olarak hesaplarsak yaklaşık 2 katı uzun sürdüğü görülür. Ama Wotta gerçekten saatlerce düşük tierlerle oynayıp para kasmanız gerekiyor eğer premium hesabınız yoksa en çok tier5ler kazandırıyordu varsa en çok tier7-8. Wt saçma salak para kasmaya zorlamadığı için çok daha iyi ama onda da kolay değil tier5 kasması bir tarafı iyi diye kötü-zor yanlarını göz ardı edemeyiz. Bu oyun F2P dersen sonuna kadar haklısın zaten, eski 20 level sistemi xp konusunda gerçekten çok kolaydı bu seferde para yetişmiyordu hatırlıyorum 109 K4ü Ta-152yi kolayca açıp param olmadığı için alamamıştım. Şimdi xp kasmak zor para kasmak aşırı kolay tabiki biraz zor olacakki kötü oyuncular premium alsın ama şuan biraz fazla zor dengelenirse mükemmel olur.

Gerçekten premium araç konusunda Gaijin kadar cömert şirket görmedim sırf etkinliklerden 16 tane premium aracım varki bazı eventleri yapmadım bile hediye uçak işime yaramıyordu yada görev biraz zordu, misal FW 190 D13ümü aldığım event D-13 için 1300 air kill istiyordu her ülkeden tier3-4 uçak veriyordu ülkeden ülkeye değişiyordu gereken kill sayısı bir tek almanları yapıp bırakmıştım ama iyi biliyorum 5 ülkeyide yapanlar vardı, şimdi pişmanım en azından Japonlarıda yapıp tier4 uçağı alaymışım iyimiş. Ama tanklar konusunda biraz elleri sıkı o kadar uçak dağıtıp daha bir tane tank vermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 5 Haziran 2015; 19:13:58 >

• Spessh_Marines ekleyin beyler. Tank olarak t-54 1951 Uçak olarak Japon sabre sahibiyim. Akarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Spessh_Marines ekleyin beyler. Tank olarak t-54 1951 Uçak olarak Japon sabre sahibiyim. Akarız

Sen Wowdan zaman bulabilecekmisinde Wt oynayacaksın?

Duydumki garizondan kasılıyormuş goldlar alım-satım işi kalmamış bende Wodu almadım, canım çok çekiyor ama pve-pvp yapmadığımdan 2 haftaya sıkılırsam değmez o kadar euroya.

Ggoddkkiller T54-1947, Alman Mig-15bis sahibiyim. Ama en çok tier4 6.7 maçlarını seviyorum ekliyorum akarız
  • Oyuna yeni başladım ama Nazileri seçtim bunu nasıl değiştirebilirim?
  • Değiştirmene gerek yok almanyada belirli bir seviyeye gelince tüm ülkeler açılıyor
  • Indirim zamanlarinda paketlerin fiyatlari ne kadara kadar duauyor bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tank savaşları yapacağım, Almanya mı daha iyi Rusya mı? Şuan Almanya'da oynuyorum Tiger tankına daha baya zaman sonra ulaşırım. 100 civarı tank yok ettim 5 levelim. Bunu bırakıp Rusya mı kassam?
  • Edit = Gerek kalmadı , grafik kartım kaldırmıyor artık, başka bahara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmgnd -- 7 Haziran 2015; 21:41:29 >
  • Rus tankları Almanya ya göre biraz kayırılmıs( hız ve zırh vs gibi) onun dışında bende almanya ile oynuyorum suan 14 levelim Tiger 2 (B) kadar olan tüm takları araştırdım. Arada Rus tankları ile mac attığımda Eşekten inip ata binmiş gibi hissetmiyor değilim kısacası Tercih senin.
  • Rus tanklarının namlusu aşağı inmiyor, o yüzden rakibi vururken bayağı öne çıkmak lazım. Almanlarda öyle bi sorun yok diyorlar daha ben ilerlemediğim için tam bilmiyorum ama tier-1 Almanlar işkence gibi. Üst tierlere çıkmak hemen bir sonraki tankı araştır gitsin, Tiger olan ağaç iyiymiş benimde oraya gelmeme az kaldı.
  • Sadece tank savaşı yapacağım diye bir şey yok, yeri gelecek avcı ile taarruz veya bomberlara önleme uçuşu yapacaksın, yeri gelecek kendin taarruz veya bombera geçeceksin. Eğer o uçakları kullanmayı öğrenmezsen karşı takım gelir tek sefer 4 veya 8 takım arkadaşını alır gider.ABD'de Tier 4'ten sonra oyunda adeta yok, Almanyanın Tier 5 tankları ancak Tier 4 olsalar iş yapabilir, Tier 5'in tek hakimi Ruslar şuan.

Alman ağacında araştıracağın en sağlam tank:

Uçak kullanmazsan başına gelecek olan olaylara bir örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 8 Haziran 2015; 13:06:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Rus tanklarının namlusu aşağı inmiyor, o yüzden rakibi vururken bayağı öne çıkmak lazım. Almanlarda öyle bi sorun yok diyorlar daha ben ilerlemediğim için tam bilmiyorum ama tier-1 Almanlar işkence gibi. Üst tierlere çıkmak hemen bir sonraki tankı araştır gitsin, Tiger olan ağaç iyiymiş benimde oraya gelmeme az kaldı.

Rusların namlu sorunu çok büyük bela arkadaşın hesabından 1-2 el atayım dedimde bana göre değil rus tankları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Indirim zamanlarinda paketlerin fiyatlari ne kadara kadar duauyor bilgisi olan var mi?

Senede iki defa sağlam indirim olur bu oyunda. Biri oyunun çıkış yıldönümünde, diğeri de 2. dünya savaşının bitişinin yıldönümünde. En pahalı premium uçaklar ve tanklar ortalama %30 falan indirime giriyor, senelik premium da indirime giriyor.
  • Arkadaşlar merhaba bugün PSN ücretsiz yapınca yeni indirme fırsatım oldu fakat oyun içinde mesaj yazamıyorum ps4 te yardımcı olabilir misiniz ?

• Bundan alacan bir tane.

• GARYOSAVAN kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.