Şimdi Ara

!!- WAN dan LAN nasıl girilir? -!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki lokasyonum war,
    1. merkez şirket
    2. depo

    depo da adsl hat , merkezde ise router leased line hat.

    depoda adsl modem ile şirkete uzak masaüstü bağlanabiliyorum fakat WAN olduğu içn şirketteki local LAN networku doğal olarak goremiyorum, iki lokasyon arasında (depodaki Origo 8400 ADSL modem) nasıl LAN yapabilirim. (Hat 2Mbit.)

    uzak masaüstü ile bağlanıp mevcut ERP im olan uyumsoft u kullanıyorum ama yazıcıya çıktı gondermem problem oluyor bu durumda, yani program uzak bilgisayarda printer ise depoda ikisinin arasında bir tünel yapabilmeliyim ki yazıcıyı local network gorur gibi tanıtabileyim!! depoda 3 PC war ve hepsinde ayrı printer war kimisi fatura için kimisi barkod printer için vs..

    buna göre bana çözüm werebilecek yiğit warmı??



  • bismillah hocamsorunuz ilk once cok basarili ama verebilecegim yanit konsusunda tam bir bilgiyehakim olmadigindan ayrıntı veremiyorum


    Vpn bağlantı ile ağa çalışma yerinden bağlanabilirsiniz
  • dostumm proje çok güzel uyum kullandımm. uzak masaüstü bağlanıyorsan muakkak uyum merkezde bir server da o servera da remote ile bağlanıyorsun... terminal services configuration da rdp özelliğine gelip client printers connections aç sonra server da depo yazıcısını tanıtt.. sonra depo pc ye gidip başlat çalıştır de . net use lpt1 :\\bilgisayaradı\paylaşımadı sonra uyum dan depo dan çıktı alllll
  • hocam güsel söyledin eline sağlık ta bnm problemim wan dan lan giriş yani local network te depo pc yi görmeden aşağıdaki komutu network te gormediği için derdim bu zaten.
    net use lpt1 :\\bilgisayaradı\paylaşımadı

    bunu bende biliyorum ama çözemediğim adsl modem ayarlarından nasıl route yapmak derdim bu..
  • Uzak masaüstü bağlantısının seçeneklerinde yazıcı ayarları var onları düzenlersen uzaktaki makinadan kendi makinana çıktı alabilirsin.



    saygılar..
  • Dostum kendine çözüm bulabildinmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.