|
Merhaba arkadaşlar ben toplu alanda yaşayan birisiyim kaldığım yerde her odanın modemi var o modemlere de çatıdan bir yerden kabloyla her modeme kablo geliyor ve internete giriyoruz benim modemde Wan bağlantısı var gözüküyor ama wifiye girdiğimde internet bağlantısı yok hatası alıyorum modem ayarlarına girdiğimde (192.168.1.1) o kısımda Wan bağlantısı kesildi diye gözüküyor yanında da bağlan tuşu var tıklıyorum herhangi bir şey olmadı teknik servisi çağırdık bunun üzerine adam modemi resetledin mi diye sordu evet dedim resetleme bir daha dedi sonra 2 dakika bir şeylere girdi ne yaptığını göremedim sonrasında internete giriş sağlayabildim ondan sonrasında 3-4 gün geçti gene eski haline döndü ben modeme herhangi ek bir şey yapmadım ne reset ne başka bir şey diğer odaların hepsinde internete giriliyor benim odamda internete giremiyorum sürekli teknik servis çağırma gibi bi imkanımda yok admin panel bilgilerine sahibim ama onları girsem de bir şey değişmiyor sonuç gene aynı bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum modem netis WF2409E modeli şimdiden teşekkürler iyi forumlar |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler