Şimdi Ara

wampserver opencart tema yüklemede hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımda wampserverde temamı denemek istiyorum. temayı kullanım kılavuzundaki gibi kurulum yaptım .tema seçme bölümünde temam görünüyor ve aktif oluyor fakat kategori bölümü falan yok. nasıl düzgün kurulum yaparım? orjinal temaya geçiş yaptığımda da sorun yok herşey normal. kullandığım sürüm 2.3.0.2

• tema dosyasını yükleme yapmadan direk temaların içine at sonra temalar dan tekrar seç bida dene setup eksik olabilir
  • En son 2014'te OpenCart 1.5.6 ile yaptığım bir websitesi vardı, onu etkinleştirdim zerocart'ı kırmızı renk ağırlıklı yaptığım zerocart-red adlı bir temayı standart Opencart tema yükleme prosedürü ile sorunsuz yükledim yani zerocart.zip'teki resimleri /image/templates'e, controller.php'yi system/engine 'e ve Zerocart-red adıyla düzenlediğim tema klasörünü de /catalog/view/theme altına kopyaladım bu işlemden sonra admin panelde Zerocart-red çıktı ve sorunsuz çalıştı.

Gönderi sahibinin SS'lerin birincisinde SQL Geri Yükleme ekranı görülüyor. fakat temalar SQL veritabanında tutulmaz. İkincisinde de muhtemelen, SQL yedeğini geri yükledikten sonra çıkan hata görülüyor cunku opencart/system/library altındaki db.php bir SQL sorgusu yapıp bir tabloyu bulamadığını söylüyor. Yani, gönderi sahibi yanlış prosedür ile tema yüklemeye calışmış gibi görülüyor, doğru prosedür Opencart'ın websitesinde var:https://www.opencart.com/index.php?route=cms/blog/info&blog_id=153

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Net Framework yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Photoshop CS6 kurulum hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.