Şimdi Ara

Walther Kasatura Nerde Satılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/walther-kasatura--58602918
    Bu konudaki bıçaktan arıyorum hangi siteden alabilirim link atabilecek var mı ?

• Sakin ol rambo.
  • Rasim Ozan Kütahyalı. kullanıcısına yanıt
    Anlamadım dediğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirito-sama

Anlamadım dediğinizi

Sakin ol rambo.
  • Merakın olduğu için mi alacaksın yoksa ormanda kullanmak için mi ? Bide şehir merkezinde bıçak taşımanın yasağı var. Sorularımı cevapla bende ona göre link atayım :D
  • Bu tür bıçaklara "K-Bar" denilir ve orijinalini Türkiye'de sivile satmak -bildiğim kadarıyla- yasaktır.Eğer piyasada bulursan bil ki yan sanayi üründür.K-Bar tipi bıçaklar askeriyenin kullandığı bıçaklardır.Eğer sivilsen ve güzel bir macera tipi bıçak arıyorsan Gerber markasının Bear Grylls modelini tavsiye ederim.Kabzasında biley taşı ve magnezyum çubuk bulunur.Doğada ateşini bu magnezyum çubuğu ile yakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbonbazliorganizma -- 5 Mayıs 2017; 23:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Öncelikle "Ka-bar" bir bıçak markasıdır. Amerikan ordusunun bıçaklarını o yapar. Ve bu bıçakları sivil halka satmak yasak değildir. Dediğin gibi Türkiye'de az bulunur. Gerber Bear Grylls dediğin gibi doğada kullanmak için çok uygun bir bıçaktır. Sadece doğada değil her ağır iş için çok uygundur. Unutmayın ki iyi bir çelik en az 50 HRC ( Rockwell ) sertliğinde olmalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.