Şimdi Ara

WallHack OutLooker's & Black PearL Constantin / 3go

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim takımımıza geldiği maçta multihackten atılan ego denen zat nickini değiştirip hala aramıza bulunmakta.
    En son rezillik ise takım kaptanı ile diyaloglar.Kaptanı bile bu olaylardan haberi olup kabul edilemez şekilde hala kendi adamını savunabilmekte.
    Clan taginizi black pearl olarak değiştirmek önemli değil kendinizi değiştirin ilk önce...

Tag olarak Black Pearl oldular kadro aynı kadro...

The Curse Of The Black PearL
    OutLooker's # Constantin yada eski 3go

http://www.xfire.com/profile/janjan2bin5

Bu kişiyi ve olduğu clan ile irtibat kurmamanızı tavsiye ederim...
    Her maçta yoksa hile mi var adamlarda demekten kurtulursunuz en azından.Kafanız rahat olur...

OutLooker's = The Curse Of The Black PearL

OutLooker's# ß υ я λ K: bi kere atıldı bende biliyorum
    OutLooker's# ß υ я λ K: evlerimiz karsı karsıya
    OutLooker's# ß υ я λ K: kullanmıyo
    OutLooker's# ß υ я λ K: iyi biliyorum
    OutLooker's# ß υ я λ K: öle ols azaten tutmam
    |TCT|FREE.*: tutma
    |TCT|FREE.*: kanka
    OutLooker's# ß υ я λ K: ama gerçekten ayıp ettiniz
    |TCT|FREE.*: açan adamı
    |TCT|FREE.*: tutma
    OutLooker's# ß υ я λ K: kullanmıyo diyorum
    OutLooker's# ß υ я λ K: o atıldıgıda wh deildi zaten
    |TCT|FREE.*: multıhack
    OutLooker's# ß υ я λ K: dull diye bi program var o
    |TCT|FREE.*: ok
    |TCT|FREE.*: oada
    |TCT|FREE.*: wh
    |TCT|FREE.*: kanka
    OutLooker's# ß υ я λ K: sadece adamların yerini gösterio noktayla
    |TCT|FREE.*: bana onu savunma
    |TCT|FREE.*: yav
    |TCT|FREE.*: daha ne olcakki
    OutLooker's# ß υ я λ K: tmm ben sana kullanmadı demiyorum
    |TCT|FREE.*: ok
    |TCT|FREE.*: uzatmayalım
    OutLooker's# ß υ я λ K: ama uzatmanın bi anlamı yok
    |TCT|FREE.*: kib sende
    |TCT|FREE.*: bi daha
    |TCT|FREE.*: benim oldum yere gelmesin

WallHack OutLooker's & Black PearL  Constantin / 3go

...

Artık söylicek söz yok...Outlookers yada Black PearL ile maç alırken 1 kez daha düşünün...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ınsanlarda Ar namus kalmamıs Artik normal ınsanlarla mac yaparken bıle wh mı deılmı dusuncesıne katılıyorum bıda oyunumu etkılıyor . oyunmu oynucam adamın wh mı deılmı oldugunumu ogrencem . sınır bozucu bırsey bunları ellerını kırıcaksın bıdaha mause tutabılıyorlarmı bakalım.
  • Call of Duty 2 ölmüş artık.

güldüren tarafı ise, öyle bi anlatmış ki arkadaş;

dull diye bi program var sadece o küçücük bi nokta gösteriyor adamın yerini yani hile sayılmaz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 12 Ocak 2009; 4:15:31 >
  • Dipnot,Multihack ile Wallhack aynı şey değildir.

Wallhack'te duvarların arkasında olan oyuncuları gösterirken,Multihack düşman oyuncuları pusulada "Yıldız" şeklinde gösterir.

Birde olayın CoD2'de olduğu ne malum hemen çamur
  • Bizi bilen COD 2 diye bilir.30 tane oyun oynuyoruz ama en sevdiğimiz COD 2...Severek oynadığımız kaliteli dostluk kurduğumuz bu ortamda böylesi şeyler gerçekten huzur kaçırıcı.Zaten alışıla gelmiş şeyler hack neysede savunulması daha da garip.
  • bende hiç yakıştıramadım buraklara hep maç yapıyoduk ne güzel.

|TCT| TurKisHPoWeR.Ldr
  • Yüzsüzlükte son noktadalar. Oyundan soğudum be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Dipnot,Multihack ile Wallhack aynı şey değildir.

Wallhack'te duvarların arkasında olan oyuncuları gösterirken,Multihack düşman oyuncuları pusulada "Yıldız" şeklinde gösterir.

Birde olayın CoD2'de olduğu ne malum hemen çamur

kendisini cod2de gördüğüm için öyle konusmustum
  • Artık bu suçlamalar her çocuğun oyuncağı oldu elinizde demo var ise paylaşınız. Yok ise takım ve oyuncuların ismini kötüye çıkarmayınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Bizim takımımıza geldiği maçta multihackten atılan ego denen zat nickini değiştirip hala aramıza bulunmakta.
    En son rezillik ise takım kaptanı ile diyaloglar.Kaptanı bile bu olaylardan haberi olup kabul edilemez şekilde hala kendi adamını savunabilmekte.
    Clan taginizi black pearl olarak değiştirmek önemli değil kendinizi değiştirin ilk önce...

Ya böyle fuzuli konusmalara gerek yok yaw sizi insan sanıp açıklama yapmıstık ama gördümki adam sandıgımız kişiler meğerse adam deilmiş harbiden cahilmişsiniz yaşla adam olunmuyomuş bunuda görmüş olduk 30 yasında adamlarsınız içinizde adam yokmuş yaw bi kere bu olayları salla bunca zamandır bi dosttlugumuz vardı onu bile hiçe sayıp yaptıgınıza bak çok ayıp size be hile konusuna gelince hile değil diyosam değildir inanmamak ta özgürsünüz bişey diyemem ama böle şeyler sizin adam değil çocuk oldugunuzu gösteriyo bişey demiyorum hile diyosanız da deyin umrumda değil sizin le aynı seviyeye inemem ama ben bu oyunu zevk için oynuyorum isteyenle gene oynarız sorun yok yenmişin yenilmişim hiç önemli değil ama tekrar söyleyeyim çok iyi öğrendim içinizde adam 1 kişi od abende kalsın söylemicem ama samove ve free siz alınmayın siz değilsiniz neyse

Arkadaşlar hile olup olmadıgımızı görmek isteyen arkadaşlar xfire da nickim: burak2bin5 ekleyin isteyenle maç yaparız korkumuz yok

• quote:

Ya böyle fuzuli konusmalara gerek yok yaw sizi insan sanıp açıklama yapmıstık ama gördümki adam sandıgımız kişiler meğerse adam deilmiş harbiden cahilmişsiniz yaşla adam olunmuyomuş bunuda görmüş olduk 30 yasında adamlarsınız içinizde adam yokmuş yaw bi kere bu olayları salla bunca zamandır bi dosttlugumuz vardı onu bile hiçe sayıp yaptıgınıza bak çok ayıp size be hile konusuna gelince hile değil diyosam değildir inanmamak ta özgürsünüz bişey diyemem ama böle şeyler sizin adam değil çocuk oldugunuzu gösteriyo bişey demiyorum hile diyosanız da deyin umrumda değil sizin le aynı seviyeye inemem ama ben bu oyunu zevk için oynuyorum isteyenle gene oynarız sorun yok yenmişin yenilmişim hiç önemli değil ama tekrar söyleyeyim çok iyi öğrendim içinizde adam 1 kişi od abende kalsın söylemicem ama samove ve free siz alınmayın siz değilsiniz neyse

Arkadaşlar hile olup olmadıgımızı görmek isteyen arkadaşlar xfire da nickim: burak2bin5 ekleyin isteyenle maç yaparız korkumuz yok

YÜZSÜZLÜĞÜNDE BU KADARI.ARTIK İSİMLERİDE BLACKPEARL DEİL.ADAMLAR KENDİLERİNİ DEĞİŞTİRCEKLERİNE HABİRE CLAN İSMİNİ DEĞİŞTİRİO.ADAM BİDE ZEYTİNYAĞI GİBİ SUYUNÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞMIŞ.BURDAN KENDİNİ BŞY SANAN CODBİRLİGİNE SESLENİORM.TEMİZ CLANLARI KARA LİSTEYE ALMAKLA OLMUO BU İŞLER.BARİ Bİ İŞE YARICAKSANIZ BU BURAK GİBİ WHLARIN YADA HER TÜRLÜ HİLECİLERİN KLANLARINI ALIN.BİZ TÜRKİSH CLANI OLARAK YAPTIK BUNLARLA.ADAM GÖZ GÖRE GÖRE KULLANIYORDU WHI.İLK MAP ANLADIK BİZ AMA 2.MAPE KADAR SABRETTİK.2.MAPİN BAŞINDA KAPALIYDI.5-2 YENERKEN Bİ ANDA HİLEYİ AÇTILAR.YEMİN EDERİM DEDİKLERİM İFTİRA FALAN DEİL.ADAM SES YAPMADIĞIMIZ HALDE DİREK ÜSTÜMÜZE GELİO.DUVARI İZLİO.MAÇTAKİ HİLECİLERDEN BAZILARININ İSİMLERİ:İBOX,BLACKHOUR HATIRLADIĞIM BUNLAR.KAPATIN DİİNCEDE ARSIZ ARSIZ GÜLDÜLER.TAVSİYEM BÖLE EZİK KİŞİLERLE MAÇ YAPMAYIN...

#TÜRKİSH~LEONİDAS

• İyice cıvığını çıkardılar.
  • Leonidas o kadar kasma be adamım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.