Şimdi Ara

wall street institute!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kurum'dan eğitim alan var mı? sitesini inceledim güzel bir yere benziyor. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. herkese iyi günler.

• Ben gittim fakat işlerim nedeniyle 2 ay kadar gittim sonrada fırsat bulamadım. Okulda ders verilen gibi bi yer değil.Yani tahta önünde öğretmen sen sırada oturup ders verilmiyor.Laboratuvar var ve bir sürü bilgisayar var.Sana ilk başta deneme sınavına sokuyorlar 15 dk. filan sürüyor yine bilgisayarda.Oradan aldığın puan ile senin seviyen belirleniyor.Seviyen belirlendikten sonra sana cd veriyorlar.Onunla laboratuvara gidip çalışmaya başlıyorsun.Yani tek başına çalışıyorsun.Kulaklık ve mikrofon ile.Diyalogları dinleyip boşlukları dolduruyorsun.Sonrada %70 barajını geçtikten sonrada diyalogta geçen kelimeleri telafuz ediyorsun.Bu şekilde gidiyor çalışmak.Yani bütün dersler bu şekilde.Takıldığın bir yerde laboratuvar hocalarına sorabiliyorsun.Ünite bittikten sonra danışmadan encounter için randevu alıyorsun.Encounter isede bir hoca ve max. 4 öğrenciden oluşan derstir.Bu ders ünitede gördüklerini hoca ile çalışmaktır.1 saat sürüyor ve bunun yaklaşık 25 dk. hocanın öğrencilerin kitaplarına bakması sürüyor sonrasıda alıştırma yapmak.Bu hocada genelde yabancı oluyor türk olsa bile türkçe konuşmuyor.Hep bu şekilde gidiyor.Sonrada belli seviye geçtikten sonrada sana internet şifresi veriliyor ve derslerini internet üzerinden de çalışabiliyorsun.Yani kursa gidip laboratuvarda çalışmak yerine evinde de istediğin zaman çalışabiliyorsun.
    Bu kursun öğretim şekli sana inglizceyi doğuştan nasıl konuşmayı öğrendiysen ingilizceyide o şekilde öğretmektir.Yani duyarak öğrenmektir.Okuldaki gibi gramerlerden başlayıp öğretmek yok bu kursta. Açıkçası ben gittim ve çok memnun kalmadım. Ne biliyim ben hiç birşey bilmeseydim orda hiç birşey anlamazdım.Gerçi biraz biliyordum ve bir çok şeyi anlıyordum.Anlıyordum ama orda gördüklerimin bana faydası olmadı zaten bildiklerimdi. Ordaki öğretmende bana 2 ay sonra anlamaya başlarsın demişti.Ama ben sanmıyorum. Ordaki çok ileri seviyedekiler baya ingilizce konuşuyorlardı.Arık nasıl öğrendiklerini bilmiyorum. Ben inglizceyi okuldaki gibi iyi şekilde öğrenmek istiyorum.Bu şekilde bana faydası olmaz diye düşünüyorum. Eğer vaktin varsa gidebilirsin.Bi yerden başlamaktan fayda vardır. Yada daha ucuz bir şey istersen Tell Me More eğitim setini alabilrsin.Oda aynı mantıkla öğretiyor.Onda da cdler var ve aynı şekilde bilgisayar üzerinden dinle konuş mantığı ile eğitimi var. Tercih senin nasıl öğrenme yeteneğin varsa o şekilde kursa git. Ama sakın ordaki kişilere inanma. Çünkü onlar tamamen ticari bakıyorlar sana. Her kurs bu mantıkla gider.Seni kursa kayıt etmeye uğraşırlar. Bazılarıda kuru vaadler verir ama gerçek öyle değildir. Sana bu kurs hakında tecrübelerimi aktardım. Şansın bol olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Ben gittim fakat işlerim nedeniyle 2 ay kadar gittim sonrada fırsat bulamadım. Okulda ders verilen gibi bi yer değil.Yani tahta önünde öğretmen sen sırada oturup ders verilmiyor.Laboratuvar var ve bir sürü bilgisayar var.Sana ilk başta deneme sınavına sokuyorlar 15 dk. filan sürüyor yine bilgisayarda.Oradan aldığın puan ile senin seviyen belirleniyor.Seviyen belirlendikten sonra sana cd veriyorlar.Onunla laboratuvara gidip çalışmaya başlıyorsun.Yani tek başına çalışıyorsun.Kulaklık ve mikrofon ile.Diyalogları dinleyip boşlukları dolduruyorsun.Sonrada %70 barajını geçtikten sonrada diyalogta geçen kelimeleri telafuz ediyorsun.Bu şekilde gidiyor çalışmak.Yani bütün dersler bu şekilde.Takıldığın bir yerde laboratuvar hocalarına sorabiliyorsun.Ünite bittikten sonra danışmadan encounter için randevu alıyorsun.Encounter isede bir hoca ve max. 4 öğrenciden oluşan derstir.Bu ders ünitede gördüklerini hoca ile çalışmaktır.1 saat sürüyor ve bunun yaklaşık 25 dk. hocanın öğrencilerin kitaplarına bakması sürüyor sonrasıda alıştırma yapmak.Bu hocada genelde yabancı oluyor türk olsa bile türkçe konuşmuyor.Hep bu şekilde gidiyor.Sonrada belli seviye geçtikten sonrada sana internet şifresi veriliyor ve derslerini internet üzerinden de çalışabiliyorsun.Yani kursa gidip laboratuvarda çalışmak yerine evinde de istediğin zaman çalışabiliyorsun.
    Bu kursun öğretim şekli sana inglizceyi doğuştan nasıl konuşmayı öğrendiysen ingilizceyide o şekilde öğretmektir.Yani duyarak öğrenmektir.Okuldaki gibi gramerlerden başlayıp öğretmek yok bu kursta. Açıkçası ben gittim ve çok memnun kalmadım. Ne biliyim ben hiç birşey bilmeseydim orda hiç birşey anlamazdım.Gerçi biraz biliyordum ve bir çok şeyi anlıyordum.Anlıyordum ama orda gördüklerimin bana faydası olmadı zaten bildiklerimdi. Ordaki öğretmende bana 2 ay sonra anlamaya başlarsın demişti.Ama ben sanmıyorum. Ordaki çok ileri seviyedekiler baya ingilizce konuşuyorlardı.Arık nasıl öğrendiklerini bilmiyorum. Ben inglizceyi okuldaki gibi iyi şekilde öğrenmek istiyorum.Bu şekilde bana faydası olmaz diye düşünüyorum. Eğer vaktin varsa gidebilirsin.Bi yerden başlamaktan fayda vardır. Yada daha ucuz bir şey istersen Tell Me More eğitim setini alabilrsin.Oda aynı mantıkla öğretiyor.Onda da cdler var ve aynı şekilde bilgisayar üzerinden dinle konuş mantığı ile eğitimi var. Tercih senin nasıl öğrenme yeteneğin varsa o şekilde kursa git. Ama sakın ordaki kişilere inanma. Çünkü onlar tamamen ticari bakıyorlar sana. Her kurs bu mantıkla gider.Seni kursa kayıt etmeye uğraşırlar. Bazılarıda kuru vaadler verir ama gerçek öyle değildir. Sana bu kurs hakında tecrübelerimi aktardım. Şansın bol olsun.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim eğer öyleyse dediğin gibi pek bi faydası olmaz muhtemelen yüksek ir ücret'de isteyeceklerdir. benim bu yaz ingilizce kursuna gidip en azından 3-5 birşeyler öğrenmem lazım onun için kurs arıyorum peki bana tavsiye edebileceğin bir ing. kursu biliyormusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masters of the Universe ( 202?)
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.