Bildirim
WALL·E (2008) (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Ben uymadım şeytana bu sefer vallahi. 1080p'leri çekecek dvd bulamıyorum HDD'de yer kaplıyorlar.
dvd işini bıraktım, uğraşılmıyor artık, dvd'ye bi ton para vermektense aldım hdd, rahatım şimdi, 900 gb hdd var, az kaldı dolmasına ama napalım artık

_____________________________ -
Sinemada izleyip rezil etmeyin filmi.
Tüm salonlarda Türkçe dublajlı yayınlıyorlar hâla, insan biraz Orjinalcileri düşünür de en azından akşam saatlerinde 3-5 seansı bu şekilde organize eder.
En güzeli BDRip'ini bulup onu izlemek, 3650kbps'lik 3.6GB büyüklüğündeki versiyonu 42" LCD'ler için yeterli._____________________________ -
Mükemmel bir filmdi daha bugün izliyebildim bazı sahnelerde gözüm doldu diyebilirim ayrıca bukadar sıcak bir animasyon hayatımda izlememiştim sanırım helal olsun ...
BOX OFFICE WALL E
LINKtewalle nin gişe hasılatı var;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 20 Kasım 2008; 3:37:32 >_____________________________ Happiness only real when shared!!! -
Evet gerçektende çok güzel ve bir okadar sıcak bir animeydi nezamandır böyle güzel ve beni izlerken etkileyen normal film dahi olmamıştı kısacassı mutlaka 720p olarak indirip izleyin tabi izletinde...son olarakta "EVA" demek istiyorum
Harika bir film Çorumda gösteriminin son gününde gitme fırsatım oldu iyiki gitmişim gercekten ve hemen DVD rip olarak arşiv içinde buldum :) _____________________________ Tanrı bir ressam olmalı. Yoksa neden bu kadar renk olsun ki? -
Umduğumu bulamadığım pixar ve disney ortak yapımı
_____________________________ -
Umduğun neydi çok merak ettim:S Yemekteyiz tv showundaki gibi konuşmuşun
_____________________________ Happiness only real when shared!!! -
-
quote:
Orjinalden alıntı: greenhell
quote:
Ben uymadım şeytana bu sefer vallahi. 1080p'leri çekecek dvd bulamıyorum HDD'de yer kaplıyorlar.
dvd işini bıraktım, uğraşılmıyor artık, dvd'ye bi ton para vermektense aldım hdd, rahatım şimdi, 900 gb hdd var, az kaldı dolmasına ama napalım artık
valla aynı bende öyle yapıyorum artık. indirdiğim programlar dışındakileri hdd de saklıyorum. şimdilik 640GB var ve dolmak üzere yanına bir 750 lik daha koyacağım..._____________________________ Katılım Zamanı 1 Eylül 2006 -
quote:
Orjinalden alıntı: Senatör
quote:
quote:
valla aynı bende öyle yapıyorum artık. indirdiğim programlar dışındakileri hdd de saklıyorum. şimdilik 640GB var ve dolmak üzere yanına bir 750 lik daha koyacağım...
Bence riskli bir iş yapıyorsunuz Allah korusun ya hdd'ye birşey olursa ne yapacaksınız okadar indirdiğiniz bluray'ler yok olup gidecek o yüzden tedbirli olup hem dvd'ye çekip yedekleyin hemde hdd'de durmasına gerek olmayanları siler yenilerine yer açmış olursunuz şahsen ben öyle yapıyorum güvenemiyorum bu hdd'lere..._____________________________
''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
(El Gazali)
-
Az önce izledim film çok güzeldi utanmasam sonunda ağlayacaktım
Disneye tebrikler çok güzel bir konusu var filmin
Görüntülerde çok kaliteli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Kasım 2008; 16:51:24 >_____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK");
-
quote:
Orjinalden alıntı: mastenc
quote:
quote:
quote:
valla aynı bende öyle yapıyorum artık. indirdiğim programlar dışındakileri hdd de saklıyorum. şimdilik 640GB var ve dolmak üzere yanına bir 750 lik daha koyacağım...
Bence riskli bir iş yapıyorsunuz Allah korusun ya hdd'ye birşey olursa ne yapacaksınız okadar indirdiğiniz bluray'ler yok olup gidecek o yüzden tedbirli olup hem dvd'ye çekip yedekleyin hemde hdd'de durmasına gerek olmayanları siler yenilerine yer açmış olursunuz şahsen ben öyle yapıyorum güvenemiyorum bu hdd'lere...
yoo aslında haklısın. riskli bir iş oldugununda farkındayım ama çek çek dvd ye öldürüyor beni. şansıma bahtıma artık patlarsa da yapcak bişi yok.
_____________________________ Katılım Zamanı 1 Eylül 2006
-
Walla ben 101 dvdlik bir arşiv yaptım devam ediyor.Her dvd 3-4 film desen gidiyor işte... _____________________________ Happiness only real when shared!!! -
fena bir film değildi..sıkılmadan izleniyo , birde sonunda üzülüyo insan altı üstü animasyon robota.. _____________________________ -
quote:
yoo aslında haklısın. riskli bir iş oldugununda farkındayım ama çek çek dvd ye öldürüyor beni. şansıma bahtıma artık patlarsa da yapcak bişi yok.
Bende nefret ediyorum dvd olayından ama yapacak birşeyde yok keşke boş bluray ve yazıcısı yaygınlaşsa ve ucuzlasada bizlerde huzura kavuşsak ama görünen o ki daha çok bekleyeceğiz o güzel günleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı