Şimdi Ara

WALL·E (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • r52i felanda mı çıkmadı eylül'ün sonunu kim bekleyecek

Orjinalden alıntı: Celtic

bu ne ya Into the Wild 129. sırada animasyon filmi 26. sırada başlarım bu listeye ben daha güvenmiyorum top 250ye. önyargılıyım çünkü bir animasyon filminde ne gibi bir etkileyicilik bulunabilir görsellik dışında

Öyle deme ya. Ben dayanamadım izledim sinema çekiminide gerçekten çok eğlenceli bir film. Görsel efekleri pek göremedim kalitesiz çekimdi ama farklı olduğu belli oluyor. Konu olarakta gayet güzel. Ufak tefek mesajlarda veriyor insanlara dünyanın değerini bilmeliyiz gibisinden. Filmin yarısına kadar nerdeyse hiç konuşma yok. Sinemaya çıkınca mutlaka gidin derim. Animasyon olmasına bakmayın her yaşa hitap ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

bu ne ya Into the Wild 129. sırada animasyon filmi 26. sırada başlarım bu listeye ben daha güvenmiyorum top 250ye. önyargılıyım çünkü bir animasyon filminde ne gibi bir etkileyicilik bulunabilir görsellik dışında

Öyle deme ya. Ben dayanamadım izledim sinema çekiminide gerçekten çok eğlenceli bir film. Görsel efekleri pek göremedim kalitesiz çekimdi ama farklı olduğu belli oluyor. Konu olarakta gayet güzel. Ufak tefek mesajlarda veriyor insanlara dünyanın değerini bilmeliyiz gibisinden. Filmin yarısına kadar nerdeyse hiç konuşma yok. Sinemaya çıkınca mutlaka gidin derim. Animasyon olmasına bakmayın her yaşa hitap ediyor.

mutlaka öyledir de, ben biraz abartılıyor diyorum

• Bende Çıkış Tarihini 27 Agustos Anlamışım Diyorum Yarın BirGün Gelir

Yalnız Farkındaysanız Artık Filmler Geç Gelir Oldu Önceden Düşmeden 2 Hafta Önce Olurdu Cam Gibi Görüntü Artık Hemen Düşmüyor Ara Geçiyor Baya
    Dark Knight Filan Hala Yok Piyasada Diamond Dur Axxo Dur R5 Tir

Orjinalden alıntı: £mre

Bende Çıkış Tarihini 27 Agustos Anlamışım Diyorum Yarın BirGün Gelir

Yalnız Farkındaysanız Artık Filmler Geç Gelir Oldu Önceden Düşmeden 2 Hafta Önce Olurdu Cam Gibi Görüntü Artık Hemen Düşmüyor Ara Geçiyor Baya
    Dark Knight Filan Hala Yok Piyasada Diamond Dur Axxo Dur R5 Tir

İyi veya pahalı yapımların DVD'sinin satılması için işi daha sıkı tutuyorlar, Dark Knight, Iron Man, Wall-e, Incredible Hulk'ın iyi sürümleri hiç çıkmadı, Dvd'si çıkana kadar da çıkmıyor.

Örn: Mumya 3'ün R5 Dvd'si 1 ay olmadan çıktı kötü yapım olduğu için.

WALL·E (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 28 Ağustos 2008; 19:10:26 >

• ne kadar geç çıkartırsak millet dayanamaz sinemaya gider diye düşünüyorlar ama onlara inat bende bekliyorum dvdrip'lerini

Orjinalden alıntı: X@ndeR

ne kadar geç çıkartırsak millet dayanamaz sinemaya gider diye düşünüyorlar ama onlara inat bende bekliyorum dvdrip'lerini

Aynen bende dvdrip bekliyorum

WALL·E (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 10 Eylül 2008; 0:30:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Türkçe Posteri
     WALL·E (2008)

İyi de. Wall-E ismini neden Vol-İ olarak türkçeye çevirme ihtitacı hissetmişler? Wall-e gayet güzeldi

Az önce oldukça kaliteli bir sunumdan izledim bu arada. Oldukça güzel.

• abi kim ne derse dsin bu işi en iyi yapan pixar stüdyoları.kutup ekspresiyle tom hanks in pixar a rakip olabilecegini düşünmüştüm çünkü görünt şahaneydi ama wall-e artık herkese kanıtladı.pixarda biz daha iyisini yapana kadar bunı izleyin demeye getirmiş işi.helal olsun.
  • Bende İzlemek İçi Sabırsızlanıyorum.Piyasadaki Sun An İçin En İyi Sürüm ALLiANCE Fakat Altyazısnı Bulamadım.
    Bu Arada Ben de Divxplanet Bir Giriyor Bir Girmiyor Sinir Oldum.Dns Filan Degişik Ondan Olabilirmi ki...
  • alın size gerçek wall-e

http://www.youtube.com/watch?v=As7UQtKX00c

Orjinalden alıntı: metalgardiyan

alın size gerçek wall-e

http://www.youtube.com/watch?v=As7UQtKX00c

Süper. Her eve lazım bi tane.
  • Biraz önce izledim ben de. Pixar işi gayet ilerletmiş. Helal olsun yapımcılara, filmde emeği geçen herkese. Gerçekten çok fazla emek sarfedilmiş. Her ayrıntı çok güzel düşünülmüş. Wall-E 'yi çok beğendim. Konuşmalar bile çok iyi olmuş. Bilmiyorum Türkçe dublajını ne kadar iyi yapabilirler ama HD versiyon çıkınca kesinlikle tekrar izleyeceğim.

Konusu, karakterleri, oyunculuğu () her şeyiyle 10 numara. Hemen imdb 'de 10 puan veriyorum.

Konu sağa çekmiş galiba. Başlık sayfayı çok feci bir şekilde bozmuş.

Bu da Wall-e 'nin açılımı.

w aste
    a llocaiton
    l oad
    l ifter

e arth class

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 18 Eylül 2008; 22:42:01 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.