Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NIGRA

quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

arkadaşlar a2uploder dediğiniz nedir? ne iş yapar?

heşeyi onunla atarsın tele ;) aklına ne gelirse ;) normal tema haric.

peki bunu nereden indirebilirim? yada edinebilirim ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NIGRA

quote:

arkadaşlar a2uploder dediğiniz nedir? ne iş yapar?

heşeyi onunla atarsın tele ;) aklına ne gelirse ;) normal tema haric.

peki bunu nereden indirebilirim? yada edinebilirim ?

http://forum.donanimhaber.com/m_26097823/tm.htm

• tamam indirdim a2uploder i amam bi arkadaş kullanımı için yardım edebilirmi kısaca kullanımı hakkında bilgi verrirmisinz
  • telefonu bugün daha fazla kulaklık yoluyla dinleyebilme şansım oldu. orta sınıf kendi philips kulaklığım ile dinledim. Ekolayzır ayarlarıda yapmış olmama rağmen açık söylemek gerekirse ses walkmen serisi adı taşıyan bir modelin beklentilerini karşılayamamış. bu tabi benim gözlemlerim ve müzik konusunda hep profesyonel bir dinleyici olduğumdan pek tatmin olmamış olabilirim. şuan bahsettiğiniz gibi bir akustik yüklemedim.çoğu yorumlarda akustik yüklendikten sonra bu telefonun sesinde oldukça artış gözlemleniyormuş .bende şuan akustik yok. kulaklığımda çok kaliteli değil. o yüzden hala sesin iyileşebilirliği konusunda umudum var. sizden sorunsuz bir akustik istiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim.akustikten sonra gelecek olan creative ep-630 kulaklığım ilede deneyeceğim. yalnız şu haliyle telefon müzik ve ses kalitesi anlamında biraz beklentilerimin altında kaldı. umarım akustik ve kulaklık ile değişebilen şeylerdir bunlar. yoksa bir ipod almak zorunda kalacağım yada eski dandik çakma sony mp3üm ile müzik dinleyeceğim.

• arkadaslar daha öncedende yazdım gene yazayım s.e bu telefonu 32gblık kartı kaldırıcak sekilde yaptı ancak sonradan nedense 4gb a düşürdü yane hiç bir sorun olmaz... ben elimdeki w960ın 5gbını doldurdum kasmadıda bu telefonumu kasıcak valla hafıza kartıyla ilgili s.e den niye süphe edersiniz anlamam ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoks

tamam indirdim a2uploder i amam bi arkadaş kullanımı için yardım edebilirmi kısaca kullanımı hakkında bilgi verrirmisinz

tabiki tıkla arkadaşım birÇok anlatımı orada bulabilirsin.

LINK

buda sadece a2 uploader kullanım icin

LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 7 Şubat 2009; 2:30:32 >

• any video converter ile video formatlarını mp4 e ayarlayıp fps seçebilirsiniz baya işimi gördü bu program

http://www.download.com/3001-2194_4-10661456.html?spi=a02e8d76fdd6722093488adde1374075
  • arkadaşlar suan en sorunsuz yada en güncel akustik dosyasının linkini atabilrmisiniz acele
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

arkadaşlar suan en sorunsuz yada en güncel akustik dosyasının linkini atabilrmisiniz acele

banada lazım akustik arkadaşlar...birde ben a2uploader dosyasını açmak isterken şu resimdeki hatayı veriyor. çözümü nedir bunun ?

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)
  • http://www.youtube.com/watch?v=atWxSJDB_nw&feature=related

bu video daki temaları nerden bulurum
    bidel orjin iphone teması vardı videolarda
    elma dönüyo falan nerden bulcam :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 8 Şubat 2009; 3:19:39 >
  • arkadaslar kılıf kullanan var mi?
    piyasaya orjinal kılıf çıkarmadı s.e sizin tavsiye edeceğiniz kılıf var mi?kamerası açıkta ve biraz dışa çıkık olduğundan çizilme tehlikesi var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcopper

http://www.youtube.com/watch?v=atWxSJDB_nw&feature=related

bu video daki temaları nerden bulurum
    bidel orjin iphone teması vardı videolarda
    elma dönüyo falan nerden bulcam :S

al arkadaşım link aşağıda bizzat denedim gerçekten çok çekici :)

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 8 Şubat 2009; 13:44:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

any video converter ile video formatlarını mp4 e ayarlayıp fps seçebilirsiniz baya işimi gördü bu program

http://www.download.com/3001-2194_4-10661456.html?spi=a02e8d76fdd6722093488adde1374075

Harika bir program ama senin verdiğin linkdeki crack istiyo ben başka versionunu indirdim craclki hali çok kaliteli videolar yaptım ama en güzel özelliği youtube da beğeniğiniz videoyu url vererek telefona göre mp4 yapmanız bence süper her eve lazım :)

• Merhaba arkadaşlar, bugün ben de 910i kervanına katıldım.
    Telefonum yazılım sürümünde 1200-9123 R1EA030 080205 yazıyor.
    Telefonumu güncellemem gerekir mi? Evetse son sürüm hangisidir ve nerden bulabilirim.
    Bir de sürüm yükseltmek bana ne kazandıracak ya da ne kaybettirecek?

İyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

quote:

any video converter ile video formatlarını mp4 e ayarlayıp fps seçebilirsiniz baya işimi gördü bu program

Harika bir program ama senin verdiğin linkdeki crack istiyo ben başka versionunu indirdim craclki hali çok kaliteli videolar yaptım ama en güzel özelliği youtube da beğeniğiniz videoyu url vererek telefona göre mp4 yapmanız bence süper her eve lazım :)

ilginç bende crack falan istememişti neyse bulduysan sorun yok film izlemesi gerçekten zevkli tel.de

bu arada samathana son sürüm değil senin

• quote:

telefonu bugün daha fazla kulaklık yoluyla dinleyebilme şansım oldu. orta sınıf kendi philips kulaklığım ile dinledim. Ekolayzır ayarlarıda yapmış olmama rağmen açık söylemek gerekirse ses walkmen serisi adı taşıyan bir modelin beklentilerini karşılayamamış. bu tabi benim gözlemlerim ve müzik konusunda hep profesyonel bir dinleyici olduğumdan pek tatmin olmamış olabilirim. şuan bahsettiğiniz gibi bir akustik yüklemedim.çoğu yorumlarda akustik yüklendikten sonra bu telefonun sesinde oldukça artış gözlemleniyormuş .bende şuan akustik yok. kulaklığımda çok kaliteli değil. o yüzden hala sesin iyileşebilirliği konusunda umudum var. sizden sorunsuz bir akustik istiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim.akustikten sonra gelecek olan creative ep-630 kulaklığım ilede deneyeceğim. yalnız şu haliyle telefon müzik ve ses kalitesi anlamında biraz beklentilerimin altında kaldı. umarım akustik ve kulaklık ile değişebilen şeylerdir bunlar. yoksa bir ipod almak zorunda kalacağım yada eski dandik çakma sony mp3üm ile müzik dinleyeceğim.

kardeş telin performansı diğer walkman tellerin altında çünkü daha kaliteli bir acustic çıkmadı maalesef.w880 de bunun gibiydi bir acustic attım tele resmen uçtu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

http://rapid-share.com/files/192081268/original_acoustic_w910.rar.html

ben arkadaşın verdiği akustiği kullanıyorum bayadır bence çok güzel sorunsuz seste maximum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

arkadaşlar suan en sorunsuz yada en güncel akustik dosyasının linkini atabilrmisiniz acele

banada lazım akustik arkadaşlar...birde ben a2uploader dosyasını açmak isterken şu resimdeki hatayı veriyor. çözümü nedir bunun ?

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

Akustık ındırdıkten sonra ses nasıl oldu.Ep 630 bende de var.N91 ım ıle kullanıyordum.Ayrıca w910 da 3.5mm kulaklık girişi??

• quote:

bende w960 için bunu kullanıyorum güzel ve kaliteli bi program beleş olmasıda kafi:D lisans arama derdi yok:)
  • arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oldu internet faturamı yatırmadığımdan uzak kaldım ve ilgilenemedim açıkcası ilkez böle üst düzey bir telefon kullanıyorum
    o yüzden çoğu şeye yabancıyım hemde çok yardımlarınızı bekliyorum
    mesela akustikler programlar flash temalar neler yapmam lzm
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.