arkadaşlar bişe sorucam sizin şarjınız ne kadar gidiyor ben yaklasık 12 saat msjlasıyorum 42 saat gitti şarj denedim.bu normalmi=) ve sevdiğim bi yönü msj kapasitesi tatmin edici suan 1000 msjı vurmak üzereyim=)
daha ne olacak?daha fazla gitmesini istiyorsan philps albende çok msj yazarım ama senin kadar değil banada 4 gün oynaya oynaya yetiyor!
quote:
Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
daha ne olacak?daha fazla gitmesini istiyorsan philps albende çok msj yazarım ama senin kadar değil banada 4 gün oynaya oynaya yetiyor!
söyle diyim günde 200 msj fln atabiliyorumbıktım ama napalımiyi performansını sevdim de korkuyorum hergün sarj etsem bataryanın ömrü azalıcak diye.w550i vrdı ordan biliyorum.ve batarya tam boşalmadan şarjada takmak istemiyorum.bana bi yol sunun
quote:
Orjinalden alıntı: tpcbrk
arkadaşlar bişe sorucam sizin şarjınız ne kadar gidiyor ben yaklasık 12 saat msjlasıyorum 42 saat gitti şarj denedim.bu normalmi=) ve sevdiğim bi yönü msj kapasitesi tatmin edici suan 1000 msjı vurmak üzereyim=)
Benim 2 gün gidiyo ama çok müzik dinliyom sanırım 2günde normaldir. deilmi?:)
tpcbrk batarya ölsün ne olacak yeni batarya alısın!HB'de 50 lira olması lazım ama GG'de 15-20 lira arasında orjinal ürünler bulunuyor!
ulecan çok müzik dinliyorum demişsin 2 gün gidiyor demişsin!ne diyim ben sana
Bu arada dün pirates-of-the-seven-seas oyun indirdim gayet hoş isteyen olursa bir yere upload edebilirim.
Arkadaşlar dayanamadım gittim bende aldım yok kıldı yok tüydü yok ekranı çabuk gidiyor yok menüde yavaşlama dediler ama aldım anasını satiim
güzel cihaz vesselam
hayırlı olsun
tamam vazgeçtim batarya sözlerimdeharekete duyarlı oyun bilen varmı marble madness ten baska
ya bende bir sorun var niye olur anlamadım...bu hareket sensörüyle şebekenin bir alakası var mı acaba?telefonu yan yatırıyorum ses artırıp azaltma tuşlarının olduğu tarafa şebeke sinyali azalıyor tek tek düşüyor seviye sonra birden arkası üzerine bırakıyorum telefonu cart diye şebeke full oluyor W910 sahibi arkadaşlara sesleniyorum birde siz deneyin bakalım birşey olacak mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
hayırlı olsun
eyvallah kardeş sağolasın
baya kurcaladım güzel cihaz ancak kamera menüsüne girer iken donma oluyor
versiyonu nasıl görüyoruz bu cihazda ve en son versiyon nedir acaba
valla şebeke sorunu hiç yaşamadım kullandığın hat avea ise ve kapalı mekandaysan gelişmeler normal ..
quote:
Orjinalden alıntı: cassio10
valla şebeke sorunu hiç yaşamadım kullandığın hat avea ise ve kapalı mekandaysan gelişmeler normal ..
bu görüşüne sonuna kadar katılıyorum çok çekiyorum bu sorunu avea ile=) ama bişe farkettim.eski telefonumdada test ettim.bende nokianın düşük model bi teli vardı aynı ortamda w910i ile karsılastırdım çekme gücünü nokia daha iyi çekiyor.eski telefonum w550i dede sonuç aynıydı.sony in bu sorununu anlamıyorum
w910i aldım menüsünde pc nin internet bağlantısını kullanarak usb ye bağlı iken internete bağlanacağı yazıyor.nasıl ayapılır acaba.vista bağlantısını tanımsız gibi görüyor bağlandı gibi görünüyor ama alınan byte 0 görünüyor giden byte fazla fazla var...
ben bu sensörlere taktım sensörle oynayabilecegim oyunları ve temaları arıorum bilginize:D:D çok güzel bi özellik :D
Arkadaşlar telefonu almak üzereyim son sorum işlemcisi ile ilgili işlemcisinin düşük olduğunu söyleyenler var java uygulamalarına yetersiz kaldığı oluyormu veya telefonun menülerin ağırlaştığı vs.
quote:
Orjinalden alıntı: gennosuke
quote:
hayırlı olsun
Menü - Ayarlar - Güncelleme Servisi , Yazılım Sürümü ne gelin orda yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: leoing
Arkadaşlar telefonu almak üzereyim son sorum işlemcisi ile ilgili işlemcisinin düşük olduğunu söyleyenler var java uygulamalarına yetersiz kaldığı oluyormu veya telefonun menülerin ağırlaştığı vs.
hangi cahil cühela söylüyor bunu...
arkadasım daha bu sayfada yadım 7 java uygulamayı açıyorum diye...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gennosuke
quote:
hayırlı olsun
Menü - Ayarlar - Güncelleme Servisi , Yazılım Sürümü ne gelin orda yazıyor
sağolasın kardeş 1200-9123 r1fa035080527 yazıyor güncellemek gerekirmi bi bakim
quote:
Orjinalden alıntı: selcan911
w910i aldım menüsünde pc nin internet bağlantısını kullanarak usb ye bağlı iken internete bağlanacağı yazıyor.nasıl ayapılır acaba.vista bağlantısını tanımsız gibi görüyor bağlandı gibi görünüyor ama alınan byte 0 görünüyor giden byte fazla fazla var...