Şimdi Ara

WAKFU ONLİNE ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek başına sıkılıyor insan ama güzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şimdi çıktım yarın sabah işe gidicem geldiğimde bakarım artık.

Skiller kullandıkça gelişiyor gibi bir fight esnasında sadece fire kullanıyorum ama bu bir eksikmiş gibi geliyor bana eğer elemental resistli bir düşman ile karşılaşırsam fire yalan olur ortada kalırım.

Bunun için dengeli bir skill gelişimi gerekiypr gibi görünüyor.

Bana çok detaylı bir İop rehberi lazım.

zaten guilde almıştık seni. guild içinde buildler hakkında detaylı açıklama yapılır. genelde oyunda tek element oynanmıyor, özellikle yüksek lvl'lerde. alternatif bir elementin oluyor her zaman.
  • Bi süredir oynuyorum oyunu Online kimseye rastlayamadım.
    Nick: Sinir - SINIR
    Oynayan varsa beraber oynamak isterim hepsi Fransız oyundakilerin. Oyunda birazda toyum...
    Dofus oynardım eskiden. Bu oyunun crafting yapısına hastayım. Genellikle 20:00 ile 02:00 arası belli aralıklarla oynuyorum en azından Türk guilde bir katkım olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gormentas

Bi süredir oynuyorum oyunu Online kimseye rastlayamadım.
    Nick: Sinir - SINIR
    Oynayan varsa beraber oynamak isterim hepsi Fransız oyundakilerin. Oyunda birazda toyum...
    Dofus oynardım eskiden. Bu oyunun crafting yapısına hastayım. Genellikle 20:00 ile 02:00 arası belli aralıklarla oynuyorum en azından Türk guilde bir katkım olsun :D

Bir süreliğine oyuna ara verdim bu yüzden yardımcı olamıyorum. Oyunda "kloroplast" a ulaşıp ondan yardım alabilirsiniz.
  • Şu dofus yada bu oyunu bi tabletlere çıkarmadılar arkadaş, efsane zevkli olurdu. Pc basında oturup oynayınca sıkılıyorum hearthstone gibi. Böyle çıtırlar akşamları yatmadan önce uzanarak oynanacak şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şu dofus yada bu oyunu bi tabletlere çıkarmadılar arkadaş, efsane zevkli olurdu. Pc basında oturup oynayınca sıkılıyorum hearthstone gibi. Böyle çıtırlar akşamları yatmadan önce uzanarak oynanacak şeyler

al benden de o kadar heartstone yi çok bekledik ama bu hafta akıllı telefonlara geldi sonunda. wakfu dofus gelse aslında gelir ama uğraşmaz ankama o işle. ankama küçük bir firma çünkü, blizzard gibi devasa bir firma bile ne kadar uğraştı çıkarmak için, sen düşün gerisini. ayrıca rpg oyunu farklı bir platforma uyarlamak her zaman diğer oyun türlerine göre daha zordur.

• steam den oynayan arkadaş varmı varsa eklesın beraber oynayalım :D

steam id : Gerile3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerile3

steam den oynayan arkadaş varmı varsa eklesın beraber oynayalım :D

Steam'den oynamıyorum ama farketmez oyunda beraber oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

ben bir süre oynadım sen yoktun şimdi ben yokum sen mi başladın :D Bi tutturamadık baki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 31 Mayıs 2015; 0:24:18 >
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    romminghton muydu tam adını hatırlayamadım o serverdayım sufokia krallıgında level kasmaya calısıyorum nasıl eklıcez bırbırımızı
    oyun içi nick : mayuhe
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

quote:

ben bir süre oynadım sen yoktun şimdi ben yokum sen mi başladın :D Bi tutturamadık baki

aynen öyle oldu gibi duruyor senin gibi bir wakfu fanatiği özleniyor oyunda gerçekten

• quote:

romminghton muydu tam adını hatırlayamadım o serverdayım sufokia krallıgında level kasmaya calısıyorum nasıl eklıcez bırbırımızı
    oyun içi nick : mayuhe

Friend listesinden ekleyebilirsin konudaki isimlerimden birini. Onun dışında "Kloroplast" ı da eklebilirsin açık bulursan konuşabilirsin. ben de seni eklemeye çalışırım kesin bir saat verirsen o zaman yakalayabilirim seni
  • oyunuyan varmı arkadaşlar steamden ekleyelim birbirmizi ben yeni başlayamı düsünüyorum
  • ben 110 mu 120 lvl demine bıraktım. Aslında karakter yenilenmiş güncelleme filan getirmişler ama nedense içimden oynamak gelmiyor.
  • ewt oyun değişiyor durmadan gitgide güzelleşiyor. hatta 7 temmuzda skill revamp gelecek skiller iyice değişiyor iyileşiyor. isteyen gelebilir, guildimiz hala aktif durumdadır. bize katılmak isteyenler konuda verdiğim isimlerden oyun içinde bana ulaşabilir.
  • quote:

ewt oyun değişiyor durmadan gitgide güzelleşiyor. hatta 7 temmuzda skill revamp gelecek skiller iyice değişiyor iyileşiyor. isteyen gelebilir, guildimiz hala aktif durumdadır. bize katılmak isteyenler konuda verdiğim isimlerden oyun içinde bana ulaşabilir.

selam ben betada oynamıştım lakin unuttum yardımcı olursanız sıkılmazsanız aranıza katılmak isterim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

quote:

ewt oyun değişiyor durmadan gitgide güzelleşiyor. hatta 7 temmuzda skill revamp gelecek skiller iyice değişiyor iyileşiyor. isteyen gelebilir, guildimiz hala aktif durumdadır. bize katılmak isteyenler konuda verdiğim isimlerden oyun içinde bana ulaşabilir.

selam ben betada oynamıştım lakin unuttum yardımcı olursanız sıkılmazsanız aranıza katılmak isterim (:

Tabiki de ne demek sıkılmak filan :) zaten guild birliktelik demek birbirine yardımcı olmak demek. Zaten bilgi konusunda sonsuz yardımcı oluruz onun dışındaki yardımlar da müsait buldukça olur. Sizi de aramızda görmek isteriz. Oyuna giriş saatlerinizi bilgidirseniz o ara online olmaya çalışırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

quote:

Tabiki de ne demek sıkılmak filan :) zaten guild birliktelik demek birbirine yardımcı olmak demek. Zaten bilgi konusunda sonsuz yardımcı oluruz onun dışındaki yardımlar da müsait buldukça olur. Sizi de aramızda görmek isteriz. Oyuna giriş saatlerinizi bilgidirseniz o ara online olmaya çalışırım.

Genelde oyun açık online olurum cafeterya işletiyorum daha çok bilgi için sorarım kendim kasarım shoplar filan gelmiş bide skill kasımı ile bilgi almak isterim zaten yetişmeye çalırım size beraber dungeon keyfi çıkartırız kurdum oyunu ben ana şehirde duruyorum ekleyim seni konuşalım

• Zeyth kullanıcısına yanıt
    çoğu zaman oyundayım ben, Flame Sniper i ekliyebilirsin. bana ulaşman biraz sürebilir biraz yüksek lvl'im ama guildde her lvlden insan var :)
  • quote:

çoğu zaman oyundayım ben, Flame Sniper i ekliyebilirsin. bana ulaşman biraz sürebilir biraz yüksek lvl'im ama guildde her lvlden insan var :)

modem arızalandı şimdi girebildim tamam eklemeye çalısırım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.