Şimdi Ara

[WaHS] - We Are Happy Soldiers™ (BF3 Klan) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.378
Cevap
6
Favori
55.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @C-TRanger bende 1 mbit uydunet kullanıyorum wireless dan bağlanmama rağmen gecikme gibi bir sıkıntım olmuyor tabi Us ve ya uzak doğu serverlarında hiç işim olmuyor avrupa da

Edit: günaydın bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 18 Nisan 2012; 12:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

@C-TRanger bende 1 mbit uydunet kullanıyorum wireless dan bağlanmama rağmen gecikme gibi bir sıkıntım olmuyor tabi Us ve ya uzak doğu serverlarında hiç işim olmuyor avrupa da

Uydunet yine bi derece iyi olabilir bilemiyorum. Ama adsl ve eski hatlarda büyük sıkıntı var. Benim bulunduğum bölgeyle de alakalı olabilir çünkü benim hat 1 yukarısını kaldırmıyor. 2mb yapıhca patır patır kopmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

@C-TRanger bende 1 mbit uydunet kullanıyorum wireless dan bağlanmama rağmen gecikme gibi bir sıkıntım olmuyor tabi Us ve ya uzak doğu serverlarında hiç işim olmuyor avrupa da

Uydunet yine bi derece iyi olabilir bilemiyorum. Ama adsl ve eski hatlarda büyük sıkıntı var. Benim bulunduğum bölgeyle de alakalı olabilir çünkü benim hat 1 yukarısını kaldırmıyor. 2mb yapıhca patır patır kopmaya başlıyor.

Hatlar o kadar kötü ise sen online oynayabildiğine şükret Bu altyapı ile ancak bu kadar oluyor. Fiber miber reklam döndürüyorlar ama adam gibi hizmet vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Hatlar o kadar kötü ise sen online oynayabildiğine şükret Bu altyapı ile ancak bu kadar oluyor. Fiber miber reklam döndürüyorlar ama adam gibi hizmet vermiyorlar.

dün gece bendede aynı sorun vardı adamdan önce sıkmaya başlıyorum adam beni öldürmüş oluyor bsğlsntım çok iyi değil ama genel anlamda sorun olmuyodu dün gece çok ceremesini çektim ama yinede ortalamanın üzerinde oyun oynayabildim üstüne üstlük kablosuz kullanıyorum ev müsait olmadığı için ama ttnette bu aralar sorun var normal bilgisayar kullanımında bile 30-40 dk bir bağlantı anlık kopuyor

• Bu lav - ad aracı hangi haritalarda çıkıyor ahali
  • Deniz nette çelişkili yorumlar var. Aşağıda yazanların bir kısmı PC için olabilir.

1. It's on conquest wake island, the US just needs to take the airfield. (Bence tunguska bu yazan karıştırmış)
    2. As far as I know, the LAV-AD isn't on consoles.
    3. We (consoles) don't get an LAV-ADs on Kharg CQ, only on Rush, and even then, it's the regular. And maybe it is on Caspian, I've never gotten past the first base.
    4. LAV-AD is in the game: Caspian Border and I think the rush version of Kharg Island. I think it might start being less of a problem when guided and TV missiles start becoming more common.
  • I'm back 11!!111!1

• LAV-AD Kesin cevap;

Bu araç Wake Island haritasında ve Conquest (Conquest Assault değil, Conquest.) modunda US tarafı için çıkıyor. Tunguska'ya eşdeğer bir araç. Birkaç kill yapmıştım oradan hatırladım.

Sonra şu aşağıdaki bilgiyi buldum.

quote:

The LAV-AD is present in console versions of Battlefield 3, but only on Conquest on Wake Island, and only after the USMC takes the Beach flag. On PC it is featured on Noshahr Canals and Operation Firestorm.

Yani deyü ki Konsol versiyonunda sadece Wake Island Conquest modunda çıkıyormuş ve US tarafı için sadece Beach bayrağını ele geçirince çıkıyormuş. Tabi bu bilgi güncelleme öncesine ait olabilir. Güncellemeden sonra bazı bayrakların yerleri değişti oyunda.

• çok kötü gidişat iyi değil.. we not happy
  • Abi bugün Heavy Rain i aldım bu nasıl oyun ya hayran kaldım yok böyle bişey oynamayan almayan varsa kesinlikle alsın oynasın
  • Günaydın, Semih HR güzel oyundur soluksuz bitireceksin
  • günaydın askerler
  • Günaydın mutlu askerler.
  • Günaydın mutlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Günaydın, Semih HR güzel oyundur soluksuz bitireceksin

Okula gitmedim birazdan başlayacam oynamaya
    Günaydınlar bu arada
  • gunaydın
  • quote:

Abi bugün Heavy Rain i aldım bu nasıl oyun ya hayran kaldım yok böyle bişey oynamayan almayan varsa kesinlikle alsın oynasın

1 yildir masaustundeki notlarda Heavy Rain yaziyor. Neden almadigimi da bilmiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Abi bugün Heavy Rain i aldım bu nasıl oyun ya hayran kaldım yok böyle bişey oynamayan almayan varsa kesinlikle alsın oynasın

1 yildir masaustundeki notlarda Heavy Rain yaziyor. Neden almadigimi da bilmiyorum?

Bende de aynıydı sürekli almayı erteliyordum ama ne büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum Git ve oyunu al

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Bende de aynıydı sürekli almayı erteliyordum ama ne büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum Git ve oyunu al

banada oynamak kısmet olmadı en yakın sürede başlarım dolabın tozlu raflarında arşivin içinde öylece duruyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.