Şimdi Ara

[WaHS] - We Are Happy Soldiers™ (BF3 Klan) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.378
Cevap
6
Favori
55.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Heavy Rain muhabbetini fazla uzatmayın şimdi gıcığın biri gelir Origami Killer'ı söyler gider...

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu mu koyduk ne?

Neyse ben gaçayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Nisan 2012; 14:01:57 >
  • Evet açıklıyorum, origami killer benim Ah üstad ah o spoileri nasıl yedik biz. O günden sonra oynamadığım hiçbir oyunun konusuna girmez oldum.
  • Katil uşakmış uşak Bence de kapatalım öyle talihsiz bir an yaşanmadan
  • Aramıza Hoşgeldin

[WaHS] - We Are Happy Soldiers™ (BF3 Klan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Evet açıklıyorum, origami killer benim Ah üstad ah o spoileri nasıl yedik biz. O günden sonra oynamadığım hiçbir oyunun konusuna girmez oldum.

Sorma ya aynı şey başıma geldi. Çoluk çocuğun kurbanı olduk. Fazla yaşatmadılar onu forumda zaten. Aklıma geldikçe elemana küfür ediyorum
  • Bu arada yeni GOW çıkıyor.

I am very very happy
  • quote:

Evet açıklıyorum, origami killer benim Ah üstad ah o spoileri nasıl yedik biz. O günden sonra oynamadığım hiçbir oyunun konusuna girmez oldum.

Abi ben RDR'nin konusunda takiliyordum. Adamin biri bi seye sinirlenmis Origami Killer'i soylemis. Ne alakasi varsa. Allahtan oyunu onceden bitirmistim de fazla koymadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Abi ben RDR'nin konusunda takiliyordum. Adamin biri bi seye sinirlenmis Origami Killer'i soylemis. Ne alakasi varsa. Allahtan oyunu onceden bitirmistim de fazla koymadi

RDR nin sonu da çok muhabbet konusu oldu bir ara. Mal çok.

• Teşekkürler hoşbulduk.I am happy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 19 Nisan 2012; 18:24:39 >
  • 2 takım çıkaralım A ve B takımları aramızda maç yapalım beraber oynamaya alışalım derim yoksa clan maçları ciddi maçlar orda herkesin birbirini tanımı gerekiyor. 2 takım rahat çıkarız heralde.
  • hey uyanın gencler gunaydın herkese :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

hey uyanın gencler gunaydın herkese :D

sen geç kalmışsın deniz

günaydın

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 20 Nisan 2012; 9:03:59 >
  • Sabah 6:30 da uyanıyorum ama beden olarak ruhum bu saatlerde filtre kahvemi yudumlayınca uyanıyor.

Uyanık yada uyuklayan tüm mutlulara selam
  • Günaydın...
  • Günaydın millet.
  • Günaydın klan
  • Günaydınlar herkese
  • Gunaydin mutlu askerler :)
  • Bu akşam BFPL (Polonya) klanı ile maç alınmıştır.

Saat: 22:00
    Oyun Modu : CQ
    Haritalar : Kharg Island - Tehran - Metro
    Kurallar : Metroda, pompalı, RPG ve M320 kullanılmayacak. Diğer haritalarda ise sadece pompalı kullanılmayacak.
  • Maç kadrosunuda açıklasanız ona göre online olsun giricekler .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.