Şimdi Ara

Wahl 09649-016 Color Pro Saç Kesme Makinesi 277.42 TL BOYNER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başka bir indirim var mı kart kampanyası falan
  • İki ay sonra bitik pille kabloyu yetiştiricem diye uğraşmak istemeyen almasın. Lityum pil bile yok, şarj bittikçe düşük kesme gücüne geçecek, 12-14 saatten aşağı şarj olmayacak. Bu teknoloji çağında bu standartlar çok düşük bence. Linki paylaşan arkadaşın ellerine sağlık orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayından beri aynı ürünü kullanıyorum , herhangi bir şikayetim yok . Şarj edip öyle kullanıyorum . Bir sıkıntısını görmedim . Şarjı bir traş için yetiyor artıyor bile . Tabi sonra üstteki arkadaşın dediği gibi olur mu bilmiyorum . Fiyat performans ürünü diyebilirim . Ayda bir traş oluyorum . İçinde tüm başlıklar bulunuyor . yani aman aman şusu busu kötü diyebileceğim bir şey yok . Ben carrefourdan 180 tl ye almıştım sanırım . Şuanki fiyatı iyi .
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.