Şimdi Ara

waffle nasıl yenir ? hiç yemedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
11.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Hocam çatalı ucundan batır Meyvesinede girsin Sonra Bıcakla Bi baskı uygula meyvesıyle gelir Ama Parçayı agzına göre ayarla hocam ben büyük kesmiştim agzıma girmedi :D Eğer biriyle gidiyosan lüks bi yerse böyle .Degilse kafana göre

Aynı böyle oluyor Tabi yere göre degişir ben mado da yemiştim.

waffle nasıl yenir ? hiç yemedim

dostum bende mado da yedim ama böyle birşey gelmemişti karşıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Blue waffle tek geçerim

ennn sevdiğimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluewaffle -- 3 Mayıs 2013; 13:16:49 >
  • Çeşme Marina' da yediğim waffle baya çok yemişimdir, bu görüntüden farksız şubeden şubeye değişiyordur.
  • madodaki waffle çıtır oluyor, ben pek sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Blue waffle tek geçerim

• manyak bişey daha yemedin mi sen ?
  • Ablam çok güzel yapar elime alıp yiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanozsavas

quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Bitter Çikolata - muz - çilek - kivi

Favori dörtlümdür <3

Yemeye gelince tut elinde ya dikey ya yatay arkadaşın varsa barbarca özel biriyse kibarlık ayaklarına gir. (Çatal kaşık felan.)

6-12 liraya kadar gidiyor.

En iyi waffle yapan yer (ki ben 3 kere yedim) (aynı zamanda istanbulun en ünlü wafflecisi)

Bebek - Abbas

Afiyet olsun.

Abbas bakırköyün çok çok yakınında oturuyorum. Nedense bi kere bile canım istemedi ama merak ettim bi gün deneyeceğim

Bende ilk defa Abbasta yemiştim :D O zamandan beri yiyorum.

Kendini tatmin etmek için krepte yapabilirsin. 2 Yumurta, un, süt (vardı sanırım) çırp. Sonra yağlanmış tavaya at. Çek bi nutella içine ye işte :D (Tarif yanlış olabilir.)

edit: Waffle'nin hası için Bebekteki Abbas'a git.

edit2: Soranlara: Blue Waffle bir hastalıktır. Zombi oyunlarında ki zombilerin yüzünde çıkan kabarcıklar gibi. Mavi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 3 Mayıs 2013; 15:29:02 >

• bimde var waffle orda mikrodalgaya at güzel oluyor.

istersen arasına çilek muz atabilirsin müthiş oluyor öylede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Hocam çatalı ucundan batır Meyvesinede girsin Sonra Bıcakla Bi baskı uygula meyvesıyle gelir Ama Parçayı agzına göre ayarla hocam ben büyük kesmiştim agzıma girmedi :D Eğer biriyle gidiyosan lüks bi yerse böyle .Degilse kafana göre

Aynı böyle oluyor Tabi yere göre degişir ben mado da yemiştim.

dostum bende mado da yedim ama böyle birşey gelmemişti karşıma

Hocam bilmiyorum ben Ankara Çukurambar mado da yemiştim .Waffle dedim bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 3 Mayıs 2013; 20:22:24 >

• quote:

ne yiyeni gördüm ne yedim hiç münasebetim olmadı waffle ile. var mı aramızda sevgilisi olan ? ortamlara akan ? waffle yiyen ? bir de parası ne kadar bu elemanın ?

ad soyad aynı la
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

quote:

ne yiyeni gördüm ne yedim hiç münasebetim olmadı waffle ile. var mı aramızda sevgilisi olan ? ortamlara akan ? waffle yiyen ? bir de parası ne kadar bu elemanın ?

ad soyad aynı la

memleket nere ? benim bi klon kaybolmuştu o olabilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

hocam ben kendim evde yapıyorum. çok iyi oluyo lezzeti. malzemelerden birçoğu ucuz şeyler (un,yumurta,limon,k.tozu,vanilya,süt vs vs..) ama meyve ve antep fıstığı biraz para tutabilir.

bir ölçü yaptığımda 9-11 arası waffle ekmeği çıkıyo (bende waffle makinanası yok tava da yapıyorum) çikolata sürüp, üstüne havanda ezilmiş antep fıstığı serpip meyveleri de ekleyip yiyoruz.

waffle karışımını yaptığımda hemen hepsini pişirmiyorum, nezaman yiyeceksem ozaman istediğim sayıda pişirip taze taze yiyorum. zaten waffle tavada kir bırakmıyo, buyüzden tavayı tekrar tekrar yıkamaya da gerek kalmıyo.

bir ölçü ile tüm haftasonu waffle keyfi sürebiliyoz.

benim yaptığım waffle ekmeklerinin görüntüsü de aynen şunun gibi oluyo:

yapılmış hali de şöyle bişey:

bundan tek farkı, ben antep fıstığını çok fazla atıyorum ve fıstık taşıyo adeta içinden. fıstık lezzeti çok etkiliyo.

Hocam o ekmeğinin tarif linkini atar mısın?

EDIT: tamam yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 3 Mayıs 2013; 22:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

hocam ben kendim evde yapıyorum. çok iyi oluyo lezzeti. malzemelerden birçoğu ucuz şeyler (un,yumurta,limon,k.tozu,vanilya,süt vs vs..) ama meyve ve antep fıstığı biraz para tutabilir.

bir ölçü yaptığımda 9-11 arası waffle ekmeği çıkıyo (bende waffle makinanası yok tava da yapıyorum) çikolata sürüp, üstüne havanda ezilmiş antep fıstığı serpip meyveleri de ekleyip yiyoruz.

waffle karışımını yaptığımda hemen hepsini pişirmiyorum, nezaman yiyeceksem ozaman istediğim sayıda pişirip taze taze yiyorum. zaten waffle tavada kir bırakmıyo, buyüzden tavayı tekrar tekrar yıkamaya da gerek kalmıyo.

bir ölçü ile tüm haftasonu waffle keyfi sürebiliyoz.

benim yaptığım waffle ekmeklerinin görüntüsü de aynen şunun gibi oluyo:

http://img.nefisyemektarifleri.net/2011/01/pankek.jpg

yapılmış hali de şöyle bişey:

http://www.lezzetci.com/tarifler/large/tavada-kolay-waffle.jpg

bundan tek farkı, ben antep fıstığını çok fazla atıyorum ve fıstık taşıyo adeta içinden. fıstık lezzeti çok etkiliyo.

Hocam o ekmeğinin tarif linkini atar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/m_46922201/f_//tm.htm#46922201

• görmediysen google amca diye birşey var bakabilirdin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

quote:

ad soyad aynı la

memleket nere ? benim bi klon kaybolmuştu o olabilir misin acaba

klon olduğumu sanmıyorum ama 'the 6 days' filmine dönmesin
    Sakarya'lıyım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.