Şimdi Ara

Wacom Cintiq 13HD Grafik Çizim Tableti (Yeni model, kutusunda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wacom'un uzun süredir merakla beklenen 13" boyutlarındaki grafik-çizim tableti 13HD.

Artık teknolojisi eskiyen 12WX modeli yerine 2013 Nisan sonunda satışa çıkan yeni versiyondur,
    yoğun talep nedeniyle Avrupa'da Mayıs başı olarak açıklanan satış tarihi daha ileriye alınmıştır.

12WX'de karşılaşılan birçok sıkıntının giderildiği bir modeldir,
    herşeyden önce çözünürlük artık FullHD'dir
    ve mobil kullanıma en büyük engel sayılan kablo karmaşasından kurtarılmıştır...

Wacom Cintiq 13HD Grafik Çizim Tableti (Yeni model, kutusunda)  Wacom Cintiq 13HD Grafik Çizim Tableti (Yeni model, kutusunda)

Tanıtım görselleri değil, birebir ürünün kendi çektiğim fotoğraflarıdır (video tanıtım videosudur).
    Yani "elimde olmayan ürüne düşük fiyat" değil, ilgilenen kişinin alacağı ürünün bizzat kendi fotoğrafıdır.

Wacom Cintiq 13HD Grafik Çizim Tableti (Yeni model, kutusunda)  Wacom Cintiq 13HD Grafik Çizim Tableti (Yeni model, kutusunda)

İstanbul içinde görüp inceleme imkanı sağlanır.

Özelliklerini kendi Wacom Cintiq 13HD yada diğer bir çok inceleme sitesinden öğrenebilirsiniz.

Yine de kısaca:
    Ekran/Çizim alanı: 13.3"
    Çözünürlük: Full HD (1920x1080 piksel)
    Ekran Oranı: 16:9
    Ağırlık: 1.2kg
    Kalem: Pro Pen
    Kalem Hassasiyeti: 2048 baskı seviyesi
    Uyumluluk: Windows, MacOS
    Kablo: Wacom 3-in-1

Detay resimler ve anlatımlar ilave edilecektir.
    Şimdilik öncelikle ilanı bu haliyle aktif ediyorum.

Sadece 1 adet mevcuttur, ilk gelen ilk alır :)

Wacom Cintiq 13HD : --- 3.674 TL --- SATILDI

Her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz,
    gün içinde sürekli olarak maillerimi kontrol etmekteyim, en kısa sürede geri dönerim.

Pazarlık sünnettendir, ama sünnet dediğin de ucundan accıktır :)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManusH -- 17 Temmuz 2013; 11:31:05 >

• hayırlı satışlar . ürün fiyat konusunda birşey söyleyemicem bilmiyorum ancak ürünü deneyim etmişliğim var . 10 numara çizim tableti . çoğu karikatrst bu ürünü ve daha üst modellerini kullanmakta zaten . hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

ürün fiyat konusunda birşey söyleyemicem bilmiyorum ancak ürünü deneyim etmişliğim var .
    10 numara çizim tableti .

Evet; zaten Wacom, grafik tablet kategorisinde en kaliteli marka olarak bilinir
    ve Cintiq serisi de Wacom'un en gözde çizim tabletlerinden sayılır
    ama hele son çıkan modellerden 24-Hd-Touch modelinin Türkiye'deki satış fiyatlarının 12.000TL civarlarında olduğu düşünüldüğünde fiyatları yüksek kalabiliyor...

Bu model ise diğer masaüstü kullanımlara kıyasla daha mobil kullanım için sadece tek kabloya indirgenmiş ve 13" boyutları ve hafifiliği ile daha taşınabilir olan ve en son çıkan model.

Ben iş-değişikliği nedeniyle satmayı düşünüyorum, bir süre daha satış için aktif kalacak ilanım.
    Satılmazsa da artık kişisel amaçla kendim çiziktirmede kullanırım :)

Bu arada; ilgilenen olursa çok az kullanılmış Wacom Cintiq 12WX de mevcut elimde :)

İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManusH

Wacom Cintiq 13HD : --- 3.674 TL --- SATILDI

Wacom Cintiq 13HD satılmıştır. İlanı düzenleyerek güncelledim.

Grafik çizim tabletleri ile ilgilenenler olursa
    elimde hala çok az kullanılmış ve tertemiz
    1 adet Wacom Cintiq 12WX ile 1 adet de Yiynova DP10HD mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManusH -- 17 Temmuz 2013; 11:31:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.