Orijinalden alıntı: cudam power mp3 kullanıyorum kendi müzik oynatıcısından daha iyi
nasıl bulurum hocam o programı birde telefonu cracklemek falan gerekmez umarım atarım çalışır ...
quote:
Orijinalden alıntı: taken21 forumda 260a veren var ama ulasamıyorum @johnsin; cihazını bana satmak istermisin? bende izmirdeyim bak
dur hocam bende yeni aldım 350 ye sıfır gibi mübarek , kulaklığnın paketi açılmamıştı ben açtım şuan memnunum kendisinden, , ilerde düşünürsem satmayı ilk sana söylerim söz
sıfır gibiyse iyi almıssın o fiyata. tamam satıcak olursan bana bi pm atman yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: johnsin
quote:
Orijinalden alıntı: cudam power mp3 kullanıyorum kendi müzik oynatıcısından daha iyi
nasıl bulurum hocam o programı birde telefonu cracklemek falan gerekmez umarım atarım çalışır ...
quote:
Orijinalden alıntı: taken21 forumda 260a veren var ama ulasamıyorum @johnsin; cihazını bana satmak istermisin? bende izmirdeyim bak
dur hocam bende yeni aldım 350 ye sıfır gibi mübarek , kulaklığnın paketi açılmamıştı ben açtım şuan memnunum kendisinden, , ilerde düşünürsem satmayı ilk sana söylerim söz
oyun program kurmak istiyorsan öncelikle cihazı hacklemeni tavsiye ederim diğer türlü sertifikayla uğrastırır seni
cudam sen sat bari bana p1 ini
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
katiyen olmaz
Eray eski cihazlara mi merak sardın :-D
Satılık siyah t610 :-P
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
katiyen olmaz
c510 var istiyosan onu vereyim 15 ay garantili
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Eray eski cihazlara mi merak sardın :-D
Satılık siyah t610 :-P
yok laa
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
c510 var istiyosan onu vereyim 15 ay garantili
bende de var c510
oyun program kurmak istiyorsan öncelikle cihazı hacklemeni tavsiye ederim diğer türlü sertifikayla uğrastırır seni
nasıl hackleriz hocam onu var mı anlatıldığı bi başlık
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
sıfır gibiyse iyi almıssın o fiyata. tamam satıcak olursan bana bi pm atman yeterli
bende de var 350 ye veryim.temiz.sesi baya bi yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: kemal49
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
bende de var 350 ye veryim.temiz.sesi baya bi yüksek.
sesi falan önemli degil 2 sene w950 kullandım uiq3 ün altından girip üstünden cıktım her türlü modunu yaparız yani yeterki temi ve full aksesuarlı olsun. hala w960 alınıktır arkadaslar istedigim kriterlere uygun w960 a 300 lira verebilirim tesekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme