Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE98_1

slm arkadaşlar şuandan itibaren w910i kullanıcısıyım herşey çoq güsel ama 2 sorun var 1. menüdeki wolkman moduna giremiyorm daha doorusu girmiyor bi ayarmı söz konusu. 2. kamera moralimi acayip bozdu çoq kötü n70imden basarılı bekliyordm. bunun sebebini zayıf ışığa bağlıyorum inş gündüz çekimleride böle olmaz. daha teli kurcalama fırsatım olmadı önerilerinizi dikkate alabilirim özellikle müzik içn bazı yazılımlar yükleniyormu buna. şmdiden tşk

Benimle Turkche konuşma

seninle konuşmuyorum zaten klavyeni tuşlama zahmetinde bile bununma gerek yok.

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

öncelikle hayırlı olsun.birinci sorunun ciddi olabilir.bi telefoncuya git derim tabi tamir için değil.foto kalitesinden zati bişey beklenmez bu telden.ışkta biraz daha iyi olacağı ise kesin.ama bence abartma derim.en baba foto çeken telefonun bile foto kalitesi yetersizdir.çoğu insan fotoyu çekiyo.şöyle bi bakıyı hı güzel olmuş diyip ya hemen ya bir kaç hafta sonra yada bir kaç ay sonra siliyo.
    quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE98_1

slm arkadaşlar şuandan itibaren w910i kullanıcısıyım herşey çoq güsel ama 2 sorun var 1. menüdeki wolkman moduna giremiyorm daha doorusu girmiyor bi ayarmı söz konusu. 2. kamera moralimi acayip bozdu çoq kötü n70imden basarılı bekliyordm. bunun sebebini zayıf ışığa bağlıyorum inş gündüz çekimleride böle olmaz. daha teli kurcalama fırsatım olmadı önerilerinizi dikkate alabilirim özellikle müzik içn bazı yazılımlar yükleniyormu buna. şmdiden tşk

galiba halloldu ama nasıl halloldu anlamadım data takılıyken pc suide kurdum daha sonra tekrar kamera açtım düzeldi. bu arada zaten bu telefondan olağan üstü performans beklemiyordum sonuçta 2 mp vereceği max sonucu tahmin edebiliyorum sadece kamera için farklı bi özellik kullanıldığını duymuştum n70imden biraz daha iyi bekliyordum. nese sorun kendi kendine halloldu:D cvp için tşk

• Arkadaşlar beni de eklerseniz o listeye sevinirim. En son güncelleştirme hangisi rica etsem söyleyebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: mfaraday

Arkadaşlar beni de eklerseniz o listeye sevinirim. En son güncelleştirme hangisi rica etsem söyleyebilir misiniz?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w910i?lc=en&cc=gb
    burdan update service indir.tr desteği olması lazım ve güncellerken ne yapman gerektiğini adım adım anlatıyor.
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w910i?lc=en&cc=gb
    bu da pc suite.telefonu bilgisayara bağlamana yarıyor.bu program ile telefonu kullanarak pc'den sms gönderebiliyor,telefon üzerinden internete bağlanabiliyor vb. şeyler yapabiliyorsun.
    @antique
    bişey değil

• mesaj kapasitesi nasıl telefonun?

Bu arada w910 ile 3g nasıl kullandınız mı?Ben kullanıyorum gayet iyi,ama mobiltv duraksıyor acaba vodafone'dan mı kaynaklanıyor,yoksa telefondan mı?Turkcelli olup da deneyen var mı arkadaşlar?yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..

Orijinalden alıntı: gkhnkrdg

Avea kullanıcısıyım. 3 G ye abone oldum ama hala kullanımıyorum. bi ayar yapmam gerekiyor mu telefondan ? yoksa genel bir sıkıntı mı var ?

Ben vodafone kullanıyorum şu an aktif,avea da nasıl bilmem ama telefonun üzerinde H yazısı çıkması gerek,yoksa bataryayı tak çıkar gelir..bende öyle yaptım çalıştı..

Orijinalden alıntı: waybe

mesaj kapasitesi nasıl telefonun?

Herhangi bir limit sozkonusu degil. Bos hafiza kadar

AVEA'da 3Gde sorun var gibi.
    Turkcell ve Vodafone kullanicilari cok rahat kullanirken AVEA kullanicilarindan 3G amblemini gormeyenler var daha

Sanirim bunun sebebi de 3G'nin gerektirdigi altyapi. Telefonun 1baz istasyonuyla cektigi yerlerde 3G icin 9baz istasyonu gerekiyormus.
    Okulun alt katinda bile cekmeyen AVEA'nin heryerde 3G hizmeti vermesi zor bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfcmfcc -- 31 Temmuz 2009; 12:29:52 >

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

dostum mobiltv deki duraksama,takılma acaba w910 iden mi vodafone dan mı kaynaklanıyor?Turkcell kullanan varsa kıyaslayabilir mi?Bildiğim kadarıyla w910 i nin hızı 3.6mps imiş?

W910'um da yok, Mobil TV'imde
    Uzgunum yardimci olamayacagim bu konuda
    kendini sevmek ömür boyu sürecek bir aşk öyküsünün başlangıcıdır.
  • Arkadaşlar ben güncelleme yapamıyorum. Programı çalıştırıyorum senkron ize ediyor daha sonra telefonu takın diyor telefonu takıyorum kilitlenip kalıyor ondan sonra. Ne yapmam gerekiyor anlayamadım.

Orijinalden alıntı: mfaraday

Arkadaşlar ben güncelleme yapamıyorum. Programı çalıştırıyorum senkron ize ediyor daha sonra telefonu takın diyor telefonu takıyorum kilitlenip kalıyor ondan sonra. Ne yapmam gerekiyor anlayamadım.

Dostum güncelleme yapamıyorsan,muhtemelen bilgisayarında usb 2.0 yoktur ,başka bir bilgisayarda dene sorun çözülecektir.Bunun haricinde c tuşunu basılı tutma olaylarını zaten anlatıyor,biliyorsundur.

Orijinalden alıntı: gkhnkrdg

bataryayı çıkarttım taktım H işareti çıktı. görüşmeye başladım =)))
    teşekkür ederim

Bişey değil dostum ne demek,mobiltv yi denedinmi nasıl?

Bu adresten girebilirsin,ama pahalı avea da ya,günlük 5 tl-35 kontor müş,vodafone da aylık 5tl _35 kontor hem de 1 ay bedava
  • arkadaslar w910i de 3gyi denedm sorunsuz görüntülü konustm ancak internet hızında bişi değişmedi. bu arada bana w910i için mobil tv uygulmasını nasıl yapacagımızı anlatırmısınz ben denedm telefonunuz desteklemiyor iyor. ama turkcell desteklediğini söylüyor. yardım edin lütfen. bu arada son sorum sony w910i ye wi-fi adaptör cıkaracaktı bilginiz varmı? hepsini cevaplarsnz cok sevinirim. iyi günler
  • mobiltv operatöre göre değişiklik gösteriyor,operatörlerin sitelerinde yeterli açıklama var,google'da (mobiltv vodafone gibi) bulursun,bu arada en hesaplısı vodafone,ben kullanıyorum,1 ay bedava daha sonraki ay 5 tl,ama görüntü zaman zaman duraksıyor. :(

Ayrıca 3g açıkken aşırı derecede batarya sarfiyatı olmakta,kullanmadığınız zaman kapalı tutmakta fayda var.

mobiltv operatöre göre değişiklik gösteriyor,operatörlerin sitelerinde yeterli açıklama var,google'da (mobiltv vodafone gibi) bulursun,bu arada en hesaplısı vodafone,ben kullanıyorum,1 ay bedava daha sonraki ay 5 tl,ama görüntü zaman zaman duraksıyor. :(

Ayrıca 3g açıkken aşırı derecede batarya sarfiyatı olmakta,kullanmadığınız zaman kapalı tutmakta fayda var.

arkadasm öncelikle verdiğin bilgiye tesekkür ederm ben turkcell kulllanıorm ama tel desteklemio dio vodofone kullanan w910i sahibi arkadsm da ise gayet rahat iizleyebilio . turkcell en iyi 3g sahibi olduklarını sölemişlerdi ama ortada bişi yok. mobil tv yii nasıl izlerm lütfen yardım edin. bu arada telefonun internet ayarları bölümünde data kısmında mobil tv de olustu artık. onu secince ne oluyor. ve bu arada wi-fi adaptörü çıktımı lütfenn yardıımmm!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

quote:

mobiltv operatöre göre değişiklik gösteriyor,operatörlerin sitelerinde yeterli açıklama var,google'da (mobiltv vodafone gibi) bulursun,bu arada en hesaplısı vodafone,ben kullanıyorum,1 ay bedava daha sonraki ay 5 tl,ama görüntü zaman zaman duraksıyor. :(

arkadasm öncelikle verdiğin bilgiye tesekkür ederm ben turkcell kulllanıorm ama tel desteklemio dio vodofone kullanan w910i sahibi arkadsm da ise gayet rahat iizleyebilio . turkcell en iyi 3g sahibi olduklarını sölemişlerdi ama ortada bişi yok. mobil tv yii nasıl izlerm lütfen yardım edin. bu arada telefonun internet ayarları bölümünde data kısmında mobil tv de olustu artık. onu secince ne oluyor. ve bu arada wi-fi adaptörü çıktımı lütfenn yardıımmm!!!!!

Wi-fi adaptoru ile ilgili herhangi bir haber okumadim ben. Muhtemelen "Sehir Efsanesidir" gibi geliyor bana

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.