Şimdi Ara

w900üm stoklarda yokmuş n70mi alsam??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben dün bulunduğum yerdeki(bilecik) kvk bayiinden w900 sipariş etmiştm hersey tamamdı fiyatıda 1070 ytl idi fakat bugun peşinatı wermeye gtiimde ellernde bittiğini solemişler,banada bugun solediler bnmde aklma nokia n70 geldi dedmki siz bununda fiyatını oğrenin bni arayın fln işte nese snra ordaki elemanda biz aradığımsda w900ün nzmn tekrar stoklara grdiinide sorarıs,n70in fiyatınıda dedi..bnde okeyledm sizce neyapsam daa fazla beklmek istemiorm n70 mi w900 mü??

bana 2 telinde iyi we kotu yanlarını soleebilrseniz cok mutlu olurm..

saolun..

• aslında w900 özellik olarak güzel telefon ancak gerçekten boyutları çok büyük, n70 daha kibar özellik olarak ta w900 den aşağı kalır yanı yok, sadece biraz ses farkı o kadar, ayrıca n70 symbian sistemiyle
    birçok farklı uygulamayı kullanabiyorsun, ben n70 in ekran,foto,video ve sesini beğendim, genellikle samsung telefonları beğenen biri olarak n70 daha iyi gibi, fiyatıda şu an daha makul seviyede, bence iyice araştırmadan kesin kararını verme.
  • saolasın turanoğuz bn zten bayadır arastırıorm fakat işte dediim gbi kalmamıs ellerinde bnm için ses onemli gercekten ama n70in cokta kotu diilse oda olablir cnku w900ün kasası bana biras güwen wermio ama ses işinde n70ten cok cok üstünde ise w900üde beklerm
  • Ses olarak otobuste acip millete dinleteceksen hic birini alma.Cunku inan bana yuksek ses le dinleyince ikisi bir sureden sonra gurultu gibi geliyor insanlara.Onemli olan dinledigin muzikteki ensturumanlarin seslerini net duymaktir denge meselesi.Sen N91 de bekliyordun sanirim ama anlasilan sabrin kalmamis.Aslinda N91 beklemen en mantiklisi ama sen bilirsin.Benim bundan sonraki telefonum N91 olacak Allahin izniyle.
  • Bence kesinlikle al pişman olmazsın.
    Şık, zarif bir tel N70 özellikleri ve kamerası da çok iyi

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz diye Denon 1311xp aldım.
    15 yıl önce açıldı
    telefeon alcağım ama hangisi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ya n70 al yada n91'i bekle

Orjinalden alıntı: HakanL

Ses olarak otobuste acip millete dinleteceksen hic birini alma.Cunku inan bana yuksek ses le dinleyince ikisi bir sureden sonra gurultu gibi geliyor insanlara.Onemli olan dinledigin muzikteki ensturumanlarin seslerini net duymaktir denge meselesi.Sen N91 de bekliyordun sanirim ama anlasilan sabrin kalmamis.Aslinda N91 beklemen en mantiklisi ama sen bilirsin.Benim bundan sonraki telefonum N91 olacak Allahin izniyle.

eet n91i beklicek ne sabrım kaldı nede param..buyusden ikisi arasnda terch edicem.bn arasıra kulaklıkları takıp müzik dinleyebilceim yada masanın ustune koyup sesi dısarı kaliteli bçimde werblcek tel istiorm aslnda bu tanım sadece w900e uyuo sanırm ama işte dediim gbi stoklrında kalmamş,n70 warmş bugun arıycaklar ya w900ü bkle yada n70 getirelm die öf allahı ne şansızm yaa..n70in ses kalitesi nası?

• BEN N70 KULLANIYORUM DÜN AKŞAM W900 İNCELEME ŞANSIM OLDU SESİ OLARAK N70 TEN ÜSTÜN DEĞİL SÖYLİM. ŞÖYLE PUANLARSAM SANA DAHA YARDIMCI OLURUM SE W900İ 10 PUAN N70 9,50-PUAN ALIR.

EKRANI N70 DEN DAHA ÇÖZÜNRLÜĞÜ YÜKSEK AMA ÇOK KABA BİR TELEFON HELE TUŞLARI EKRAN DÖNÜP AÇILINCA N90 BOYUNA ULAŞIYOR.

BEN OLSAM N70 ALIRIM AMA SEN BİLİRSİN. ÇÜNKÜ SENDE BİRAZ NOKİA SEVMEMEZLİĞİ VAR BİLDİĞİM KADARIYLA. O.K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 8 Şubat 2006 13:03:19 >
  • Usta düşünme bile bi arkadaş resim kalitesi w900i den daha iyi demiş N70 için kesinlikle öyle bişey yok.W900i her yönüyle N70 den çok daha iyi boyutları da 6630 dan bir cm daha daha kalın bn 6630 sahibiyim ve W900i nin maketi ile karşılaştırdım.w900 ün resim ve video kalitesi ile ilgili örnekleri forumda bulabilirsin özellikle 470+2GB gibi bir hafıza daha yok kamera özellikleri mükemmel ses kalitesi zaten SONY adı altında muhteşem bir ses kalitesi war bn test ettim elime aldım telefonu bnde W900i bekliyorum çıkar çıkmaz alacağım benim tavsiyem N70 e hiç o parayı verme aynı paraya W900 gibi kendini kanıtlamış bir Telefon al tabi bu benim görüşlerim sen bilirsin

SAYGILAR
    Nvidia GeForce 9600+9400M 512MB

htc HD7
  • Ses kalitesi net disa verilen sesten bahsediyorum.W900 in sesi biraz daha yuksek N70 den ama ben sadece ses olayina bu yonden ve sadece ses olarak bakmadigim icin olaya tercihim N70 oldu.Her nekadarda N70 desemde anladigim kadari ile W900i de aklin kalacak senin en iyisi W900i yi beklemen daha mantikli.icinde ukde kalmasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

BEN N70 KULLANIYORUM DÜN AKŞAM W900 İNCELEME ŞANSIM OLDU SESİ OLARAK N70 TEN ÜSTÜN DEĞİL SÖYLİM. ŞÖYLE PUANLARSAM SANA DAHA YARDIMCI OLURUM SE W900İ 10 PUAN N70 9,50-PUAN ALIR.

EKRANI N70 DEN DAHA ÇÖZÜNRLÜĞÜ YÜKSEK AMA ÇOK KABA BİR TELEFON HELE TUŞLARI EKRAN DÖNÜP AÇILINCA N90 BOYUNA ULAŞIYOR.

BEN OLSAM N70 ALIRIM AMA SEN BİLİRSİN. ÇÜNKÜ SENDE BİRAZ NOKİA SEVMEMEZLİĞİ VAR BİLDİĞİM KADARIYLA. O.K.

yoo bnm her telefona yaklasımım aynı motorola,samsung,LG vb. tellerde bole kaliteli modeller yapsa onlarıda alırm nokia yıda alırm mesela şuan n91 i alablsem hiç baska bi tel düşnmesdm ama olmuo işte..

eet telin boyutu konusnda haklısn tel büyük ama işte ses konusnda önde ama nkdr onu blmiorm..

yorumun için tesekur ettm..puan sıralamasıda ii oldu en azından bi fikir werdn

• Video kalitesi N70 de daha iyi...W900i nin mevcut 470 mb hafizasida fiyat acisindan arti N70 gore.N70 alirsan muzik dinlemek icin hafiza kartina ihtiyacin var.
    quote:

Orjinalden alıntı: StraGoX

Usta düşünme bile bi arkadaş resim kalitesi w900i den daha iyi demiş N70 için kesinlikle öyle bişey yok.W900i her yönüyle N70 den çok daha iyi boyutları da 6630 dan bir cm daha daha kalın bn 6630 sahibiyim ve W900i nin maketi ile karşılaştırdım.w900 ün resim ve video kalitesi ile ilgili örnekleri forumda bulabilirsin özellikle 470+2GB gibi bir hafıza daha yok kamera özellikleri mükemmel ses kalitesi zaten SONY adı altında muhteşem bir ses kalitesi war bn test ettim elime aldım telefonu bnde W900i bekliyorum çıkar çıkmaz alacağım benim tavsiyem N70 e hiç o parayı verme aynı paraya W900 gibi kendini kanıtlamış bir Telefon al tabi bu benim görüşlerim sen bilirsin

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 8 Şubat 2006 12:15:31 >

• n70
  • ben iki telefonu karşılaştırdım zaten N70 15 fps W900i 3 fps burdan ne kadar akıcı bir video kalitesi olduğu anlaşılıyor ayrıca W900i aksine mpeg-4 formatında video çekimi yapıyor forumda biri 3gp çekdiğini söylemiş ama anlamadım dediğim gibi bir arkadaşımın almanyadan almış olduğu telefonun herşeyini test ettim yanlış anlattıysam çok özür bnce W900i
    Nvidia GeForce 9600+9400M 512MB

htc HD7
  • arkadaşlar bişe sormak istiyorum konumuzla pek alakası yok ama bnde n70 i begeniorm güzel telefon n91 bekliorm ama bu gidişle yaza çıkacak ben şimdi n70 alsam büyük ihtimalle internetten alırım n91 çıkınca geri verebilirmiyim yada takas yapabilirmiyim yapabilirsemde nasıl
  • w900ide,n70de güzel telefon ama;
    w900i kalın,büyük bir telefon n70 çok şık bir telefon..w900inin artıları bilindiği gibi ses,foto..ve ekran..fakat n70de symbian,büyük yeterli kalitede ekran,süper video çekimi,özellikle gündüz çekimleri çok net,canlı olan fotolar..ben olsam n70 alırdım..(w900i kalın ve pahalı)n70 hemde şu an daha ucuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Şubat 2006 13:21:55 >
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

BEN N70 KULLANIYORUM DÜN AKŞAM W900 İNCELEME ŞANSIM OLDU SESİ OLARAK N70 TEN ÜSTÜN DEĞİL SÖYLİM. ŞÖYLE PUANLARSAM SANA DAHA YARDIMCI OLURUM SE W900İ 10 PUAN N70 9,50-PUAN ALIR.

yoo bnm her telefona yaklasımım aynı motorola,samsung,LG vb. tellerde bole kaliteli modeller yapsa onlarıda alırm nokia yıda alırm mesela şuan n91 i alablsem hiç baska bi tel düşnmesdm ama olmuo işte..

eet telin boyutu konusnda haklısn tel büyük ama işte ses konusnda önde ama nkdr onu blmiorm..

yorumun için tesekur ettm..puan sıralamasıda ii oldu en azından bi fikir werdn

eğer böyle düşünüyorsan bu ay samsung i300 modeli piyasaya çıkacak, benim incelemelerime göre ses video, hafıza gibi konularda her ikisindende üstün, şöyle söyleyeyim özellikle ses konusunda çift hoparlör 3d sound gibi özelliklerin yanında kaliteli mp3 çalarlarda bulunan ve şu ana kadar hiçbir telefonda göremediğim ses özelliklerini koymuşlar fazlasıyla tatmin edici, sen bilirsin ama bu modelide görmeden geçme. fiyatı 1000 ytl civarı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.