Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yavas gercekten ama boş tema kullanınca gayet hızlı oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

evet yavas gercekten ama boş tema kullanınca gayet hızlı oluyordu

Yavaş olmasa satmazdın zaten. değil mi?
    Baya da ucuza satmıştın.
    Zaten s700i nin ekran efsanedir.
  • kamerası o zamana göre cok iyiydi ccd sensör mü ne kullanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

kamerası o zamana göre cok iyiydi ccd sensör mü ne kullanıyordu

Evet bence en en iyi 1.3 mp dir.
  • fırat beni cok yakından takip etmişsn tırsmaya basladım

ccd idi cok kaliteli bir sensör. 860 liraya almıstım. 5 sene kullandım. en ufak bir arıza vermedi. ama telefonun dışı artık terminatörün son hali gibi pert olmustu. kap neredeyse yarı yarıya soyulmustu ve artık kalın telefon kullanamaz hale gelmiştim 70 liraya sattım tüm aksesuarlarıyla.

ekranına gelince o zamanda öyle bir ekran yoktu. n70 cıkardı nokia o bile berbat kalıyordu

edit: bu telefonlar dönerek aciliyor ya etrafımdaki herkes cabuk bozulur bu dedi. bi kişi haric. staj yaptıgım yerdeki makina mühendisi kızaklılar dayanıksız ama buna birsey olmaz dedi hakkettende saglam kaldı

<<--W900i ANA TOPiGi-->>  (W900 hakkında herşey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Mart 2011; 20:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Konuyu hortlattım ama ben de hala kullanıyorum.Türkiye'de piyasaya çıkmadan Almanyadan getirtmiştim.
    Hala taş gibi.Defalarca düştü ama tık demedi. Şu an tek sorunu pilinin ömrü bitiyor, 1 güne düştü.
    Aldığımdan beidir de 24 saat açıktır tel.Buna rağmen iyi dayandı pili.Şeytan diyor al sıfır pil, bir 5 yıl daha kullan :D
    Ama galiba xperia Arc getirteceğim Almanyadan...

Bu arada Beyaz olan inanılmaz güzel gerçekten.

evet hocam bu telefonun bu forumdaki kralı sizdiniz, size telefonla ilgili bir sürü soru sorup bilgiler öğrenmeye çalışıyorduk . hatta yanlış hatırlamıyorsam aracınızdan telefonun kutusunu çalmışlardı..

telefon hala çok şık görünüyor, bende almaya çok niyetliydim ancak birde w810 çıkmıştı bundan birkaç ay sonra, ikisi arasında kalmıştım, genpa bayiye gidiince de fiyatı daha uygun olduğu için w810da karar kılmıştım..

• benim s700 unde kasasi soyulmustu kiz arkadasimla birlikte telefona oje sürüp boyamistik o sekilde sattim gitti telefonu bi kac gun önce sahibinden.com da gördüm ojeli s700 benim eski telefona cok benziyordu belkide odur :)))
  • #Maestro_34 doğru hatırlıyorsun. Daha ilk hafta tel ve kulaklığı zerimde idi , diğer tm ekipmanı kutusunda arabada bırakmıştım. Arabayı patlattılar ve kutu gitti.
    Kasımda Almanyada çıkmıştı ve aralıkta annemlere aldırmıştım. 3 ocakta gelmişlerdi Türkiyeye ve telim geldi. Nisanda da Türkiye'de çıkmıştı.
    O zamanlar SE Türkiye hızlı imiş,6 ayda piyasaya sürmüş
    O telim bir arıza yapmıştı ve SE Türkiye ile 2 ay kavganın sonunda teli Avrupa garantisinden değiştirtmiştim.Genpa servisinden bana tam kutu vermişlerdi
    #Plutosdaddy, teli aldığımda 1 kızım vardı, şimdi birde oğlum var. Kız çoktan okula başladı, oğlan anaokuluna gidecek bu sene, tel hala taş gibi
    Bu hızla kızıma miras bırakırım, ilk teli olur

• sen 15. sayfaya dusecek telefon degılsın w900 up
    gecen hafta telefonu kurcalarken yazılımını bozdum tamır olmıyacak dıye ödüm pörtledi, ancak 20 tl verıp yaptırdım. telefonumu hala kullanıyorum eskısı kadar olmasada hala dıkkat cekıyor.

s700 umde sarj yeri problemli ancak hala calışır vazıyette tabı yılların verdıgı bı yıpranma var
  • Merhabalar.
    2007 yılından itibaren kullandığım nacizane w900 ümü tahminimce yazılımsal sorunlar nedeniyle terfi ettirme durumunda kaldım. Elime bir çok telefon geçti 2.hat niyetine ama gelip geçen onlar oldu bu japon üretimi güzellik seneleri eskitti kendi eskimedi. Yaşadığı en büyük extreme olay 4. kattan yatak örtüsünün içinden silkelendiği esnada dahada yukarı çıkarak (ki buda 4.5 kat yapar) sokağa düşmesiydi. Olay sonucu sadece üst kısmında soyulma çok az da göçük diyebileceğim birşey olmuştu.(bana sorarsanız telefonun en hassas kısmı orasıdır,ek parça olarak adlandırabileceğim.ama bişi olmadı oda ayrı) Bu hikayeyi neden anlattım, bir eşyayı uzun soluklu kullandıgınız vakit illaki başınıza değişik olaylar gelmiştir. Benim olayların başında bu gelir. Ha başka badire atlatmadı mı elbette atlattı,neticede her gün aynı kıyafeti giymezsiniz ama aynı telefonu kullanırsınız. 365 günden 1500 gibi bi ortalama ömrü oldu benım adıma. O bin küsür günlerde iyi haberler,kötünün kötüsü haberler,sevgili sözleri-tripleri her bi haltı kesintisiz duymamı sağladı. Bazı maçları stattan naklen dinletti. Otobüslerde cebimden çıkarmadan bütün diskografileri dinletti (ki bu zamanında çalınmamasında büyük bi etmendir bence)

Terfiye geçildiği modeller ise walkman serisi olamadı maalesef. xperia dan x10 mini pro ile Arc, karşısında arz-ı endam etmektedir. Dilleri olsaydı sanırım aralarında geçecek muhabbet en başta w900 ün " kapatın çenenizi androidler" olacaktır, eminim.

Forumların amacı bilgi paylaşmaktır bilirsiniz. bunları buraya yazmamdaki amaç sıradan olmayan bir telefon olan w900, nam-ı diğer sakura. Kendisi full kutu içeriği ile duruyo ve ben onu o şekilde ilk aldıgım günkü gibi muhafaza etmek istiyorum. Fakat sorunum şu (başlı başına terfi sorunlarından biri) Yazılım sorunu. Alet açılır gayet şarjı bitene kadar da kullanılır kapanır bi sorunu yoktur ama gel gelelim biri aramaya kalktıgında yada ben aramaya kalktıgımda sıklıkla tepki vermesi gecikmekte. Sorunun donanımsal olmadıgına eminim. Olsa hiç açılmıyacagını açılsa tamamen tutarsız olacagına inanıyorum. Gel gelelim yazılımda inceden sapıtmalar oldugunu yazın sonundan beridir ses kaydı yapmamasında falan görmüştüm. Artık olay kullanımı etkileyecek raddeye geldi.

Sizlerden ricam, efsanelerin gücü adına biliyorsanız söyleyin hangi programla yazılım atılır,türkçe yazılımı hali hazırda var mıdır? Orjinal temasını kullanan biri olarak (tema iyiydi :D sadece oyun ve gtalk gibi şeyler atmıştım gerisi lazım olmadı çok şükür)çok fazla yazılımla işim olmadı bu telefon adına. Ayriyetten hep tırstım flash temalardı custom yazılımlardı vs. Sorduğum telefonculardan "ateş ediyormu o" gibi üzücü şeyler duyduktan sonra telefonculara da inancım kalmadı (not: o telefoncuya sakurayı açarak kılıç sesini de hissettirerek tehdit edilmiştir. İçiniz rahat olsun)

Durum bu. Aletin yazılımsal bir tedaviye ihtiyacı var. Değerli bilgilerinize muhtaç. / Not: amaç konu hortlatmak falan değildir. Elimde benzeri telefonlar var fakat kalkıpta hiç biri için başlık hortlatmam yada açmam. Bu başlığı okuyan derdimi anlıcaktır, eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

Merhabalar.
    2007 yılından itibaren kullandığım nacizane w900 ümü tahminimce yazılımsal sorunlar nedeniyle terfi ettirme durumunda kaldım. Elime bir çok telefon geçti 2.hat niyetine ama gelip geçen onlar oldu bu japon üretimi güzellik seneleri eskitti kendi eskimedi. Yaşadığı en büyük extreme olay 4. kattan yatak örtüsünün içinden silkelendiği esnada dahada yukarı çıkarak (ki buda 4.5 kat yapar) sokağa düşmesiydi. Olay sonucu sadece üst kısmında soyulma çok az da göçük diyebileceğim birşey olmuştu.(bana sorarsanız telefonun en hassas kısmı orasıdır,ek parça olarak adlandırabileceğim.ama bişi olmadı oda ayrı) Bu hikayeyi neden anlattım, bir eşyayı uzun soluklu kullandıgınız vakit illaki başınıza değişik olaylar gelmiştir. Benim olayların başında bu gelir. Ha başka badire atlatmadı mı elbette atlattı,neticede her gün aynı kıyafeti giymezsiniz ama aynı telefonu kullanırsınız. 365 günden 1500 gibi bi ortalama ömrü oldu benım adıma. O bin küsür günlerde iyi haberler,kötünün kötüsü haberler,sevgili sözleri-tripleri her bi haltı kesintisiz duymamı sağladı. Bazı maçları stattan naklen dinletti. Otobüslerde cebimden çıkarmadan bütün diskografileri dinletti (ki bu zamanında çalınmamasında büyük bi etmendir bence)

Terfiye geçildiği modeller ise walkman serisi olamadı maalesef. xperia dan x10 mini pro ile Arc, karşısında arz-ı endam etmektedir. Dilleri olsaydı sanırım aralarında geçecek muhabbet en başta w900 ün " kapatın çenenizi androidler" olacaktır, eminim.

Forumların amacı bilgi paylaşmaktır bilirsiniz. bunları buraya yazmamdaki amaç sıradan olmayan bir telefon olan w900, nam-ı diğer sakura. Kendisi full kutu içeriği ile duruyo ve ben onu o şekilde ilk aldıgım günkü gibi muhafaza etmek istiyorum. Fakat sorunum şu (başlı başına terfi sorunlarından biri) Yazılım sorunu. Alet açılır gayet şarjı bitene kadar da kullanılır kapanır bi sorunu yoktur ama gel gelelim biri aramaya kalktıgında yada ben aramaya kalktıgımda sıklıkla tepki vermesi gecikmekte. Sorunun donanımsal olmadıgına eminim. Olsa hiç açılmıyacagını açılsa tamamen tutarsız olacagına inanıyorum. Gel gelelim yazılımda inceden sapıtmalar oldugunu yazın sonundan beridir ses kaydı yapmamasında falan görmüştüm. Artık olay kullanımı etkileyecek raddeye geldi.

Sizlerden ricam, efsanelerin gücü adına biliyorsanız söyleyin hangi programla yazılım atılır,türkçe yazılımı hali hazırda var mıdır? Orjinal temasını kullanan biri olarak (tema iyiydi :D sadece oyun ve gtalk gibi şeyler atmıştım gerisi lazım olmadı çok şükür)çok fazla yazılımla işim olmadı bu telefon adına. Ayriyetten hep tırstım flash temalardı custom yazılımlardı vs. Sorduğum telefonculardan "ateş ediyormu o" gibi üzücü şeyler duyduktan sonra telefonculara da inancım kalmadı (not: o telefoncuya sakurayı açarak kılıç sesini de hissettirerek tehdit edilmiştir. İçiniz rahat olsun)

Durum bu. Aletin yazılımsal bir tedaviye ihtiyacı var. Değerli bilgilerinize muhtaç. / Not: amaç konu hortlatmak falan değildir. Elimde benzeri telefonlar var fakat kalkıpta hiç biri için başlık hortlatmam yada açmam. Bu başlığı okuyan derdimi anlıcaktır, eminim.

w900 ile yaşadıgın anıları çok güzel anlatmışsın burada yazılım la ilgili anlatımlar mevcut incelersen işine yarayacagını umuyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm

• Sony web sitesinde yazılımını bulamadım malesef. Serviste yükletebilirsin
    Not: ben terfi etmedim,hala sakurayı kullanıyorum
  • Ah sakuram aah, valla özlüyorum bazen. Sattığıma çok pişmanım Kullanmasam bile bi kenarda duraydı...
  • süper telefondu bu ya bir zamanlar
  • Hala süper benim için.
    50 TL verip orjinal pil aldım yetkili servisten ama orjinal üzerinde gelen kadar dayanmıyor.

ben hala kullanıyorum ve şimdilik değiştirmiyorum.Şirket telide var ve genelde şirketteli kullandığımdan çok iş düşmüyor sakuraya.

Kült teller arasına girdi şimdiden.
    Hey gidi hey nerde o eski teller.

- Ericsson 377/688 serisi
    - Nokia 3210
    - Motorola L7089 (sesli arama ve 3 dakikalık ses kaydı ile döneminin ötesinde idi)
    - SE S700/W900
    - SE K750
    - Nokia 7610/6630

Bunlar kültleşmiş teller benim açımdan.Tabii liste uzar gider.
  • konuyu hortlatıyorum : )

eskiden çok kullanmak istediğim bir telefondu. Ama öğrenciyken maddi durumlar nedeni ile bir türlü alamamıştım.

Şimdi de akıllı telefon furyasından iphone 5 i satarak biraz uzaklaştım ve bir w900i almak istiyorum.

Aranızda kullanmadığı için evde yatan bir telefon sahibi varsa almak isterim arkadaşlar.
  • benim var hocam ve kullanıyorum çok şükür hiçbirşeyi yok

bataryası bitmişti yeni bir batarya aldım o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

benim var hocam ve kullanıyorum çok şükür hiçbirşeyi yok

bataryası bitmişti yeni bir batarya aldım o kadar

Valla dostum şuan aranıyorum, bir iki kişiye daha sordum, eğer satmayı düşünürsen bana bir pm salla. Bir süre akıllı telefon kullanmayı düşünmüyorum : )
  • telini satacak bulmak çok zor.Benimkide evde yatıyor artık. Zorda kalırsam takar simi kullanırım.
    1 senedir ARC S'e terfi ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

telini satacak bulmak çok zor.Benimkide evde yatıyor artık. Zorda kalırsam takar simi kullanırım.
    1 senedir ARC S'e terfi ettim.

Seni hatırlıyorum. Yanlıs hatırlamıyorsam forumdaki ilk W900i kullanıcısı idin. Hatta almanyadan almıstın sanırım. O zamanlar bende S700i vardı, mekanizma olarak aynı telefondur. W900i ye gecicektim ama W950 aldım.

Neden yazdım bunları bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.