Şimdi Ara

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
1
Favori
25.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realgs abi sana w900le ilgili olmayan bir sorum var buraya yazıyorum çünkü başlık senin ondan bkıyosundur sen hep buraya mazur görün bu seferlik...

abi s700i m de konuşmada problem var, kişi ne benim sesimi net duyabiliyor ne de ben karşıdakinin sesini net alabiliyorum.hatırlarsan belki bu problemin w900de olup olmadığını sormuştum sana... şimdi acaba ben s700e yeni yazılım yükletirsem bu problem geçebilir mi? eğer geçer dersen yeni yazılımla birlikte neler geri kalacak neler silinecek? ve de nereden yükletebilirim, kvk bu işleri yapıyor mu?yapıyorsa ne kadar sürede yüklüyorlar yazılımı? şimdiden çok teşekkür ederim...
  • Benim arkadaşta S700 var hiç böyle bir sorundan bahsetmedi.
    Tanı koymak zor,belki yazılımsaldır belkide donanımsal.
    Yetkili servisler eğer garantili ise bedavaya yüklüyorlar yeni FW'yi.
    Normalde birşey silinmez telden.
    KVK,Genpa vs.hepsinin teknik servisleri yapar bu işi ama ne kadar sürede geri verir ,işte onu bilemem.Normalde yarım saatlik iştir bu olay.
  • Bu arada sessiz sedasız ANİLSEY arkadaşımızda W900lüler kervanına katılmış.
    Daha çok kişi katılacak ama tel şu an satışta yok.Tekrar 15 Martta satışta olacak diyor Genpa.
  • hımm kesin bi sorun çıktı tellerde

üstelik bu benim işime de gelio zaten fiyatın düşmesi için martı beklicektim
  • Valla sorun varmı yokmu bilmem ama piyasada bazı telcilerde var ve 1000-1100 YTL aralığında
    istiyorlar.İnşallah dediğin gibi yeni parti mal daha ucuza gelir ama sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

hımm kesin bi sorun çıktı tellerde

üstelik bu benim işime de gelio zaten fiyatın düşmesi için martı beklicektim

ne sorunu olm iimisin sen?
  • SONUNDA SONNY ERİCSSON K800 WE DİĞERLERİNİ DUYURDU!!!!!

Sony Ericsson today announced a partnership with Google to integrate certain Google services with Sony Ericsson phones. Sony Ericsson will be the first to provide a pre-loaded Blogger application on its phones for moblogging, with automatic set-up for consumers who do not already have a personal blog. The company will also place a direct link to Google Search on its phones. Motorola announced a similar Google Search deal last month. The first Sony Ericsson products to offer the new services will be the K610, K800 and K790.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=4837

• ya realgs sana bişey sorcam yada diğer w900lü arklara... w900le çekilen resimler telde "telefona" - "memory sticke" we "all files" diye ayrılarak mı konuyor? bu özellik gerçekten güzel çünkü

bu arada yeni çıkan k800de olan güne göre çekilen resimlerin dosyalanması war mı?
  • Memory stickim olmadığı için bilmiyorum.Ama listeleme güne göre oluyor diye biliyorum.
    Bu arada ben selefimi seçtim.K790 alacağım.Sakurayıda artık herhalde eşime veririm.
    Avrupada 2.Çeyrek deniyor ama TRde 3.Çeyrekte gelecekmiş.
    Demekki forumun ilk K790lısı olurum herhalde.MAlum yazın bizimkiler gelirken Almanyadan aldırırım
    birtane K790.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Memory stickim olmadığı için bilmiyorum.Ama listeleme güne göre oluyor diye biliyorum.
    Bu arada ben selefimi seçtim.K790 alacağım.Sakurayıda artık herhalde eşime veririm.
    Avrupada 2.Çeyrek deniyor ama TRde 3.Çeyrekte gelecekmiş.
    Demekki forumun ilk K790lısı olurum herhalde.MAlum yazın bizimkiler gelirken Almanyadan aldırırım
    birtane K790.

bnmde selefim p990 ünie gderken onu alırm artk sakuramıda satarım
  • gökhan bi de senden cwp alayım lütfen memory stick wardır sende
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

ya realgs sana bişey sorcam yada diğer w900lü arklara... w900le çekilen resimler telde "telefona" - "memory sticke" we "all files" diye ayrılarak mı konuyor? bu özellik gerçekten güzel çünkü

bu arada yeni çıkan k800de olan güne göre çekilen resimlerin dosyalanması war mı?
  • quote:

gökhan bi de senden cwp alayım lütfen memory stick wardır sende
    quote:

ya realgs sana bişey sorcam yada diğer w900lü arklara... w900le çekilen resimler telde "telefona" - "memory sticke" we "all files" diye ayrılarak mı konuyor? bu özellik gerçekten güzel çünkü

• quote:

gökhan bi de senden cwp alayım lütfen memory stick wardır sende
    quote:

foruma girmeyeli baya olmus be yaw özlemişim 1gb kart kullanıcısı olarak sorunu ben cevaplayayım . ewet resimler, videolar, sesler, temalar vs hepsi telefon, memorystıck ve ikisi birden olmak uzere 3 kategorıde sınıflandırılabiliyor

da niye boyle 2 post cıkmıs onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parietale -- 1 Mart 2006; 16:44:39 >

• cevabın için sağol parietale... peki bişey daha... w900ün mp3 ses kalitesini (yükseklik olarak) 10 üzerinden kaçla değerlendirirsiniz? radyoya da biraz daha kısık demiştiniz, peki ona 10 üzerinden kaç dersiniz?
  • quote:

cevabın için sağol parietale... peki bişey daha... w900ün mp3 ses kalitesini (yükseklik olarak) 10 üzerinden kaçla değerlendirirsiniz? radyoya da biraz daha kısık demiştiniz, peki ona 10 üzerinden kaç dersiniz?

kulaklıkla 10,dısarıya werdiinde we radyoda ise 9 derim ben
  • quote:

cevabın için sağol parietale... peki bişey daha... w900ün mp3 ses kalitesini (yükseklik olarak) 10 üzerinden kaçla değerlendirirsiniz? radyoya da biraz daha kısık demiştiniz, peki ona 10 üzerinden kaç dersiniz?

ses yukseklıgı bir yerde kulaklıga da baglı olan bi faktör. Ancak ses yukseklıgı ıçın sunu soyleyebilirim kendi kulaklıkları da oldukça yuksek ses veriyor . Ama yine de tatmin olmazsan 3.5mm jack e daha yuksek db degerlerine sahip kulaklıklar takabilirsin.(örn sennheiser pmx60 tam 122db ortalıgı yıkıyor ) Ama bence orjinal kulaklıgın verdiği max sesten daha yuksegi gereksiz olur ve zaman içinde kulaga zarar verebilir. Mp3 yukseklıgı için 10 uzerinden 9.5 radyo içinse 8-8.5 veriyorum

• beyler w900ümüzün artıları we eksileri sizce neler?wede w900 almasaydık ne alırdık?
  • bemim gördüğüm eksiklik:
    Telefon çalarken kapağı açınca otomatik cevap moduna geçmiyor.
    bunu menüden ayarlama yeri olmalıydı.
    Ha birde satış paketinden nazar boncuğu çıkmadı.Malum o kadar güzelki ,nazara gelir

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

beyler w900ümüzün artıları we eksileri sizce neler?wede w900 almasaydık ne alırdık?
  • ya arkadaşlar w900de k790/800 deki gibi w-lan war mı? yani meselawww.google.com yazıp normal html tarayıcı gibi w900de görebiliyoz mu? baya merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.