Şimdi Ara

W810i Temperature

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorucam belki komik gelecek ama telefondaki sıcaklık ölçer ne işe yarıyor yani ona bakıp dışarıdaki sıcaklık bu kadardır diyebilir miyiz? yoksa telefonun sıcaklıgı mı hararet yapar mı

• nasıl olucak bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: malki35

Arkadaşlar bişey sorucam belki komik gelecek ama telefondaki sıcaklık ölçer ne işe yarıyor yani ona bakıp dışarıdaki sıcaklık bu kadardır diyebilir miyiz? yoksa telefonun sıcaklıgı mı hararet yapar mı

W810'da öyle bir şey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

quote:

Arkadaşlar bişey sorucam belki komik gelecek ama telefondaki sıcaklık ölçer ne işe yarıyor yani ona bakıp dışarıdaki sıcaklık bu kadardır diyebilir miyiz? yoksa telefonun sıcaklıgı mı hararet yapar mı

olmasa nasıl sorcam
  • bataryanın sıcaklığı o
  • quote:

quote:

quote:

olmasa nasıl sorcam

Nereden giriliyor peki, bilmediğim için sordum.

• cuno w810'a k750 arka kapağı takılabiliyor diye bişey duydun mu? bugün yarın alıp deneyecem ama boş yere 15-20 ytl verip kapak almayalım. bi yerde fotoğrafını gördüm emmeee dorumu değilmi emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w810i'de Patch İle Yapılabiliyor Bu.
    O Batarya Sıcaklığını Ölçüyor
  • keşke dışardaki havayıda ölçse ne hoş olurdu..
  • 5210da vardı dışardaki havayı ölçüyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

cuno w810'a k750 arka kapağı takılabiliyor diye bişey duydun mu? bugün yarın alıp deneyecem ama boş yere 15-20 ytl verip kapak almayalım. bi yerde fotoğrafını gördüm emmeee dorumu değilmi emin değilim

Bende gördüm takılabilme ihtimali var hatta takılır da. Ama denemiş değilim deneyip de başarılı olan varsa bende alacağım bir K750 arka kapağı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmasa nasıl sorcam

Nereden giriliyor peki, bilmediğim için sordum.

ayarlardan telefon durumundan ya da MyPhoneExplorer programından görebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

w810i'de Patch İle Yapılabiliyor Bu.
    O Batarya Sıcaklığını Ölçüyor

dostum bende patch yokkende vardı sanki yaw. Peki batarya sıcaklıgını ölçüyorda ne oluyor bilen var mıdır? arka kapagını acsak bataryası acıkta kalsa dış sıcaklıga yakın bi derece vermez mi
  • daha basitide var turkcell kullanıyosan turkcell-im e gir orda hava sıcaklığı var 2-3 kontür gider bişi değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.