Arkadaşlar bişey sorucam belki komik gelecek ama telefondaki sıcaklık ölçer ne işe yarıyor yani ona bakıp dışarıdaki sıcaklık bu kadardır diyebilir miyiz? yoksa telefonun sıcaklıgı mı hararet yapar mı
nasıl olucak bu iş
quote:
Orjinalden alıntı: malki35
Arkadaşlar bişey sorucam belki komik gelecek ama telefondaki sıcaklık ölçer ne işe yarıyor yani ona bakıp dışarıdaki sıcaklık bu kadardır diyebilir miyiz? yoksa telefonun sıcaklıgı mı hararet yapar mı
W810'da öyle bir şey var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Cunomen35
quote:
olmasa nasıl sorcam
bataryanın sıcaklığı o
quote:
quote:
quote:
olmasa nasıl sorcam
Nereden giriliyor peki, bilmediğim için sordum.
cuno w810'a k750 arka kapağı takılabiliyor diye bişey duydun mu? bugün yarın alıp deneyecem ama boş yere 15-20 ytl verip kapak almayalım. bi yerde fotoğrafını gördüm emmeee dorumu değilmi emin değilim
w810i'de Patch İle Yapılabiliyor Bu. O Batarya Sıcaklığını Ölçüyor
keşke dışardaki havayıda ölçse ne hoş olurdu..
5210da vardı dışardaki havayı ölçüyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Varg
cuno w810'a k750 arka kapağı takılabiliyor diye bişey duydun mu? bugün yarın alıp deneyecem ama boş yere 15-20 ytl verip kapak almayalım. bi yerde fotoğrafını gördüm emmeee dorumu değilmi emin değilim
Bende gördüm takılabilme ihtimali var hatta takılır da. Ama denemiş değilim deneyip de başarılı olan varsa bende alacağım bir K750 arka kapağı.
quote:
quote:
quote:
quote:
olmasa nasıl sorcam
Nereden giriliyor peki, bilmediğim için sordum.
ayarlardan telefon durumundan ya da MyPhoneExplorer programından görebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kursat2705
w810i'de Patch İle Yapılabiliyor Bu. O Batarya Sıcaklığını Ölçüyor
dostum bende patch yokkende vardı sanki yaw. Peki batarya sıcaklıgını ölçüyorda ne oluyor bilen var mıdır? arka kapagını acsak bataryası acıkta kalsa dış sıcaklıga yakın bi derece vermez mi
daha basitide var turkcell kullanıyosan turkcell-im e gir orda hava sıcaklığı var 2-3 kontür gider bişi değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme