Strafer yeni .swf dosyalarını yüklemek için Phone xs ile başında ve sonunda yine gereken dosyaları yüklemelimiyiz yoksa Far manager ile atmak istediğimiz swf dosyalarını copy/paste yapmız yeterlimi.
phone xs her seferinde brute forcing yapacak o da günler bile sürebilir.far manager daha pratik
strafer bemin demek istediğim sadece yeni swf dosyası atmak için
1. Phone xs >> w810_p3k_dcu.49R.ssw
2. Far manager >> tema yükleme işlemi
3. Phone xs >> R4EA031 versiyon için main dosyası
işlemlerinden 1 ve 3 atlayıp direk 2. işleme geçebilirmiyiz.
yaaa arkadaşlar allah rızası için bana yardım edecek bi arkadaş yok mu telefonum hata weriyorr napacammm yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: shadow006
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
quote:
Orjinalden alıntı: shadow006
Strafer yeni .swf dosyalarını yüklemek için Phone xs ile başında ve sonunda yine gereken dosyaları yüklemelimiyiz yoksa Far manager ile atmak istediğimiz swf dosyalarını copy/paste yapmız yeterlimi.
phone xs her seferinde brute forcing yapacak o da günler bile sürebilir.far manager daha pratik
strafer bemin demek istediğim sadece yeni swf dosyası atmak için
1. Phone xs >> w810_p3k_dcu.49R.ssw
2. Far manager >> tema yükleme işlemi
3. Phone xs >> R4EA031 versiyon için main dosyası
işlemlerinden 1 ve 3 atlayıp direk 2. işleme geçebilirmiyiz.
hayır. w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyası main olarak yazılmazsa far manager telefonu tanımaz.yani sırasıyla yapmak durumundasın.
quote:
mC aLtIn
yaaa arkadaşlar allah rızası için bana yardım edecek bi arkadaş yok mu telefonum hata weriyorr napacammm yardımlarınızı bekliyorum
custom dosyasını far managerla atmadığın için oluyor.
arkadaşım brute force aşamasında tel i disconnect yapıp devam ediyor fakat bu sırada usb moduna geçiyo tel ne yapabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: kkkcrazy
arkadaşım brute force aşamasında tel i disconnect yapıp devam ediyor fakat bu sırada usb moduna geçiyo tel ne yapabilirim?
biz telefona brute force yapmıyoruz amaç o zaten brute forcing olmadan yüklemek.
Sağolasın...
strafer kardeş ellerine kollarına saglık yaptım telefonu demekki custom klasörünü atmamışımm coookkk mutluyumm tekrar ellerine saglıkk telefonum süperr olduuuu
ewet bende aynı hatayı yapmışım şimdi tel süper saol
kardeş ben k61oi sony yeni aldım benim tlf na da olurmu acaba..
arkadasım "select cda and region" kısmında asia yada europe 2 yi seçmemiz gerekmezmi tüm işlemlerde ??
quote:
Orjinalden alıntı: refreshing_rk85
arkadasım "select cda and region" kısmında asia yada europe 2 yi seçmemiz gerekmezmi tüm işlemlerde ??
xs programında cda seçmiyoruz çünkü w810i hala kırılamadı brute forcing yapıcak.işte biz bu olmasın diye cda dosyalarını far manager la atıyoruz.kendi kafanıza göre haraket edip telefonu bozmayın.
arkadasım herseyi yazmış olduğum gibi yaptım hersey tamam da telefon ingilizce oldu. türkçe seceneği cıkmıyor. . .
Ne yapmam gerekli
quote:
arkadasım herseyi yazmış olduğum gibi yaptım hersey tamam da telefon ingilizce oldu. türkçe seceneği cıkmıyor. . .
Ne yapmam gerekli
ayarlardan telefon diline girdiğinde Türkçe yok mu orda? olması lazım..
yok sadece ingilizce ve sim kart dili yazıo onu seciyorum yine ingilizce oluyor
anniyacagın kadar ingilizcen warsa öyle kullan hem başkaları falan karıştıramaz
quote:
galiba telefonun file systemini flashlamadın.tahminimce R4EA031 yada eski bir sürüm kullanıyordun.main i buradaki dosyayla flaslayıp file systemi unuttun sonra türkçe gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
quote:
galiba telefonun file systemini flashlamadın.tahminimce R4EA031 yada eski bir sürüm kullanıyordun.main i buradaki dosyayla flaslayıp file systemi unuttun sonra türkçe gitti.
kardesim simdi ne yapmam gerekli gerekli dosyaları tekrar mı flaslıyayım yoksa sadece rda and region bolumunden europe 2 yi secip mi flaslıyayım lutfen yardım
arkadaslar bu flashlama isini ve acoustic dosyasini ayrica da flash menuleri benim icin yapabilecek birini ariyorum istanbul pendikteyim - mailim avunduk@gmail.com bana ulasin - Telefonun yedeklerini alip digru bir sekilda yapabilen bir arkadasla kontak kurmak istiyorum - Parali olarak yapma istersenizde anlasbiliriz yogun oldugumdan ve teli riske etmek istemedigimden ben yapmak istemiyorum
Hocam bikaç kişiye kızdın diye tüm anlatımı silmişsin Biz nerden öğrenicez şimdi R4DB005'e flash yüklemeyi?
quote:
Orjinalden alıntı: sirkorty
Hocam bikaç kişiye kızdın diye tüm anlatımı silmişsin Biz nerden öğrenicez şimdi R4DB005'e flash yüklemeyi?
başka anlatımlar da var.garu diye aratırsan bulursun.kocaman bir konu var.