Şimdi Ara

W810İ ORJİNAL BATARYA ALDIM AMA ASLI GİBİ DEĞİL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sony-ericsson-bst-37-batarya_02.023.1357.0004.htm#tabs

arkadaşlar bu siteden aldım ürünü geldi ve telefonumdaki orjinal bataryayla farklılıkları var, yani birebir aynı değil, öncelikle gri renkli bataryayı kaplayan (adı nedir bilmiyorum) metalik bir yapı iken gelen bataryadaki gri şey plastik bant gibi duruyor hatta bataryanın arkasında üstüste yapışmış görünüyor, orjinalde bu gri metalik daha sağlam teneke gibi duruyor, kıllandım açıkçası? orjinal midir sizce?

bataryanın kutusu sağlamdı açmak için makas kullandım orjinal izlenimi verdi, ayrıca üstündeki yazılarda aynı BST-37 diye belirtiyor, yazı büyüklüklerinde ufak farklılık var yinede birebir aynı değil, yazılanlar aynı ama..

yan sanayi olsaydı nasıl anlardım bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 20 Temmuz 2011; 23:01:16 >

• bu batarya yan sanayi hocam telefonu sıfır aldığımda üstündeki bataryada made in malaysia finished in korea yazıodu bide 4 yıl olmasına rağmen 4-5 gün gidiyodu bu batarya bi kaç ay içinde 3 günü bile görmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 23 Temmuz 2011; 22:32:39 >
  • Bende Hızlıal'dan BST-38 aldım 25 liraya fason çıktı ! Bu site bütün pillerde 1. Kalite fason satıyor orj filan değil
  • işin kötü tarafı paranla rezil oluyosun parayı bulsan orjinal mal yok piyasada
  • bence hızlıal da farkında değil orjinal mi yan sanayimi diye, onlara veren şirket orjinal diye vermiş işte

yalnız şu da var ben telefonu aldığımda içindeki orjinal bataryada da çin yapımı yazıyor, malaysia değil yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 4 Ağustos 2011; 3:20:20 >
  • bu piller de orjinal ancak daha az maliyet için kalitesini biraz düşük yapıyorlar.
    yoksa orjinal pil 60 tlden az olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

bu piller de orjinal ancak daha az maliyet için kalitesini biraz düşük yapıyorlar.

4-5 yıllık telefonada 50-60 liralık pil almak koyuyo insana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

bu piller de orjinal ancak daha az maliyet için kalitesini biraz düşük yapıyorlar.

4-5 yıllık telefonada 50-60 liralık pil almak koyuyo insana

orası öyle ama sürekli bozuluyordu n95 kullanıyordum.2 ayda bir 15 tlye pil alıyordum sonra gittim kvk dan 50 tl ye orjinal aldım 2 yıl kullandım.
    aslında aynı paraya geliyor yan sanayiyle orjnali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sony-ericsson-bst-37-batarya_02.023.1357.0004.htm#tabs

arkadaşlar bu siteden aldım ürünü geldi ve telefonumdaki orjinal bataryayla farklılıkları var, yani birebir aynı değil, öncelikle gri renkli bataryayı kaplayan (adı nedir bilmiyorum) metalik bir yapı iken gelen bataryadaki gri şey plastik bant gibi duruyor hatta bataryanın arkasında üstüste yapışmış görünüyor, orjinalde bu gri metalik daha sağlam teneke gibi duruyor, kıllandım açıkçası? orjinal midir sizce?

bataryanın kutusu sağlamdı açmak için makas kullandım orjinal izlenimi verdi, ayrıca üstündeki yazılarda aynı BST-37 diye belirtiyor, yazı büyüklüklerinde ufak farklılık var yinede birebir aynı değil, yazılanlar aynı ama..

yan sanayi olsaydı nasıl anlardım bilgisi olan var mı

keşke elden alsaydın internet falan sakat ya

• Allah bilir o bataryaları kiloyla alıyolardır
  • aslı dediğin gibi teneke hissi vermeli.
  • iyi günler;
    hızlıal.com sitesinden ben de batarya alıcaktım yanlız bu yorumu görünce şüphelendim.
    bataryayı alan arkadaş üründen memnun mu? verdiğimiz paraya değer mi ? sıkıldım hergün şarj etmekten ama seviyorum w810i mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralayra

iyi günler;
    hızlıal.com sitesinden ben de batarya alıcaktım yanlız bu yorumu görünce şüphelendim.
    bataryayı alan arkadaş üründen memnun mu? verdiğimiz paraya değer mi ? sıkıldım hergün şarj etmekten ama seviyorum w810i mi.

hızlıal da satılan çin orjinali asya telekomdan orjinalini almanızı öneririm.
  • hizlial.com dan temmuz 2011'de almış olduğum Sony Ericsson BST-40 pil bir sene dolmadan şişmeye başladı ve ben bunu telefonumun arka kapağı çatlayınca fark ettim. Bana yeni bir pil gönderdiler o ise hiç şarj olmadı. Para iadesi yapacaklarını ellerinde pil olmadığını ve artık gelmediğini söylemelerine rağmen sitelerinde halen SE pil modelleri satılmaktadır. Hem aldığım pilden yana problem yaşadım hem de çatlayan kapak için yetkile servise gitmem gerektiği gibi saçma bir öneride bulundular. Bunun yanında Nokia için almış olduğum BL-5C pil'de şu ana kadar herhangi bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.