Şimdi Ara

***w810i, K750i, w800i için Super Function 6.3 Kamera Sürücüsü*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: walkman8

yailk defa camdriver yükliycem ben ama umarım başıma bişeygelmez .yanlı o manzara foto su çok güzel çıkmış bu daha çok programla mı yoksa ortamın havasıyla mı alakalı.neyse bir an önce yüklemi öğrenmeliyim desanki 2. yöntem daha bi kolay gibi geldi bana
    BREAKBEAT

tel cid:50 ise ilk yöntemle yapacaksın

bnce ilk yöntemi kullan gayet basittir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

yailk defa camdriver yükliycem ben ama umarım başıma bişeygelmez .yanlı o manzara foto su çok güzel çıkmış bu daha çok programla mı yoksa ortamın havasıyla mı alakalı.neyse bir an önce yüklemi öğrenmeliyim desanki 2. yöntem daha bi kolay gibi geldi bana
    BREAKBEAT

baktım ben.telefn cid 49 hangisini yapıyim.ikinci yöntem uygun mu?
  • quote:

quote:

quote:

BREAKBEAT

Ben ilk yöntemle yükledim.Telefonum k750i.
    İlk kez bir cam sürücüsü yükledim.Manuel olduğu için baya zorlanıyorum ama inş alışırım.

• quote:

quote:

quote:

BREAKBEAT

sn bilirsin arkdaşım eğer patch fln atarım dersen 2. ile yükle

bn hep 1. ile yüklüorum gayatte basit

• Bu camdriverın Otomatik çekimi de son derece başarılıdr
    İpucu bölümünü bitirmem biraz zorluyor çünkü eve tadilat yaptırdığımız için bir koşuşturma içindeyiz ve boş vaktim olmuyor...

Daha Mxe-60 ile noise temizleme fonksiyonunu birlikte kullanmak, döküman çekim, tema modlarının testi gibi bazı ipuçları daha var ama işte Zaman...

@walkman8
    İstediğini yükle ama driverlarda açıkladım birisi otomatik modda diğeri gün ışığı modunda başarılı ama bu başaraı oranı aynı, beta 3 sürümünü tercih ederim çünkü manzara moduna daha hızlı geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 13 Eylül 2008; 0:00:50 >
  • Eline sağlık dostum, güzel bir konu olucak inşallah
  • Arkadaşlar kamerada ayarları fazla kurcaladığım zaman tel res atıyo.Sizdede oluyormu bu durum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkaan123

Arkadaşlar kamerada ayarları fazla kurcaladığım zaman tel res atıyo.Sizdede oluyormu bu durum?

1-2 kere olmuştu bende de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 13 Eylül 2008; 10:26:55 >
  • Yok arkadaş manuel cam driver bana göre değil.Bi türlü ayar tutturamıyom.Anca bir iki makro çekebildim.Yanlız makroları çok güzel çekiyo.Yapan adama bravo.

Gel görki ben kullanamıyom Siz bana auto bi cam driver söylermisiniz orjinal driver dan daha iyi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Kaan -- 13 Eylül 2008; 10:57:08 >
  • quote:

Yok arkadaş manuel cam driver bana göre değil.Bi türlü ayar tutturamıyom.
    Siz bana auto bi cam driver söylermisiniz orjinal driver dan daha iyi olan?

Kriomag 21.9
  • quote:

Yok arkadaş manuel cam driver bana göre değil.Bi türlü ayar tutturamıyom.Anca bir iki makro çekebildim.Yanlız makroları çok güzel çekiyo.Yapan adama bravo.

Gel görki ben kullanamıyom Siz bana auto bi cam driver söylermisiniz orjinal driver dan daha iyi olan?

Kriomag 21,9
  • ya ne dediğinizi anlayamadım.şimdi bu programı telefondan kullanması zormudiyosunuz eğerfoto çekemiyceksemkalsın yerinde ama makro çok güzel demiş arkadaş .napcaz yüklicez mi.haçıktı mı tamamlandı mıne habwer pro dan?
  • beyler, program telefonu bir türlü görmedi. c tuşuna basarak usb'ye bağlıyorum ama programda bir değişme yok. 7. aşamadaki batarya uyarısı falan gelmedi zaten bir süre sonra telefon kendiliğinden açılıyor
  • bana programın linkiini verebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Eline sağlık dostum, güzel bir konu olucak inşallah

Umarım, katkılarınızla

@muratkaan

Sorunun nedenini buldum:
    Telefonu Ev-3.0 dan 1.1 e getirip low light profili çaınca ve shutter speed e yüklenince Telefona reset yaptırabiliyor, ama onun ötesinde henüz bir bug göremedim...
  • PROGRAM ÇIKTIYSA LİNKİNİ İSTEMİŞİTM BEN AMA VARSA ??????__????

PPLASE
  • Hangi programdan bahsediyorsun ki ona göre yardım edeyim?

Ekleme: İpuçları güncellendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 13 Eylül 2008; 18:16:02 >
  • hani şuson program foto falan eklemiştiniz.adı da süperfunctıon 6.23 müydü neydi.

hani şu noıse lar için olan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Eline sağlık dostum, güzel bir konu olucak inşallah

Umarım, katkılarınızla

@muratkaan

Sorunun nedenini buldum:
    Telefonu Ev-3.0 dan 1.1 e getirip low light profili çaınca ve shutter speed e yüklenince Telefona reset yaptırabiliyor, ama onun ötesinde henüz bir bug göremedim...

Galiba telefonun sınırlarını zorluyor artık bundan ilerisi

• eprogrma bakıyorm
    başta rapıd share link verilmiş ama sayfa açılınca download yapmıyor.bu sorunu nasıl çözcem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.