Şimdi Ara

W810i Arıza Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar ve yeniyılınız kutlu olsun.
    Benim telefonumla ilgili sıkıntılarım var, sizlere danışmak istiyorum. Telefonun flaş ışığı yanmıyordu.Flexin değişmesi gerek dedi tamirci ama Kırıkkale'de bulamadım.İnternetten flex aldım ve tamirci taktı.Bu kez kamera çalışmadı,kamerayı açınca siyah bir ekran ve telefonda geçici donma oldu. Aldığım flexin bozuk olduğu söylendi. Kargo ücretinden dolayı geri iade etmedim. Daha sonra eve geldim ve bu kez açma-kapama tuşu işlevini yitirdi, telefon kendi kendine kapanmaya başladı. Kapandıktan sonra tuş çalışmadığı için açamadım fakat bataryasını çıkarıp taktığımda kendiliğinden açıldı.Bu da yetmez gibi telefonun 1-2-3 tuşları ile aşağı yön tuşu ve çağrılar tuşu da iptal oldu çalışmıyor.
    Sizce bu saydıklarıma göre telefondaki sorun nedir? Tuş boardu mu yoksa ana board mu arızalı? Yeni bir flaş-kamera flexi ve tuş boardu alsam problem düzelir mi? Yardımcı olursanız çok sevindireceksiniz beni çünkü telefonumdan çok memnundum ve şu anda daha iyisini alacak durumda değilim. Teşekkürler...
    (Biraz uzun yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın)

• Yardım edebilecek kimse yok mudur bu konuda?
  • kardeş yeni konu açma, hali hazırdaki w810 konusuna yaz, herkes orayı inceliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.