internet üzerinde aradım bulamadım.... genelde hep 2 GB'lık hafıza kartları var.... 4 GB'lık orjinal SONY memory stick pro duo kartını nerden kaç paraya bulabiliriz?
4 gb kartlar yurtdışında mevcut fakat ülkemizde ne yazıkki bulunmamakta
getiren falan yok yani.... peki hiç bi duyum aldınız mı şu tarihte gelecek die falan.... bi de 2GB'lık orjinal bi kart buldum 81 milyon diolar sizce fiyatı ii mi?
4 GB'lık Memorystick PRO Duo ülkemizde bulunmamakla birlikte fiyatı oldukça pahalı.
200 300 ytl eder heralde.TR de yok.Yurt dışındada zor bulunuyo.
türkiyede yok sanırsam, epey bi araştırdım. 81 milyon iyi bir fiyat 2gb için. alabilirsin bence
evet yurt dışından gelen birinde görmüştüm ama kesinlikle tavsiye etmem A1018 gibi oluyor telefon oldukça yavaşlıyor. yine de tercih senin. zorlarsan bulabilirsin birilerinden.
internet üzerinde aradım bulamadım.... genelde hep 2 GB'lık hafıza kartları var.... 4 GB'lık orjinal SONY memory stick pro duo kartını nerden kaç paraya bulabiliriz?
arkadaslar 81 ytl ye bulduğunuz kartlar orjinal olmayan kartlardır dikkat edelim. bende hem orjinal olmayan var hemde sandisk extreme 3 var performans açısından şöyle söyleyeyim sandisk extreme 3 ile 9 saniyede attığım bi dosyayı diğer kartta 31 sn. atıyorum kararı siz verin.ama telefonun içinden çıkan kartlardan daha hızlı bu orjinal olmayan kartlar e o kadar da olsun çünkü içinden çıkan kart memory stick duo pro değil.
4 gb olursa zaten nasıl doldururuz bilemiyorum.
4 GB kart hele de tam kapasite kullanılırsa, telefonu nasıl yavaşlatacağını düşünmek bile istemem...
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
4 GB kart hele de tam kapasite kullanılırsa, telefonu nasıl yavaşlatacağını düşünmek bile istemem...
+ bir de orjinal olmayan bir kartla bu durum tam bir içler acısı hal alır gibime geliyor.
bu kartların takıldığı küçük usb leri nerde bulabiliriz bi de fiyatlarıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı??