Şimdi Ara

w810'a 4 GB'lık hafıza kartı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet üzerinde aradım bulamadım.... genelde hep 2 GB'lık hafıza kartları var.... 4 GB'lık orjinal SONY memory stick pro duo kartını nerden kaç paraya bulabiliriz?

• 4 gb kartlar yurtdışında mevcut fakat ülkemizde ne yazıkki bulunmamakta
  • getiren falan yok yani.... peki hiç bi duyum aldınız mı şu tarihte gelecek die falan.... bi de 2GB'lık orjinal bi kart buldum 81 milyon diolar sizce fiyatı ii mi?
  • 4 GB'lık Memorystick PRO Duo ülkemizde bulunmamakla birlikte fiyatı oldukça pahalı.
  • 200 300 ytl eder heralde.TR de yok.Yurt dışındada zor bulunuyo.
  • türkiyede yok sanırsam, epey bi araştırdım. 81 milyon iyi bir fiyat 2gb için. alabilirsin bence
  • evet yurt dışından gelen birinde görmüştüm ama kesinlikle tavsiye etmem A1018 gibi oluyor telefon oldukça yavaşlıyor. yine de tercih senin. zorlarsan bulabilirsin birilerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter1717

internet üzerinde aradım bulamadım.... genelde hep 2 GB'lık hafıza kartları var.... 4 GB'lık orjinal SONY memory stick pro duo kartını nerden kaç paraya bulabiliriz?

http://www.astech.com.tr/pages/MEMORY/Sandisk/sandisk-mspro-duo-kart.htm
    bu adresten bulabilirsin

• arkadaslar 81 ytl ye bulduğunuz kartlar orjinal olmayan kartlardır dikkat edelim.
    bende hem orjinal olmayan var hemde sandisk extreme 3 var
    performans açısından şöyle söyleyeyim sandisk extreme 3 ile 9 saniyede attığım bi dosyayı diğer kartta 31 sn. atıyorum kararı siz verin.ama telefonun içinden çıkan kartlardan daha hızlı bu orjinal olmayan kartlar e o kadar da olsun çünkü içinden çıkan kart memory stick duo pro değil.
  • 4 gb olursa zaten nasıl doldururuz bilemiyorum.
  • 4 GB kart hele de tam kapasite kullanılırsa, telefonu nasıl yavaşlatacağını düşünmek bile istemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

4 GB kart hele de tam kapasite kullanılırsa, telefonu nasıl yavaşlatacağını düşünmek bile istemem...

+ bir de orjinal olmayan bir kartla bu durum tam bir içler acısı hal alır gibime geliyor.
  • bu kartların takıldığı küçük usb leri nerde bulabiliriz bi de fiyatlarıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı??

• bn yutdışında bakmıştım 4gb ms pro duo 200 300 DOLAR arası deişio
  • edit: pardon 200 300 dolar dediim ms pro duo ama küçük deil profesyonel kameralar için büyük flash hafızasız vs.
    quote:

Orjinalden alıntı: die for you

bn 4gb ms pro duo 200 300 DOLAR arası deişio
  • w810 2 gb destekliyor ama ideal 1 gb.2 gb'ta kasılıyor.4 gb bildiğim kadarıyla henüz güzel yurdumun güzel piyasasında yok
  • peki 1gblık veya 2 gblık kartlar yavaşlamaya sebep oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

peki 1gblık veya 2 gblık kartlar yavaşlamaya sebep oluyor mu?

1 gb'ta fazla olmuyor ama 2 gb'ta oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.