Şimdi Ara

W760 ve Clear audio experience lütfen herkes baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Benim bildiğim kadatıyla W760 ta clear bass ve clear stereo yok (bizzat kullandım) mega bass var. Ama gg de ısrarla bu modelde clear bass olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var. Özellikle hatalı bilgi veriyorsun dememe rağmen emin olduğunu söylüyor. hatta şu linki verdi ve ben hala mega bass olduğunu ısrarla söylüyorum linkteki ekolayzer bence hatalı...

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w760-review-232p4.php

Bu konuyu tartışabilirmiyiz.

Arkadaşın gg linki
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-W760-GPS-039-LI-CEP-TELEFONU-HEDIYE_W0QQidZZ29972250

• Clear bass yok w760 da
  • Ekran Ölçüsü : 220 x 380 Piksel

Bunu diyen adamdan ne bekliyosun ? Adam böyle yazmış.Boşver gitsin ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

Ekran Ölçüsü : 220 x 380 Piksel

Yeni ekran türü bir kere öyle olsa ince uzun olur ekran hiç düşünememiş mi?
  • O bilgiler direk alınıyor ekranda adamın suçu yok ama ısrarla clear bass var diyor. hatta mesajını aktarayım size. ayrıca gsm arena ya güvenim kalmadı oda hatalı bilgi vermiş bizimkide ona dayanarak söylüyor. bende aç ekolayzerı bak dedim babalar gibi mega bass yazıyor orda diye...

Altta arkadaşın bana gönderdiği mesajı aynen aktarıyorum ve inanmayacaksınız bunu söyleyende "desilver" nickli arkadaş :)
    Ayrıca ben SE nin şahıyım demiştim arkadaşa bunuda hemen hemen tüm SE lerin (walkman) özelliklerini bilirim anlamında yazdım modlama bilmem :)
    Arkadaş ayrıca w715 te te clear bass olmadığını savunuyor :) Ne demeli bu satıcılara arkadaşlar :)

Arkadaşın mesajı:
    Sayın sony ericsson'ların şahı kardeşim nerden şahı oluyorsunuz onuda bilmiyorum ama. nette bir araştırın desilver yada se_guru diye ne gibi bilgiler bulursunuz bilmem bir bakın.
    w760 clear audio experience destekli fakat bu özelliği destekleyen kulaklıklarla çalışır örnek vermek gerekirse orjinal hpm-77 bu işi görür, kutu içeriğinden çıkmaz ha yinede güvenilir bir kaynak göreyim derseniz buyrun aşağıdaki linki bir inceleyin.
    yani sizin bildiğiniz mantıkla telefon tek başına clear bass desteklemez clear audio experience'in yanında clear bass destekler.
    ha bu arada w715 clear audio experince desteklemez destekleyen bir telefon daha istersen w980 var bu özelliği destekleyen w995'tede olabilir ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esram30

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Benim bildiğim kadatıyla W760 ta clear bass ve clear stereo yok (bizzat kullandım) mega bass var. Ama gg de ısrarla bu modelde clear bass olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var. Özellikle hatalı bilgi veriyorsun dememe rağmen emin olduğunu söylüyor. hatta şu linki verdi ve ben hala mega bass olduğunu ısrarla söylüyorum linkteki ekolayzer bence hatalı...

Bu konuyu tartışabilirmiyiz.

Arkadaşın gg linki
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-W760-GPS-039-LI-CEP-TELEFONU-HEDIYE_W0QQidZZ29972250

sony ericsson'la ne kadar ilgili olduğunuz belli.

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Clear bass yok w760 da

Clear audio experience ve clearbass w760'da var bilmeden araştırmadan konuştuğunuz için yok demek çok kolay, nedenmi yeni yazılımlarında doğru yok ama önceki bazı yazılımlarında bu özellik açık. Hatta Sony Ericsson 4 telefonla yaptı bu çıkışı w980, w760, w595 ve w902.

quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

Ekran Ölçüsü : 220 x 380 Piksel

o bilgileri site kendisi yazıyor arkadaşım bilip bilmeden konuşmayalım.

Ben doğru bilgilerimi sizinle paylaştım ister alır bilgi edinirsiniz isterseniz almazsınız bu konuyuda gereksiz uzatmayın. Polemiğe gerek yok.

SE_GuRu aka dESiLVer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 25 Ağustos 2010; 15:15:08 >

• Madem öyle ver clear audio experince özelliği açık yazılımın linkini ver vallahi senden özür dileyeyim
    ama ben kullandım mega bass vardı. şimdi bu konuyu açığa kavuşturalım
  • kesinlikle yok eminim kulladım telefonu
    megabass var
  • quote:

Madem öyle ver clear audio experince özelliği açık yazılımın linkini ver vallahi senden özür dileyeyim

Developer (Test) sürümlerinde anca vardır ClearBass-Stereo
    ama o yazılımlar çok yavaş telefonu kasar Adı üstünde geliştiriciler için yapıln ön yazılım

Ha bide ELF ile de yapılabiliyor (R3EF001 & R3EM001 yazılımlarında)

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Madem öyle ver clear audio experince özelliği açık yazılımın linkini ver vallahi senden özür dileyeyim

ama o yazılımlar çok yavaş telefonu kasar Adı üstünde geliştiriciler için yapıln ön yazılım

Bak seddatın dediği gibi test sürümlerinde var yani normal yüklü yazılımlarda yok buda şu anlama geliyor w760 ta clear bass YOKKKKKKKKK

• quote:

quote:

quote:

Bak seddatın dediği gibi test sürümlerinde var yani normal yüklü yazılımlarda yok buda şu anlama geliyor w760 ta clear bass YOKKKKKKKKK

evet orginal olarak yok ama ELF ile sonradan kendiniz ekleyebilirsiniz

• Tşkler seddat konuya açıklık getirdiğin için...
    Arkadaşada söylüyeyim niyetim seni kötülemek veya incitmek değil ama sen var diye ısrar edince dayanamadım.
    Yaklaşık 6 senedir SE den hatta walkman telefondan vazgeçemeyen biriyim ondan dolayı hangi tellerde mega bass hangilerinde clear bass olduğunu ezbere biliyorum desem yeridir.
    Herkese kolay gele

KONU SİLİNEBİLİR...
  • quote:

quote:

quote:

W760'ta clear audio experience ve clearbass var yok diye kestirip atmayın her yazılımda yok orası kesin.

• Evet işte ben 3 ay kullandım benimkinde yoktu ama sırf öyle dedin diye alacağım ve tüm yazılımlarını deneyeceğim :)
  • w715de clear bass mevcut. Yok dendigi için yazma geregi hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

w715de clear bass mevcut. Yok dendigi için yazma geregi hissettim.

konu neredeyse hep benim üzerimde gelişti her yazılan mesaj bana cevap yazma gereği doğuruyor, ben w715'te clearbass yok demedim tabiiki yeni tüm walkman serilerinde clearbass var.
  • clear bas dahamı iyı yanı.se nun en kaliteli hoparlor sesıne sahip telefon arıyorm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.