Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Dahili Modem Yok EDGE Var E-mail Desteği Var GPRS Class 10 , 32 - 48 kbps Infra Red (Kızıl Ötesi) Var PC Senkronizasyonu Var UMTS Yok WAP Var Diğer Garanti 2 Yıl Paket İçeriği Yurtdışına Satış Yok Eğlence MMS Var MP3 Çalma Var Oyun Var, Yüklenebilir Radyo Var Zil Tipi Polifonik, Mp3 Ekran Özellikleri Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 piksel, 31 x 38 mm Ekran Renk Çözünürlüğü 256 K Ekran Tipi TFT Genel Özellikleri Ağırlık 101 g Ajanda Var Alarm Var Bas Konuş Var Boyutlar 88 x 48 x 24.5 mm Görüntülü Konuşma Yok HandsFree Var Hesap Makinesi Yok İşletim Sistemi Standart Java Desteği Var Kronometre Ortam Sesleri Kayıt Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Yok Şebeke GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Titreşim Var Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 350 Saat Konuşma Süresi Maksimum 10 Saat Pil Gücü 900 mAh Pil Türü Li-Ion Hafıza Özellikleri Arttırılabilir Hafıza Memory Stick Micro (M2) Telefon Hafızası 10 MB Dahili Telefon Rehberi Hafızası 1000 Kayıt Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 2 MP, 1600x1200 Kamera Zoom Sesli Video Kayıt Var Video Kayıt Var Video Oynatma Var Ürün Özellikleri : Hediye Standart
özellikleri ve tipi benii cezbetti fiyatıda ucuz w700i düşünüyordum ama dizaynı özellikle rengi hoşuma gitmiyordu
ikisinin özelliklerini bana karşılaştırabilirsmisiniz ses çıkışları gerek dışarı gerek kulaklık vede ekranın netliği vs kamera bakımındanda radyo çok önemli
dizaynını cok begendim bu telefonun şu arlar fiyatlarıda çok uygun
FİKİRLERİNİZİ VE BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
TEŞEKKKÜRLER
kardeş w700i 470 ytl civarı z710 500 civarı ....sen her ikisini de atla şu an 530-550 arasında fiyatı olan w810i yi al bence...ama illaki iksinden biri olacak dersen w700 i derim ben
bence sony erricsson alma
quote:
Orjinalden alıntı: SerdaR^73
kardeş w700i 470 ytl civarı z710 500 civarı ....sen her ikisini de atla şu an 530-550 arasında fiyatı olan w810i yi al bence...ama illaki iksinden biri olacak dersen w700 i derim ben
limitim 500 kart la alacagım için hepsiburdada 490 a ereyonda 460 a z710i var
w700i de bu fiyat civarlarında yoks alimit birazdaha yukarı olsa w810i yi hiç düşünmeden onu alırım
quote:
Orjinalden alıntı: firazor007
bence sony erricsson alma
sence ne almalıyım ve neden sony ericsson almamalıyım bir cümle atmışssın ortaya ama neye dayanarak söylediğini açıklarsan daha yardımcı açıklayıcı olursun
z710i çok daha yeni bir model aynı zamanda çok güzel bir duruşu var bide iyi bi kulaklıkla w700i sesini aratmaz.
BENCE ikisi arasinda kesinlikle Z710i almalisin arkadasim..cunku daha yeni nesil bir model, malzeme kalitesi daha iyi, ekrani daha buyuk ve kaliteli, ses kalitesi buyuk ihtimalle hoparlorde daha iyidir, teknik olarak daha ustun bir model (dort bant, bas-konus, edge, 72 kanal poli, tam ucus modu, flash menu ve tema, bluetooth v2.0+EDR, bluetooth stereo kulaklik destegi, vs.)..aralarindaki fiyat farki da onemsiz..siddetle tavsiye ediyorum..
w700 forever
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme