Şimdi Ara

W660i OrochiX Special Edition Mod Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi Cİhazıma Yaptığım Mod Paketi Sizlerle Paylaşayım

W660i Cid52 Ve K530i Cid52 Cihazlara Yükleyebilirsiniz

Yazılıma Entegre Edilmiş Özellikler

1. Yazılıma Gömülü Entegre GFX Skin
    2. SysgFx Patchi W810i deki gibi İkonlarla System resimlerini değiştirebilirsiniz restart Atınca Orginal ikonlara Geçer Bi restart Atınca Yeni İkonlara Geçer
    3. Sms Gelince Çalan Müzik Süresi 10 Saniyeden 60 Saniyeye Çıkarıldı
    4. Duvar Kağıdı değişti Uyarısı kaldırıldı
    5. Hızlı Şarj Uyarısı Kaldırıldı
    6. Bluetoht İle Dosya Yollarken Başka Bi işlem Yapmanız için Yollamayı Aşağı Alabilirsiniz
    7. Walkmane Girince hoparlorden devam edilsinmi Uyarısı Kaldırıldı
    8. 112 ve 911 aramaları İptal edildi
    9. Gelişmiş Güvenlik Koruması Eklendi Rehber Mesajlar Dosya yöneticisi tuş klidi vs vs
    Rehber Mesajlar Dosya yöneticisi klid Kodunuz güvenlik Kodunuzdur
    Tuş Klidi Kodu ise 000000 dır
    10. Ekran parlaklık Ayarı %10 %100 kadar çıkarıldı %10 ayarlandığında Tuş Işıkları Söner
    11. Kulaklıksız Radyo Kulaklık Olmadan Radyo Çalışır Ama çekmez !!!
    12. Play Pause Tuşu Kamera Tuşuna Alındı kısa Basınca Play Uzun Basınca kameraya girer
    13. mp4 Video Kayıt Video Kayıt Formatı Mp4 OLur Ama Kalite Değişmez
    14. Flash Temaları hafıza kartından çalıştırma Swf dosyaları Telefonun Sistemi yerine Card/picture/Flash Klasörüne Atacaksınız Atmazsanız Flash temalar Çalışmaz
    15. Kulaklık Üzerindeki Tuş İle Müzik Kontorolu her basışta Müzik Değişir Radyodada kanal değişir
    16. Gelişmiş KısaYollar Ana Tuşlara 2den 9 kadar Kısayollar Eklendituşlara ana ekranda uzun basınca aktif olur
    2. videolar
    3.uygulamalar
    4. kamera
    5.Radyo
    6. dosya yöneticisi
    7.bt aç kapa
    8.ekran ışık ayarı
    9. oyunlar

17. ve en iyi özelliğimiz Elf Pack V4 Entegre Edilmiştir
    Standby Mode 2.2.4 Elf SleepMode 034 Cover Art 3. Elf
    Vs vs Elfler
    eklendi
    18. Quick Acces patch Entegre Edilmiştir

19. Restart özelliği Eklendi Aç Kapa tuşuna Basınca tel başlat deyince telefon kendini kapatır yeniden açar otamatik pc deki gibi

Sony Sketec font tipi

Paketin Yüklenmesi

Setool 1.11 Açın Tel Modelini W660 Seçin

Add Butonuna Basıp İndirdiğiniz Orochix_Mode_W660i_Main.rarın içndeki
    Orochix_Mode_W660i_Main.ssw dosyasını seçin

By Pass Bölümüne Tick Koyun

Flash Butonuna Basıp Teli Bağlayın 350 Saniye Sonra READy uyarısı gelecek Bu Uyarı Gelince Teli Usb den Sökün Bataryayı Çıkarıp Takın Ready Butonuna basıp Teli Yeniden Bağlayın

işlem Bitince Aşağıda Verdiğim Atılacak Dosyalar içindeki Dosyaları Yerlerine Yerleştirin Ayrıca Fontda Veriyorum İsteyenler Kullanabilir

Main Link
    http://rapid+share.com/files/146654043/Orochix_Mode_W660i_Main.rar.html

atılacak dosyalar
    http://rapid+share.com/files/146665072/At__305_lacak_dosyalar.rar.html

haydi Güle Güle Kullanın ....

• Çok iyi iş çıkarmışsın Orochi.. Bir çok gereksiz uyarıları kaldırmışsın. T9 ile yazarken kelime sözlükte yok yazısınıda kaldırırsan iyi olur. Arkadaş ona sinir oluyordu. Tebrik ederim..
  • Orochi tebrikler iyi bir hazır paket olmuş.
  • Süper olmuş eline sağlık azizim bu uygulama her cihaz için geçerlimi bende k770i var ona yapabilirmiyiz ...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CM baba

Süper olmuş eline sağlık azizim bu uygulama her cihaz için geçerlimi bende k770i var ona yapabilirmiyiz ...

Saygılar...

hayır sadece bu uygulama k 530 ve w660 modelleri için geçerlidir full patchli main bu
  • w200i versiyonu yok mu bunun
  • orochi coşturmuşsun yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

orochi coşturmuşsun yine.

bugün senin için k 790 ful patchli maini en son sayfaya ekledim kendi kullandığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

bugün senin için k 790 ful patchli maini en son sayfaya ekledim kendi kullandığım

çok sağol k790i bugün geldi. kurcaladım birazgece yüklerim maini.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

çok sağol k790i bugün geldi. kurcaladım birazgece yüklerim maini.

rica ederim maini yüklemeden iyice kurcala sonra ne hale geldiğine iyi bak

• bana ileride orochi farukkk çatışması çıkacakmış gibi geldi
  • 1) Walkmane Girince hoparlorden devam edilsinmi Uyarısı Kaldırıldı . -> sadece istemediğim bu. bunu yapmamanın bir yolu var mı?

2)bir de benim telefonum k530@w660. olur heralde?

3)bir de bunu yükleyince telefondaki ayarlar telefon hafızadaki dosyalar falan gider mi?

4)galiba ikonlar ve amsaüstü gibi şeyler değişiyor. bunları değiştirmeden sadece patchleri yüklemek mümkün mü? (menüler eski görüntüsünde olacak)

5)beğenmeyip telefonu eski haline döndürmek istersek ne yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 21 Eylül 2008; 18:31:23 >
  • buradaki tek bir soruyu cevaplayacağım telefonu esk hale getirmek için firmware atman yeterlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok90

1) Walkmane Girince hoparlorden devam edilsinmi Uyarısı Kaldırıldı . -> sadece istemediğim bu. bunu yapmamanın bir yolu var mı?

2)bir de benim telefonum k530@w660. olur heralde?

3)bir de bunu yükleyince telefondaki ayarlar telefon hafızadaki dosyalar falan gider mi?

4)galiba ikonlar ve amsaüstü gibi şeyler değişiyor. bunları değiştirmeden sadece patchleri yüklemek mümkün mü? (menüler eski görüntüsünde olacak)

5)beğenmeyip telefonu eski haline döndürmek istersek ne yapacağız?

1 bunun için o patchin kaldırılması lazım onun içinde bu patche gerek duyuluyor bütün patchlerinde konuyu açan arkadaş orochinin

paylaşması lazım

2 k 530 w 660 olur konusu detayları imzamdaki en alt konuda mevcut

3 mms gprs ayarların ve tel hafızandaki dosyalar gidecektir

4 beğenmeyip telefonuna dediğim konumdan yazılım yükleyerek ister w 660 yapar istersen k 530 dosyalarını atarak eski haline getirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Eylül 2008; 19:47:55 >

• @OROCHI . Walkmane Girince hoparlorden devam edilsinmi Uyarısı Kaldırıldı . -> sadece istemediğim bu. bunu yapmamanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok90

@OROCHI . Walkmane Girince hoparlorden devam edilsinmi Uyarısı Kaldırıldı . -> sadece istemediğim bu. bunu yapmamanın bir yolu var mı?

yukarıda cevabını verdim o patche ihtiyacımız var kaldırmak için

atılan patchi kaldırma işlemi imzamda k 790 konumda detayları mevcut
  • Bu işlemi yaptım ve değişenler batarya, dosya yöneticisi vs.. ve verici sembolleri değişti. Dinlenilen müzik ekran gözüküyor..
    Elf uygulamasını nasıl yapabilirim? Birde tuş kilidi kodunu değiştitirebilir miyim? Telefon hafızasıda 85KB kaldı...
    Kamera tuşuna uzun basınca önce Walkman açılıyor sonra kamera açılıyor.. Yani Walkman her zaman açılıyor ve direk şarkı çalıyor. Sonrasında kamera açılıyor ama şarkı durmuyor. Enteresan bir durum...
  • Telefonda Kullandığın Flash Temalar varsa onları Kaldır yer açılır
    walkmane gelince kamera çekim tuşuna play/pause özelliği eklendi kısa basınca direk müzik çalar
    uzun basınca walkmane girer kameraya girmek istersen ana menude 4 tuşuna Uzun basılı tutarsan Kameraya girer

İnternet tuşu ise walkman tuşu olarak değiştirildi

elflere gelince elfler senin cihaza otamatik yüklendi kullanımları için forumda elf Ana konusunda anlatımlar var sen sadece ordaki anlatımları okuyarak elfleri kullanabilirsin

kurulum felan yapmana gerek yok

tuş klidi kodu ise değişmez standart 000000 yapıldı değiştirmek için Patchi düzenleyip yeniden ayarlayacaksın ama menudeki mesajlar dosya yöneticisi vs kilitleri güvenlik kodun ne ise olur tuş klidinide ayarlardan güvenlikden kapatabilirsin

1. mesajda bunlar için daha detaylı anlatım mevcuttur
  • Söylediklerini biliyorum okudum ama kameraya kısa da bassam uzunda bassam müzik çalmaya başlıyor. Sorun sadece o...
  • kamerayı akmera tuşundan açmayacaksın ya kısayol yap yada 4e uzun bas
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.