Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zebra ispinozu değil mi bu ufaklıklar?
    ben bayılıyorum bunlara
    bendede cennet var
    nasıl bunların bakımı tavsiye eder misin burak?
    özelden konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pala sam -- 11 Şubat 2006 18:45:31 >
  • Herkese selam dostlar
    Birkaç gün içerisinde w550'me kavuşacağım inşallah, önce seçimimden dolayı beni tebrik ediniz [ :D]
    Bugüne kadar hiçbir şeyi almadan önce bu kadar incelemedim. Bu telefona aşık oldum resmen.. Her gün foruma girip yazılanları okuyorum telefonun resimlerine bakıyorum, rüyama giriyor ilginç yani.. aşk böyle bir şey olsa gerek..
    Yalnız siz arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.
    Ben evde amfi kullanıyorum ve radyom yok.. w550'mi evde de radyo olarak kullanmak istiyorum. Zira Burak, müzik setine bağlandığında ses çıkışını öve öve bitirememişti. Bu yüzden CDS-60 masaüstü standı almaya karar verdim. Kablo tak-çıkar sorunu da böylelikle ortadan kalkacak, telefonu standa oturtunca direk bilgisayara da bağlanacak şarja da... Amfiye bağlamak için de MMC-60 müzik kablosu almayı düşünüyorum. Masaüstü standının açıklamalarında şarj,usb ve kulaklık girişi varmış. Ben MMC-60 müzik kablosunu bu masaüstü standının kulaklık çıkışına bağlayabilirim sanırım, ne dersiniz? Ya da direk ses çıkışı var mıdır, direk ara kabloyla bağlanabilir o halde, müzik kablosuna gerek kalmaz..

Cevabın Acelesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 12 Şubat 2006 3:52:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

ixtir et telefonları yaaa
    zebra ispinozu değil mi bu ufaklıklar?
    ben bayılıyorum bunlara
    bendede cennet var
    nasıl bunların bakımı tavsiye eder misin burak?
    özelden konuşalım

aynen öyle
    abi cennete baktıysan bunlara çok rahat bakarsın bunlar papağan gibi deildir ama seni iplemez yani yakınlaşma olmaz seni gördükleri yerde tabanları yağlarlar...
    tawsie ederim tabi hayatımda gördüğüm en şirin mahlukatlar ve kolay ürerler, muhabbet gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Herkese selam dostlar
    Birkaç gün içerisinde w550'me kavuşacağım inşallah, önce seçimimden dolayı beni tebrik ediniz [ :D]
    Bugüne kadar hiçbir şeyi almadan önce bu kadar incelemedim. Bu telefona aşık oldum resmen.. Her gün foruma girip yazılanları okuyorum telefonun resimlerine bakıyorum, rüyama giriyor ilginç yani.. aşk böyle bir şey olsa gerek..
    Yalnız siz arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.
    Ben evde amfi kullanıyorum ve radyom yok.. w550'mi evde de radyo olarak kullanmak istiyorum. Zira Burak, müzik setine bağlandığında ses çıkışını öve öve bitirememişti. Bu yüzden CDS-60 masaüstü standı almaya karar verdim. Kablo tak-çıkar sorunu da böylelikle ortadan kalkacak, telefonu standa oturtunca direk bilgisayara da bağlanacak şarja da... Amfiye bağlamak için de MMC-60 müzik kablosu almayı düşünüyorum. Masaüstü standının açıklamalarında şarj,usb ve kulaklık girişi varmış. Ben MMC-60 müzik kablosunu bu masaüstü standının kulaklık çıkışına bağlayabilirim sanırım, ne dersiniz? Ya da direk ses çıkışı var mıdır, direk ara kabloyla bağlanabilir o halde, müzik kablosuna gerek kalmaz..

Cevabın Acelesi yok

kulaklık çıkışı varsa bağlarsın tabii bi ucu stereo jack diğer ucu müzik seti jacki oluo müzik seti kablosunun, masaüstü standında kulaklık çıkışı varsa direk üzik setine bağlayabilmen lazım dosumgüzel de olur yanii

• w550 de telsim hatta mms ayarlarını yapıp mms gonderebılen varmı??
  • Sony Ericsson K750i
    Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Data İletişimi -> Data Hesapları -> Yeni Hesap -> GPRS Data seçilir.
    Burada bir Data Hesabı profili oluşturulur.
    -> İsim “WAP”,
    -> APN “telsim”
    -> Kullanıcı adı “telsim”,
    -> Şifre “telsim” yapılır ve kaydedilir.

Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Internet ayarları -> Internet profilleri -> Yeni profil seçilir.
    Burada bir profil oluşturulur.
    -> İsim “TELSIM WAP”,
    -> Kullanılan hesap “WAP” seçilir ve kaydedilir.

Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Internet ayarları -> Internet profilleri -> TELSIM WAP -> Seçim -> Ayarlar seçilir.
    -> Internet modu “WAP”,
    -> Gateway adresi “212.065.136.226”,
    -> Güvenlik “Kapalı veya Açık”,
    -> Kullanıcı adı “”,
    -> Şifre “” yapılır ve kaydedilir
  • burak su kısmı anlamadım ben ya..

Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Internet ayarları -> Internet profilleri -> TELSIM WAP -> Seçim -> Ayarlar seçilir.
    -> Internet modu “WAP”,
    -> Kullanıcı adı “”,
  • telsim wap diye bır ayar yokkı telde
  • 2. paragrafta telsim wap die bi bağlantı seçeneği sen oluştuosun

ben gprsten halledemedim call centerdan bu ayarlarla yaptım
  • sendede telsımmı var
  • evet bi ara yanlış hatırlamıosam ceppartner muhabbet olmuştu senle sonra cepileye geçtik
    büyük küçük harfle dikkat ama yazıda nası yazıosa aynısını yapıcan
  • bende bılıyosun k750 var ..w550 ye nısanlıma aldım..cok sırın bır tel..ama bu mms olmaması (daha dogrusu yapamamıs olmam)kotu..
    gercı k750 dede cok zor olmusdu..

evet ya dogruya beraber aıle ye gecmıstık..
  • hımm evet hatrıladım w550ide gateway falan yazılmıodu galiba oraları boş bırakıoduk ama yine de girebiliosun w550iden gprsye...ben ordan update yaptımdı

güle güle kullansın seninki de benimki de çünkü w550ime benim de dün el kondu nişanlım tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 12 Şubat 2006 21:53:52 >
  • wap secıp ayarlar a gelıyorum ama bunları yazıcak yer bulamıyorum..

-> Internet modu “WAP”,
    -> Kullanıcı adı “”,
  • yok yapamadım..must hızm de acıyolar ama bır turlu teknık servıse baglayamıyolar allahın ozurlulerı..
  • o kısmı pas geçip diğer 2 paragraftakileri yapmayınca bağlanıyor musun bi baktın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 13 Şubat 2006 0:01:46 >
  • evet baktım baglanmıyo dırekt ıletısım hatası verıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 12 Şubat 2006 23:03:17 >
  • ben kendim Sx1 kullanıyorum eşime sevgililer günü hediyesi diye 550 almaya karar verdim. internette büyük mağazalarda bizim oradaki telefoncularda 650den aşağı fiyat yok. Bir yerde 103X6; 618 e aldım..Vallahi bayıldım telefon mükemmel. Pahalı mı almışım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben de zifiri karanlıkta çektim,
    sonuç:

k750i

w550i

bizim kamera kırmızı özürlü çekerken k750ide abartı sarı çekmiş flaşlı fotoları

• burak sağol bu sırada özelden msjını aldım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.