Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.216.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkneXX

Arkadaşlar ben de dün c180 aracımın 15.000'lik bakımını Kayseri Bayraktarda 1346 tl'ye yaptırdım. Şu zamana kadar konuşulan bakım fiyatlarına göre normal gibi geldi bana. Siz ne dersiniz? Dizele göre benzinlinin bakımı daha uygun oluyor herhalde.

Nisan aynida 2. Yil bakima 1100tl odedim. Benim arac 11000 km deydi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Aracım C 180, 3. yıl A4 bakımı şeklinde uyarı veriyor. araç 11000 km de, servisi aradım 2200 kadar tutar dediler. Niye bu kadar yüksek dedim? Bujiler değişecek dediler. Ya 11.00 km de bujimi değişir? Görüşünüz nedir?
  • mercedes servisleri çıldırmış, babamda porsche cayenne araç var 2013 model, 240.000 bakımını 1.900 TL KDV dahil yaptırıyoruz doğuş otoya üstüne porsche macan veriyorlar gün içerisinde kullanalım araçsız kalmayalım diye bedavaya.

ben 75.000 bakımını has otomotiv ile konuştum mengerlere göre 820 lira daha uygun teklif verdi, yarına randevum var gidicem.
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi araba fiyatları gibi bakım fiyatları da fırladı o halde. Tabi kur artışının etkisi de büyük sanırım. Kayseride alternatifim yok haliyle mecburum bu servise.
  • Arkadaşlar bugün 9G C180 Exclusive aracımızı teslim aldık. Diğer aracımdaki 8 ileri ZF yi aratmıyor diyebilirim, geçişler gayet iyi. Bu arada sol ayna tarafından inanılmaz rüzgar sesi geliyor. 60-70 ile giderken dahi bu ses oluyor, sanırım bir yalıtım problemi var.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_K_B -- 18 Ağustos 2017; 21:37:18 >
  • M_K_B kullanıcısına yanıt
    25000 km de 2. el c180 aldım ortalama 7,5 di. Şuanda 30000 oldu yarısı şehirlerarası değer aynı kaldı. İstanbul da mutlaka daha fazla olacaktır. Şehşriçinde max 10 km ilk yolum var bunu da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal_Abas

mercedes servisleri çıldırmış, babamda porsche cayenne araç var 2013 model, 240.000 bakımını 1.900 TL KDV dahil yaptırıyoruz doğuş otoya üstüne porsche macan veriyorlar gün içerisinde kullanalım araçsız kalmayalım diye bedavaya.

ben 75.000 bakımını has otomotiv ile konuştum mengerlere göre 820 lira daha uygun teklif verdi, yarına randevum var gidicem.

has otomotive 75.000 bakım + 2 yıldan dolayı fren hidroliği + arka balata = 1.800 TL ye kdv dahil yaptırdım mengerlere göre 900 TL daha az ödedeim, bilginize.
  • Arkadaşlar trafiğe 2017 şubat çıkışlı c180 amg var , araç alındığı gibi kullanılıyor. gizli ayarı falan , açmamız gereken değişik opsiyonlar varmıdır? 6 aydır radyo dışında hiç birşey kullanmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Arkadaşlar trafiğe 2017 şubat çıkışlı c180 amg var , araç alındığı gibi kullanılıyor. gizli ayarı falan , açmamız gereken değişik opsiyonlar varmıdır? 6 aydır radyo dışında hiç birşey kullanmadık.

Yok. En azından bu forumda bu güne kadar bu tür bir konuşma geçmedi hiç. Aldığımız gibi kullanıyoruz hepimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 22 Ağustos 2017; 13:53:46 >
  • Anahtarı sol ön kapıya 1 metreden tutup açma tuşuna uzun süre basınca tüm camlar açılıyor, kapatma tuşuna da uzun süre basınca sunroof dahil tüm camlar kapanıyordu. Bu özellik bir süredir çalışmıyor. Menülerde bir yerde ayarı var mı bu özelliğin?
  • Kumandanın pili azalmıştır. Pili değiştirip tekrar deneyin.

• mcksy kullanıcısına yanıt
    Bu ozellik sanirim tum mercedeslerde var. Guvenlikle alakali cebinde basili kalip uzaktan acilmasin diye.

Edit: Yanlis anlamisim. Arkadasin dedigi gibi pil zayif olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 22 Ağustos 2017; 20:52:53 >
  • bacil B kullanıcısına yanıt
    Servis te aynı şeyi söyledi, teşekkür ederim. Yedek anahtarla denedim, çalışıyor. Pili değiştireceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcksy -- 23 Ağustos 2017; 12:15:0 >
  • Arkadaşlar merhabalar...

Ben de aranıza katıldım C180 AMG ile. Bugün ödemeyi gerçekleştirdim en geç cuma teslim edeceğini söyledi bayi. Bir tavsiyeniz var mı araçla ilgili aksesuar olur, yaptırmamı tavsiye ettiğiniz bişey olur. İç tarafta piano blackten şikayetçi çok insan olduğu için ahşap görünümlü tercih ettim. Şuan film de yapılmayacak dışarıda yaptırabilirim. Herkese iyi forumlar...

• DogWhisperer D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Aracın fiyatı nedir? ve internetteki liste fiyatına göre çok fark etti mi?
  • hangi bakım A oluyor hangi bakım B ?

İkisi arasındaki farkıda anlamadım aynı şeyler değişiyor ikisinde de ?
  • M_K_B kullanıcısına yanıt
    5.20d F10 kasa ise asrin hatasini yaparsin kardes...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aracım c180

Dün akşam park halinde aracıma biri dokunmuş ve sol ön farı kırmış. Merceklerde çizik bile yok. Ama ön iki far grubunda hiç bir far çalışmıyor. (Kısa uzun park sinyal) ils farlarim .nedeni ne olabilir. İlk aklıma gelen sigortalar. Daha bakmadım orayada

• aspava17 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun... Farlarin kirilmaya karsi elektriksel olarak herhangi bir korumasi olup olmadigini bilmiyorum. Kazalar icin bir guvenlik onlemi olabilir. Arac kapaliyken ve farlar sonuk durumda sigortasi yanmaz. Siz acmaya calistiginiz anda bir kisa devre varsa o anda atmis olabilir. Ancak kisa devre varsa yeni sigorta taksaniz bile muhtemelen yeniden atacaktir.

• Sigortalara bi göz attım ama pek bişey anlamadım. Farlarla ilgili olanları bulamadım hatta. Neyse servise kadar idare edeceğim artık

• 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.