Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.219.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By__Belo

quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

quote:

Orijinalden alıntı: By__Belo

Arkadaşlar ziebart izmirde boya koruma yaptırtan varmı birde kaput koruma mahallede aşırı canavar varda

Ben ziebartta daha önce boya koruma ve kaput koruma yaptırmıştım hiç memnun kalmadım hem gaziemirde hemde çınarlıda

Hocam bi önerin var mı ?

Başka bir forumda bir arkadaş ısrarla şu firmayı tavsiye etti ;JOY CAR CARE ismi. Çınarlı'da. 0507 769 85 55 Mehmet bey. Sahibi ziebartta çalışmış ve has otomotivin son 5 yıldaki işlerini bu firma yapmış ..birde bornova 3. Sanayide srk shop var onlrda audi nin işlerini yapıyolar diye biliyorum birde oraya bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide son olarak yine 3. Sanayide 1001 oto var onada bakın derim 3m kullanıyolar malzemelerini ve hep dolular birde oraya bakın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanforever

quote:

Orijinalden alıntı: mtutun

Aracı teslim aldık ama Corvin işi haftaya kaldı...

Şimdilik aldığım Koluman'da seramik kaplama + en açığından cam filmi + (cam tavanın yaz aylarında içeriyi çok ısıtmasından duyduğum rahatsızlıktan dolayı) ısı koruyucu şeffaf cam filmi ile tavan kaplama yaptırdım. Bunu da koyu renk tercih edebiliyordum ama aydınlık eksilmesin diye şeffaf tercih ettim.

Altında da nostalji olarak daha önceki kırmızı renklisi... Halen kırmızıyı özlediğim için teselli olarak kırmızı kemer verdiler!

Hayırlı olsun aracınız öncelikle, sanırım arka camlar açılmıyor, E coupe de hem arka camlar açılıyor hem orta direkte olmayınca kesintisiz bir açıklık oluşuyor, yeni c coupeyi bekleyen biri olarak lansman resimlerinde sol kapıda 2 tane pencere tuşu gördüm ve bu beni üzmüştü açıkcası

Teşekkürler. Evet, arka camlar sabit. Yeni C Coupe'de tavan eğimi hem benimkinden hem de E Coupe'den çok farklı, daha sert bir şekilde arkaya doğru alçalıyor. Bu sebeple farkettiyseniz arka camlar da daha ufak. Bu şekildeki bir camı açılır yapmak çok zor. Ayrıca E Coupe'ye de satabilmek için bazı özellik farkları bırakmak lazım. Yoksa sonuçta o da C sınıfı temelli bir Coupe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selamlar üstadım,
    Aracınız cok yakışıklı ve çekici duruyor maasallah.
    Bu jantlar da bence en cok siyah renge ve gri renk tonlarına yakışıyor.
    Sizin aracınızda da cok güzel durmuş.
    Tekrar maasallah diyorum.
    Yeni aracınızı da güzel gunlerde keyifle kullanmanızı temenni ediyorum.
    Bu arada "ısı koruyucu şeffaf cam filmi ile tavan kaplama" yaptırdığınızı belirtmişsiniz.
    Bende cok düşündüm cam tavana film kaplamayı ancak emin olamamistim. Sanirim bu kaplama da cam filmleri gibi, cam tavanın iç tarafına yapılıyor. Gerçi onumuz kis oldugundan muhtemelen Nisan, Mayıs ayina kadar yaptırmam ancak yine de sorayım. Işçilikten memnun kaldınız mi?
    Ben on cam dahil aracıma 1 numara cam filmini Ziebart ta yaptırdımistim. Herhangi bir parca şokumu işlemi yapılmadan cam filmini uyguladıkları icin işçilikten cok memnun kaldimistim. Gerçi fiyatı biraz piyasanın üzerindeydi ama bence işçilik kalitesini goz önünde bulundurduğumda, fiyat bana normal geliyor.
    Aracınız tekrar hayırlı olsun..

Teşekkürler dostum, sağol.

Tavan filmini benim araca dışarıdan uyguladılar. Yani bir nevi kaput filmi mantığında. İşçilikten memnun kaldım ama uzun vadede göreceğiz yağmur, soğuk, sıcak altında performansını. Eğer uzun ömürlü olursa yaz aylarında ciddi faydası olmasını bekliyorum. Üstelik şeffaf olduğu için aracın ferahlığı da etkilenmedi.

Ziebart çok uzun yıllar film ve boya korumada kullandığım bir markadır ve gayette de kaliteli ürünler. Tabi uygulayan usta da ürün kadar önemli. Koluman'da bu sefer adını bile duymadığım ama Koray Bey'in çok methettiği bir markadan yaptırdım hem filmleri hem seramik kaplamayı. Her aracına deli gibi boya koruma ürünleri tüketen biri olmama rağmen bugüne kadar seramik vb yaklaşmamıştım, ilk kez seramik kaplama yaptırdım. Bunu da göreceğiz nasıl bir şey?

Bu arada çok şaşırtıcı bir durum. Henüz 20 km civarı kullandım ama asfaltta ve hız kasislerinde C Edition ve AMG Plus süspansiyon farkına dair hiçbir şey hissedemedim. Asfalt dalgalanmalarında ve hız tümseklerinden geçerken tepkileri benim ayıramayacağım kadar yakın. Yol sesi seviyesi de aynı. Çukur ve ciddi bozuk yol ile henüz temas yok, ileride yine bilgi veririm.

Ancak 5 aydır kesintisiz Harman Kardon kullanmış biri olarak Audio 20 beni yine hayal kırıklığına uğrattı. Yakından uzaktan hiçbir alakası yok. Üstelik bir de herkes W205'te Audio 20 kalitesi geriye gitmiş diyor. Nedir bu premium markaların müzik severler ile derdi arkadaş? Kesinlikle yetersiz!

Bence Mercedes, BMW gibi markalarda kullanılan audio, multimedya uygulamalarının standardı gayet iyi seviyesinde olmalı. Opsiyonel olarak da mükemmel seviyesinde sunum yapılmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: warmengel

quote:

Orijinalden alıntı: otodr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

Ben doktorum hocam indirimli aldım ve önceki aracım fb7 Honda civic elegance.yani ayni yoldan geçtim sayılır:)
    Ben sunu soyliym size ayni ikilemde kaldım denedim.sonuc kesinlikle Mercedes.bence yeni c serisi bir üst sınıf ayarında bir araç.inanin kullanmaya kıyamıyorum.honda su an bana 10 yıl önceki araç gibi geliyor.

merhabalar cevabınız için teşekkürler hocam :) c180 kesinlikle civicten üstün bir araçtır ama honda ile aramız tamamen duygusal :) bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum yıldızdan da sanırım herhangi bir kronik sorunu yok aracın. bmw 40. yıl ile karşılaştırdığımda dezavantajı biraz serilik şanzuman ve donanım gibi görünüyor. harman kardon navigasyon gibi donanımlar mevcut 40. yılda. c180 de yok sanırım bunlar. ve en önemlisi spor süspansiyon iptali bmw de. ama direksiyon titremesi bütün olumlu yanları alıp götürüyor maalesef.

Bana göre bazı yanlışlarınız var naçizane onları düzeltmek isterim.Mercedes burmester ses sistemi harman kardon dan aşağı kalmaz hatta fazlası var diyebilirim.Mercedeste navigasyon yok demişsin bu da eksik bir bilgi artık kartları geldi navigasyonu aktif hale geçirebilirsiniz. (tabi belli bir ücret karşılığı.) Belki f30 40. yılda standart diyebilirsin ama inan plastik aksam çok kötü bmw lerde. Bu plastiği değiştirmedikçe bmw düşünmem heralde.

hocam merhabalar. honda ile merso yu kıyaslamadım honda sorunsuz benz de kronik sorun varmı dedim bilmediğimden dolayı. dediğim gibi benz 2. araç olacak. dediğiniz ekstralar illaki vardır ancak bmw deki standart olduğu için söyledim. o ekstralarla aracın fiyatı 170 i aşıyor sanırım. c- coupeyi sizce beklemelimiyim ? tasarım olarak çok beğendim yalnız arkası bence biraz hava da kalmış.

Honda sedan varsa ve memnunsanız, bence 2.araç olarak C Coupe alın. İç ambiyans, kalite, sürüş zevki aynı ama sahip olma keyfi ve şahsına münhasırlık çok daha yüksek olacaktır. Üstelik satış danışmanım aynı paketlerle ve tahminen % 5 fiyatları sedan üstünde satılacak dedi. Aralık, Ocak gibi geliyor. 2 sedan yanyana çok verimli ve keyifli değil bence. Eğer Honda'yı satacaksanız o zaman sedan derim, yanına da yeni HR-V veya CR-V mesela...

• son zamanlarda kasko ve zorunlu trafik sigortası için fiyat alan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 5 Ekim 2015; 18:43:57 >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Selamlar üstadım,
    20 km de belki net anladilmamis olabilir ama AMG bildigim kadarıyla 15 mm daha alcak olması gerekiyor. Yuksek suratlerdeki dinamik sürüşlerde agility control süspansiyona gore daha başarılı olacağını düşünüyorum.
    Ek'teki resimde sizin arac ile aynı acıdan fotoğrafını çekmeye çalıştım.
    Arac yüksekliklerinde bir fark göremedim.
    Gerçi bu sekilde kıyaslamak dogru degil ya.
    Bir de harman kardon ile takibi audio20 kıyaslanamaz ama bana yetiyor.
    Bir ara audio 20 nin engineering mode ayarlarından ekolayzir ayarlarını değiştirmiştim ve aracın sesi artmıştı biraz.
    Ilgilenirseniz youtube da videosu vardı. W204 audio20 engineering mode yazınca, menüye nasıl girileceği ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

• quote:

Selamlar üstadım,
    20 km de belki net anladilmamis olabilir ama AMG bildigim kadarıyla 15 mm daha alcak olması gerekiyor. Yuksek suratlerdeki dinamik sürüşlerde agility control süspansiyona gore daha başarılı olacağını düşünüyorum.
    Ek'teki resimde sizin arac ile aynı acıdan fotoğrafını çekmeye çalıştım.
    Arac yüksekliklerinde bir fark göremedim.
    Gerçi bu sekilde kıyaslamak dogru degil ya.
    Bir de harman kardon ile takibi audio20 kıyaslanamaz ama bana yetiyor.
    Bir ara audio 20 nin engineering mode ayarlarından ekolayzir ayarlarını değiştirmiştim ve aracın sesi artmıştı biraz.
    Ilgilenirseniz youtube da videosu vardı. W204 audio20 engineering mode yazınca, menüye nasıl girileceği ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Evet, AMG süspansiyon 15 mm alçaltılmış olmalı ama ben de baktığımda bir fark göremiyorum. Üstelik C Edition'da dış spor paketi var, yani dış AMG paketi denilebilir. Broşürüne göre dış spor pakete sahip araçların da süspansiyonu AMG gibi alçaltılmış. Coupe önce AMG, sonra da dış spor paketli C Edition ve AMG Plus olarak geldiği için, sanırım buraya gelen tamamı alçaltılmış süspansiyona sahip.

Bu arada nedense senin aracın benim aklımda füme olarak kalmış. Nereden buldun o rengi? Tek kelime ile muhteşem! (Maşallah!)

• merhabalar arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum
    uzun süredir c200 almayı planlıyorum en son 169 bine sıfır amg buldum fiyat iyi gibi siz ne dersiniz ?
    ikincisi sahibinden de uzun süredir takip ediyorum düşük kilometrelerde satılan baya c200 var alanlar neden 3-5 binde satar anlamıyorum aceba arabanın bir sorunumu var diye düşünmeden edemiyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
  • drdede kullanıcısına yanıt
    169 bin gayet iyi fiyat bence de.
    Diğer konu hakkında herşey olabilir.
    Araç alıp satıyordur, almıştır nakite ihtiyacı olmuştur, ev alacaktır, vs vs.
    Ama insan tabi merak etmiyor değil. Benim de çok dikkatimi çekiyor. Arabamı haftaya teslim alacağım halde her gün girer bakarım :)
    Bayiden mi buldunuz o fiyata aracı yoksa galeriden mi?

• hocam bayiden.. ama normal kanallarla değil tanıdık vs. kanalları ile :) bakalım hafta içi alabilirim.. ellerinde şuan beyaz amg hazırda bekliyor benim için :) bende haftada birkaç kez girip bakıyorum muhakak çok sayıda düşük km li araba görünce sorayım bir dedim
    Tesekkur ederim.
    Aracin rengi kavansit mavisi.
    Siz bana C Coupe önerdikten sonra bayilere gittiğimde, kırmızı, beyaz, tenorit grisi ve siyah renk amg plus, ile 2 adet kavansit mavisi c Edition paket bulmustum. Kırmızı amg plus ta koltuk dikişleri kirmiziyken, kavansit mavisi c Edition da koltuk dikişleri mavi renk olarak birbiriyle uyum içindeydi. Bu sebeple de kırmızı amg plus ile kavansit mavi c Edition arasinda kalmıştım. Şayet bu iki renk dışında arac alacak olsaydım da tenorit grisi aracı tercih ederdim. Önceki araçlarım siyah oldugu icin siyah renk istemiyordum. Sonrasinda bir kez daha incelemis ve kavansit mavisini tercih etmiştim.
    Bugüne kadar hic pişman da olmadım acikcasi.
    Sizin aracınız da, piano black amg jantlar ile cok güzel gözüküyor acikcasi.
    On görünüşte de piyona black ızgara ile siyah renk ayrı bir uyum içindedir.
    Ben ozellikle siyah rengi mercedes'e cok yakistirmisimdir her zaman.
    Aracınızı tekrar gule gule kullanın.
    Bu arada benim aracın tek eksiği bence amg direksiyonu. Ek olarak şunu söylemeden de geçemeyeceğim, eski amg direksiyonunu yenisine tercih ederim.
    Gecen ay kiraladığım cla amg paket arac makyajli modeliydi ve yeni c serisindeki amg direksiyonu vardı. Ben nedense cok kalın buldum, bu diireksiyonu. Ayrıca direksiyon üzerindeki butonların yerleşimi cok kotu olmuş, bir turlu alışamamıştım kullanırken. Belki uzun sure kullanımı insan alışıyorsa bilemeyeceğim elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: drdede

hocam bayiden.. ama normal kanallarla değil tanıdık vs. kanalları ile :) bakalım hafta içi alabilirim.. ellerinde şuan beyaz amg hazırda bekliyor benim için :) bende haftada birkaç kez girip bakıyorum muhakak çok sayıda düşük km li araba görünce sorayım bir dedim

Bence hazır araç iyi fiyata bulmuşsunuz alın derim.
    Ben özel sipariş yüzünden 2 ayda çok sağlam zam yedim, kaçırmayın.
    Kaldı 1 hafta kısmetse..

• quote:

Tesekkur ederim.
    Aracin rengi kavansit mavisi.
    Siz bana C Coupe önerdikten sonra bayilere gittiğimde, kırmızı, beyaz, tenorit grisi ve siyah renk amg plus, ile 2 adet kavansit mavisi c Edition paket bulmustum. Kırmızı amg plus ta koltuk dikişleri kirmiziyken, kavansit mavisi c Edition da koltuk dikişleri mavi renk olarak birbiriyle uyum içindeydi. Bu sebeple de kırmızı amg plus ile kavansit mavi c Edition arasinda kalmıştım. Şayet bu iki renk dışında arac alacak olsaydım da tenorit grisi aracı tercih ederdim. Önceki araçlarım siyah oldugu icin siyah renk istemiyordum. Sonrasinda bir kez daha incelemis ve kavansit mavisini tercih etmiştim.
    Bugüne kadar hic pişman da olmadım acikcasi.
    Sizin aracınız da, piano black amg jantlar ile cok güzel gözüküyor acikcasi.
    On görünüşte de piyona black ızgara ile siyah renk ayrı bir uyum içindedir.
    Ben ozellikle siyah rengi mercedes'e cok yakistirmisimdir her zaman.
    Aracınızı tekrar gule gule kullanın.
    Bu arada benim aracın tek eksiği bence amg direksiyonu. Ek olarak şunu söylemeden de geçemeyeceğim, eski amg direksiyonunu yenisine tercih ederim.
    Gecen ay kiraladığım cla amg paket arac makyajli modeliydi ve yeni c serisindeki amg direksiyonu vardı. Ben nedense cok kalın buldum, bu diireksiyonu. Ayrıca direksiyon üzerindeki butonların yerleşimi cok kotu olmuş, bir turlu alışamamıştım kullanırken. Belki uzun sure kullanımı insan alışıyorsa bilemeyeceğim elbette.

İnan bana senin aracın rengini tercih ederdim, sıradan bir mavi değil. Zaten son yıllarda en çok kırmızı ve mavi tonlar hoşuma gidiyor. Senin araç ta henüz yılını doldurmadığı için ben de sana tekrar güle güle kullan diyorum. Yeni kasa birkaç aya çıktığinda ne kadar verimli bir alış veriş yaptığını bir kez daha göreceksin. Daha şimdiden 2014 için, benim 2015 sıfıra verdiğimle aynı ve hatta fazla isteyenler var. Borusan kuru 2, 99 tutuyor, büyük ihtimal MB de aynı civarda hesaplıyor. Kur ise şimdilerde 3, 35 ile 3, 40 arası ama FED Aralık'ta beklendiği yönde hareket ederse!!!... benim emekliliğe 4 yıldan az kaldı, o ihtimalde bizim AMG Plus benim 'emekli mobile' olur...

Bu arada C Edition ile AMG Plus farkları şöyle;

-aynı ölçü ama farklı model, üzerinde AMG yazılı jantlar.

-lastik ölçüleri aynı ama Edition'daki Continental sportcontact 5 yerine Pirelli P Zero. Continental'i marka olarak tercih ederim ama beni bundan daha rahatsız eden ise, Edition'daki Contiler XL iken, AMG Pirellileri normal yanak! Balon yapma dayanımı düşük olacağı gibi, daha spor bir modelde direksiyon hassasiyeti de azalır. Garip! Ama şu da ilginç, konfor artar. AMG spor versiyon olduğu için tam tersi normal karşılanabilirdi. 2 versiyon arasında konforun aynı hissedilmesi buradan kaynaklanabilir.

-arka bagaj kapağında küçük bir spoiler.

-ön ızgarada kromajlı ön bölüm arkası aluminyum görüntülü kaplama, Edition'daki gibi piano black değil.

-ön çamurlukta model yazısı yapışık değil.

-içeride paslanmaz çelik pedallar

-mavi yerine kırmızı koltuk, direksiyon, paspas kenarı ve kapı içi dikişleri.

-altı kesik ve aluminyum efekti kaplı bölümleri daha fazla AMG direksiyon.

-kırmızı designo kemerler.

-farkını henüz anlayamasam da AMG süspansiyon.

-daha büyük ve delikli ön fren diskleri ve Mercedes-Benz yazılı balata kaliperleri.

-şanzımanda eco ve sport modlarına ek olarak M manuel kullanım modu. Gerçi Edition'daki vites oranları limitleme fonksiyonunu da akıllıca kullanınca bir nevi manuel oluyor.

-keyless go. Bence en ve belki de tek kayda değer fark bu.

-son fark ise banka hesabınızdaki 10 bin TL eksik! Değer mi? 2014'te benim de seçeneğim vardı ve değmeyeceğine karar vermiştim. Bugün seçeneğim yoktu, karar vermek zorunda kalmadım. Ama seçeneklerim olsaydı, 10 bin TL bunlara fark vereceğime, C Edition'a Harman Kardon ve tam deri eklemek için harcardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 4 Ekim 2015; 11:14:38 >

Tekrar selam üstadım,
    Benim aracta Pirelli P Zero var ve ben de aracı bazen fazla yumuşak buluyorum, bazen de cok sert. Bu da sanırım adaptif suspansiyonun etkisi. Bu lastikler yerine conti XL ile gelmesini tercih ederdim acikcasi. Demekki 2014 yılı ikinci yarısından sonra araçları Pirelli P Zero ile göndermeye başlamışlar. Amg ile C Edition arasında fark hissetmemenizin etkisi bence de lastikler ile ilgili.
    Sivrihisar'dan sonra Eskişehir'e giderken yok cok guzeldir. Ben de her aldigim arac ile o yolda hiz denemesi yaparım. Geçtiğimiz ay kiraladığım CLA 180 ile de hiz denemesi yapmiştim ve 190-200 km arasında benim araca gore guven hissi sanki daha yüksekti diye düşünüyorum. Bu da sanırım pirelli lastiklerin etkisi olabilir.
    Bu arada ben de 10k farkın etkisi ile kavansit mavisi C Edition tercih etmiştim. Dediginiz gibi amg plus ta bulunan en efektif donanim anahtarsiz çalıştırma ve Kapıları açma. Ben de seçme şansım olsaydı koltuk Hafıza paketi ve harman kardon tercih ederdim. Bir de bence koltuklar cok rahat olmasına karşın el desteği olmaması gercekten büyük eksik.

• quote:

Tekrar selam üstadım,
    Benim aracta Pirelli P Zero var ve ben de aracı bazen fazla yumuşak buluyorum, bazen de cok sert. Bu da sanırım adaptif suspansiyonun etkisi. Bu lastikler yerine conti XL ile gelmesini tercih ederdim acikcasi. Demekki 2014 yılı ikinci yarısından sonra araçları Pirelli P Zero ile göndermeye başlamışlar. Amg ile C Edition arasında fark hissetmemenizin etkisi bence de lastikler ile ilgili.
    Sivrihisar'dan sonra Eskişehir'e giderken yok cok guzeldir. Ben de her aldigim arac ile o yolda hiz denemesi yaparım. Geçtiğimiz ay kiraladığım CLA 180 ile de hiz denemesi yapmiştim ve 190-200 km arasında benim araca gore guven hissi sanki daha yüksekti diye düşünüyorum. Bu da sanırım pirelli lastiklerin etkisi olabilir.
    Bu arada ben de 10k farkın etkisi ile kavansit mavisi C Edition tercih etmiştim. Dediginiz gibi amg plus ta bulunan en efektif donanim anahtarsiz çalıştırma ve Kapıları açma. Ben de seçme şansım olsaydı koltuk Hafıza paketi ve harman kardon tercih ederdim. Bir de bence koltuklar cok rahat olmasına karşın el desteği olmaması gercekten büyük eksik.

Bir de ilginç bir şey var. Sanki C Edition'da lastik basınçlarını göremiyordum gibi hatırlıyorum. Yani lastik basınç uyarı sistemi vardı ama lastiklerin devirlerini birbiri ile kıyaslayarak çalışan tek tek anlık basınç görülemeyen sistem gibi. Bu araçta tek tek lastik basınçlarını görüyorum.

CLA'daki hissiyat farkı büyük ihtimal önden çekiş ve aerodinaminin daha iyi olmasındandır. Bu tarz kubbe dizaynlardan hiç hoşlamam ama aerodinamik verimliliğinin hakkını vermek lazım.

Bu arada biz Coupe'ciler olmasa forumda ses çıkmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 4 Ekim 2015; 21:51:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben doktorum hocam indirimli aldım ve önceki aracım fb7 Honda civic elegance.yani ayni yoldan geçtim sayılır:)
    Ben sunu soyliym size ayni ikilemde kaldım denedim.sonuc kesinlikle Mercedes.bence yeni c serisi bir üst sınıf ayarında bir araç.inanin kullanmaya kıyamıyorum.honda su an bana 10 yıl önceki araç gibi geliyor.

merhabalar cevabınız için teşekkürler hocam :) c180 kesinlikle civicten üstün bir araçtır ama honda ile aramız tamamen duygusal :) bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum yıldızdan da sanırım herhangi bir kronik sorunu yok aracın. bmw 40. yıl ile karşılaştırdığımda dezavantajı biraz serilik şanzuman ve donanım gibi görünüyor. harman kardon navigasyon gibi donanımlar mevcut 40. yılda. c180 de yok sanırım bunlar. ve en önemlisi spor süspansiyon iptali bmw de. ama direksiyon titremesi bütün olumlu yanları alıp götürüyor maalesef.

Bana göre bazı yanlışlarınız var naçizane onları düzeltmek isterim.Mercedes burmester ses sistemi harman kardon dan aşağı kalmaz hatta fazlası var diyebilirim.Mercedeste navigasyon yok demişsin bu da eksik bir bilgi artık kartları geldi navigasyonu aktif hale geçirebilirsiniz. (tabi belli bir ücret karşılığı.) Belki f30 40. yılda standart diyebilirsin ama inan plastik aksam çok kötü bmw lerde. Bu plastiği değiştirmedikçe bmw düşünmem heralde.

hocam merhabalar. honda ile merso yu kıyaslamadım honda sorunsuz benz de kronik sorun varmı dedim bilmediğimden dolayı. dediğim gibi benz 2. araç olacak. dediğiniz ekstralar illaki vardır ancak bmw deki standart olduğu için söyledim. o ekstralarla aracın fiyatı 170 i aşıyor sanırım. c- coupeyi sizce beklemelimiyim ? tasarım olarak çok beğendim yalnız arkası bence biraz hava da kalmış.

Honda sedan varsa ve memnunsanız, bence 2.araç olarak C Coupe alın. İç ambiyans, kalite, sürüş zevki aynı ama sahip olma keyfi ve şahsına münhasırlık çok daha yüksek olacaktır. Üstelik satış danışmanım aynı paketlerle ve tahminen % 5 fiyatları sedan üstünde satılacak dedi. Aralık, Ocak gibi geliyor. 2 sedan yanyana çok verimli ve keyifli değil bence. Eğer Honda'yı satacaksanız o zaman sedan derim, yanına da yeni HR-V veya CR-V mesela...

öneriniz için teşekkür ederim bana da mantıklı geldi. işin açıkcası hala soruma tam cevap alamadım. sorum c180 in kronik sorunu varmıdır ? cevap gelmediğine göre yok. c coupe önü şahane çizgiler şahane sadece arkası biraz yüksekte geldi keşke biraz daha yayıp yere yaklaştırsalardı. tahmini 180 gibi bir fiyat olur amg si. ha şimdi diğer sorum aklıma geldi c180 amg de spor süspansiyon iptalı varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öneriniz için teşekkür ederim bana da mantıklı geldi. işin açıkcası hala soruma tam cevap alamadım. sorum c180 in kronik sorunu varmıdır ? cevap gelmediğine göre yok. c coupe önü şahane çizgiler şahane sadece arkası biraz yüksekte geldi keşke biraz daha yayıp yere yaklaştırsalardı. tahmini 180 gibi bir fiyat olur amg si. ha şimdi diğer sorum aklıma geldi c180 amg de spor süspansiyon iptalı varmı ?

Ben w205 c sınıfı kullanıcısı değilim öncelikle. Ama bu forumu takip ettiğınizde veya Mercedes' e özel forumları takip ettiğinizde sahiplerinin nelerden şikayetçi olduğunu görüyorsunuz. Her aracın diğerine göre az ya da çok bazı sorunları vardır. W205'in de burada konuşulan hataları var mutlaka ama bunu bir w205 sahibi yazsa daha iyi olur.

Yanlış değilsem AMG sedanı konfor süspansiyon ile alabiliyorsunuz. C Coupe'de bu imkan olur mu? Bunu piyasaya çıkınca göreceğiz.

Her yeni aracın ilk birkaç senesi oturma sürecidir ve sıkıntılar olur. Önemli olan çok büyük bir mekanik, elektronik sıkıntı çıkmaması. Bu kadar genç bir araç için kronik hatadan bahsedilemez. Bunlar henüz gençlik hastalıkları. Kronik hata hayat döngüsü içinde çözülememiş ve kalıcı olmuş hatalardır.

Coupe'nin tavan çizgisinin, arka dizaynının ben de büyük hayranı değilim. Ama yine de elde bir sedan varken ikinci bir sedandan daha keyifli olacağını düşünüyorum. Tabi ki zevk ve karar sizin...

• aracımı satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa burdan yabancıya gitmesin :)

• Merhaba

Yaklaşık 6 aydır 2. El olarak aldigim ve gayet severek kullandigim ilk üretim 2014 C180 AMG (W205) nin CD çaları, touchpad'i ve SD kart okuyucusu yok.

2 sorum var arkadaşlar;

Birincisi eğer Garmin Map pilot uygulamasi istersem SD kart okuyucusu olmayan bu ataca uygulanabilir mi?

Ikinci soru ise gosterge panelinde mil olarak surati gosteren dijital yazi nasil km olur bilen var mi? Sanki bir saçmalık olmuş üstüne güncelleme gelmiş ama guncelleme benim arabama yapılmamış gibi

Simdiden teşekkür ediyorum yardiminiz için

Çağatay

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.