Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.220.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracın c180 olmasından değil kaldırtmak istememin nedeni. hiçbir şey yazmasa daha simetrik duracak :).
    amg yazısını ekletenleri de anlamam ayrıca.
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    Bilmem,ben de amg yazısı ekletenlerdenim,hoşum gidiyor simetrik olarak 2 tarafta da yazı olması,ekletenlerde şöyle de bi mantık var,o kadar extra verdiysek amg de yazsın kardeşim :)
  • tek tek anca atabiliyorum arkadaşlar kusura bakmayın ... bu arada iş yoğunluğundan aracımla ilgilenemiyorum ama özlüyorum sanırım :D darısı alamayan arkadaşların başına özlemlerini tez zamanda giderirler inşallah , öyle para içinde yüzen insanlardan değiliz bu nedenle alın terimizin karşılığı sanırım kıymetli oluyor :D
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 17 Ekim 2014; 17:21:50 >

• @fettah Hocam aynen öyle tercüman oldunuz Kazasız belasız sürüşler, çok şık duruyor kırmızı ve siyah kaplama Benim araç da çıkmış gümrükten. Sevkiyatı bekliyorum umarım haftaya gelir.

İstanbul/Ankara gümrük çıkışı teslimat ne kadar sürüyor?

Ben de AMG yazısı ekliicem tamamen simetri için. Diğer opsiyon da C180i de sökmek. Tamamen estetik kaygı ve zevk meselesi. Ayrıca çoğu aracın yanında, ön ızgarasında arkasında v.s. donanım logosu bulunuyor zaten Gidip C180i söküp C63 yazmıyoruz sonuçta. Jantlarda da AMG logosu var bu mantıkla onun da olmaması lazım dii mi?

• Bayiler Türkiye haritası için ne diyor peki? Mengerler'den dönüş yapacaz dediler. Hala bekliyoruz :))
  • passengerX P kullanıcısına yanıt
    Bayiler Türkiye haritası için ne diyor peki? Mengerler'den dönüş yapacaklardı, hala bekliyoruz :))
  • Bugün aradım tekrar, 2 hafta içinde Garminden örnek harita içeren sd kartlar geliyor bir hafta kadar denenecek dediler, sorun varmı diye cadde sokak gezeceklermiş ne alaka ise :) sonrasında muhtemel Kasım sonu aralık ayında resmi ithalat başlayacak dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracı dün teslim aldım fakat bir sorum var seyir halindeyken bazen kırmızı uyarı işaret çıkıyor

Çıkan işaret en üstte ortadaki km/h nin hemen altındaki kırmızı üçgen, içinde araba olan.
    http://i.hizliresim.com/gLbQJb.jpg

Bu işaretin anlamı nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 18 Ekim 2014; 18:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Arkadaşlar aracı dün teslim aldım fakat bir sorum var seyir halindeyken bazen kırmızı uyarı işaret çıkıyor

Çıkan işaret en üstte ortadaki km/h nin hemen altındaki kırmızı üçgen, içinde araba olan.

öndeki araca çok yaklaştın diyor. Hatta biraz daha yaklaşırsan sesli uyarı verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Arkadaşlar aracı dün teslim aldım fakat bir sorum var seyir halindeyken bazen kırmızı uyarı işaret çıkıyor

Hocam bu arada Yakıt almayı unutma😜

• Arkadaşlar benim ruhsatımda model olarak 205 yerine 204 yazılmış. böyle durumda olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rome

Arkadaşlar benim ruhsatımda model olarak 205 yerine 204 yazılmış. böyle durumda olan var mı?

Normal oyle yazmasi

• Avrupa da C180 CDİ Otomatik ile C200 CDİ Otomatik arasında 20 beygir 20 NM Tork farkı var...

0-100 Km değerleri: C180 CDİ için 11,5 (12,0) C200 CDİ için 10,1 (10,6)

Aradaki fiyat farkı 2.800 Euro civarı sizde bu farkı vermeye değer mi?Aracı Türkiyeye getireceğim daha sonra...
  • goganemre kullanıcısına yanıt
    ancak 204 eski kasa. sorun olurmu siye merak ediyorum
  • Ilçenin verdigi plaka dışında istediğimiz plakayı çıkartmak ikamet ettigimiz yeri değiştirmeden olmuyor para versen dahi değil mı

Yakın zamanda plaka çıkartanlar sıradan ne gelirse aldimi yola seçtikleri icin bağış yaptılar mı bağış miktarları Nekadar acaba ?

Pzt yada salı teslim ins bayi seramik kaplama icin bastırdı 1500 tl istedi kabul etmedim 💪

• Ayrıca Garmin map pilot için burada 650 Euro istiyorlar bilginiz olsun...Saedece yazılım sanıyorum...Çünkü hazırlığıda 360 euro civarıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 19 Ekim 2014; 15:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rome

Arkadaşlar benim ruhsatımda model olarak 205 yerine 204 yazılmış. böyle durumda olan var mı?

Benimde 204 yazıyo normal demekki.

• Selam,

O halde Türkiye'deki fiyatla aynı. Çünkü bayi bana 650 euro demişti. Türkiye'de hazırlık için ücret söz konusu değil, çünkü Türkiye paketinde zaten Garmin Map Pilot hazırlığı mevcut. Tabii bir de Türkiye haritası meselesi var. Eğer Almanya'dan alırsanız Avrupa haritası içindeki Türkiye haritasını kullanmak gerekir ki bunun kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sixtus

Selam,

O halde Türkiye'deki fiyatla aynı. Çünkü bayi bana 650 euro demişti. Türkiye'de hazırlık için ücret söz konusu değil, çünkü Türkiye paketinde zaten Garmin Map Pilot hazırlığı mevcut. Tabii bir de Türkiye haritası meselesi var. Eğer Almanya'dan alırsanız Avrupa haritası içindeki Türkiye haritasını kullanmak gerekir ki bunun kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.

Avusturyadan alacağım sizin de dediğiniz gibi sırf bu yüzden çıkarttım donanım listesinden...
  • rome R kullanıcısına yanıt
    Geçen ay aracımı teslim aldığımda ruhsatta araç tipi olarak 205 yerine 204 yazıldığını fark edince Ankara-Mengerler'i aramıştım. Konu MB-Türkiye'ye soruldu, yanlışlık olmadığı mealinde bir mesaj geldi. Hatta test araçlarının ruhsatta 204 yazılı şekilde sorunsuz satılmış olduğunu öğrendim. Şase ve motor bilgisi doğru olduğu sürece sıkıntı yaşanmıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.