Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.223.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Orijinalden alıntı: progysn

Konuda bahsedildimi bilmiyorum, şu ana kadar gördüklerimde arka koltuk ortasında bardaklıklı kol dayamaya rastlamadım ama konfigüratörde var gibi görünüyor bilgisi olan var mı? Bir de yine gördüklerimde bagajı açınca koltuk metali kabak gibi görünüyordu. Jettada bile öyle değil acaba herhangi bir paketle mi geliyor?

Asimetrik yatan koltukları aldığınız zaman kol dayama gelmekte,standardında yok aracın malesef.

O zaman yeni bir bilgi vereyim. Artık araçlarda koltuk konfor paket(Baldır uzatıcı-bel desteği) olmayacak, onun yerine asimetrik katlanır koltuk gelecektir.

Büyük ihtimal KASIM arabalarında değişiklik gösterecek.

• Sonuç olarak ikisinden birini paket olarak almak gerek yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray.cano

quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Konuda bahsedildimi bilmiyorum, şu ana kadar gördüklerimde arka koltuk ortasında bardaklıklı kol dayamaya rastlamadım ama konfigüratörde var gibi görünüyor bilgisi olan var mı? Bir de yine gördüklerimde bagajı açınca koltuk metali kabak gibi görünüyordu. Jettada bile öyle değil acaba herhangi bir paketle mi geliyor?

Asimetrik yatan koltukları aldığınız zaman kol dayama gelmekte,standardında yok aracın malesef.

O zaman yeni bir bilgi vereyim. Artık araçlarda koltuk konfor paket(Baldır uzatıcı-bel desteği) olmayacak, onun yerine asimetrik katlanır koltuk gelecektir.

Büyük ihtimal KASIM arabalarında değişiklik gösterecek.

Iyiki kasima kalmadik o halde... bel destegi onemli cunku

• quote:

Sonuç olarak ikisinden birini paket olarak almak gerek yani

Asimetrik standartında olacağı için sadece Koltuk konfor paketini extradan alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

arkadaşlar bu yeni c180 ile yeni BMW 520 inin yakıt durumlları nasıldır acaba? ŞEYTAN YAVAŞ YAVAŞ AKLIMI ÇELMEYE BAŞLADI SIKILDIM BU BEKLEME İŞİNDEN...

Yeni c180 10 lt altına iniyor hatta gecen 1 hafta normalden farklı olarak daha uzun mesafe şehir içi yaptım. 8-9 lt mümkün. 520i de 11 lt altına inmek çok zor. Bizzat ben kullandım.

Abartmayin lütfen 11 12 lt nedir. 2 ay kullandım 8.7-9 arası gezdim, normal kullanımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 4900km oldu gün. Aldığımdan beri şehir içi-dışı karışık ortalama 8,3 yakmışım. Ama şehirler arası kaç yapıyor diye birkaç kez denedim. Hiçte sakin kullanmıyorum. Ancak Kayseri-Ankara-Karabük'te kullandım. Bir çoğunuz gibi Istanbulda yaşamıyorum. O yüzden aldatıcı olmasın...

• Daha önce kısa bir süre 525xd kullanmıştım. Ondan az yakıyor. Ama daha çok nazara geliyor

• Arkadaslar teknik kataloga baktim 16 jant uzerinden hesaplaniyor bu yakit verileri.. simdi 18 19 alanlar ne kadar koymasi lazim bu degerlerin uzerine?

• quote:

Arkadaslar teknik kataloga baktim 16 jant uzerinden hesaplaniyor bu yakit verileri.. simdi 18 19 alanlar ne kadar koymasi lazim bu degerlerin uzerine?

ingiltere sitesinde farklı jantlara göre karbon salınım değerleri var. Oradan bir orantı kurulabilir.

ekleme: 16 janttan 19 janta 7% civarı fark oluşmuş o verilere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 20 Ağustos 2014; 0:12:59 >
  • gezgin54 G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Arkadaslar teknik kataloga baktim 16 jant uzerinden hesaplaniyor bu yakit verileri.. simdi 18 19 alanlar ne kadar koymasi lazim bu degerlerin uzerine?

ingiltere sitesinde farklı jantlara göre karbon salınım değerleri var. Oradan bir orantı kurulabilir.

ekleme: 16 janttan 19 janta 7% civarı fark oluşmuş o verilere göre.

çokmuş ya:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

quote:

arkadaşlar bu yeni c180 ile yeni BMW 520 inin yakıt durumlları nasıldır acaba? ŞEYTAN YAVAŞ YAVAŞ AKLIMI ÇELMEYE BAŞLADI SIKILDIM BU BEKLEME İŞİNDEN...

Yeni c180 10 lt altına iniyor hatta gecen 1 hafta normalden farklı olarak daha uzun mesafe şehir içi yaptım. 8-9 lt mümkün. 520i de 11 lt altına inmek çok zor. Bizzat ben kullandım.

Abartmayin lütfen 11 12 lt nedir. 2 ay kullandım 8.7-9 arası gezdim, normal kullanımda.

Hocam düzenli olarak 50 ile falan mı gittiniz 520i ile 8.7 şehiriçi ortalaması yaptıysanız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

quote:

benim aldığım c de tam 5 serisi parası oldu ve onun için bi ara acaba mı dedim... yakın bi arkadaşımla konuştum gerçi o kısa mesafe kullanıyor ama oda 12,5 litre ortalamadan bahsetti... devamlı uzun yol kullanan bi abimde 9,5 10 litrelerden bahsediyor, 520i için...

• Arkadaşlar şimdi öğrendim. Beklediğim şey oldu. Yüzde 3 zam geldi. Ayıp gerçekten çok ayıp. Euro 3.1 TL iken belli olan fiyatlar 2.9 a düştüğünde tekrar yükseldi. Böyle olacağı belli idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: musscltr

Arkadaşlar şimdi öğrendim. Beklediğim şey oldu. Yüzde 3 zam geldi. Ayıp gerçekten çok ayıp. Euro 3.1 TL iken belli olan fiyatlar 2.9 a düştüğünde tekrar yükseldi. Böyle olacağı belli idi.

şimdi bayiyi arayacağım eğer doğru ise kesinlikle ama kesinlikle iptal ediyorum arabayı o kadarda hıyar değiliz artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: musscltr

Arkadaşlar şimdi öğrendim. Beklediğim şey oldu. Yüzde 3 zam geldi. Ayıp gerçekten çok ayıp. Euro 3.1 TL iken belli olan fiyatlar 2.9 a düştüğünde tekrar yükseldi. Böyle olacağı belli idi.

Yuh artık ya,euro aynı duruyor neyin zammı bu,benim temsilcim ağustos teslimi olduğu için zam gelse bile etkilenmeyeceğimi söylemişti,ucuz yırtmışım,etkilenen arkadaşlar için de üzüldüm :(

• aynen bmw ye kaçıyorum sizlere hayırlı olur inşallah arabanız rezillik bu kimse aptal değil bu kadar zam olmaz!!....

şuandan itibaren gülsoyda bi tane amg araç boşa çıkıyor bilginiz olsun...
  • Adamların taktiği bu, bekletirken zam getiriyorlar. Geçen sene cla da da böyle oldu. Ilk çıkış fiyatı olmayan yada eksik donanımlı aracın fiyatı. Gelmeye yakın zam geliyor. Bende vazgeçebilirim. 150 bin liralık araçta 5000 liraya yakın zam demek. Hele bir de opsiyonlarla araçlarınızı doldurduysanız 170 180 bin liralık araçlarda 6 7 bin zam demek. Bekleyişim hevesim kursağımda kalmadı çünkü bekliyordum. Bas bas burda bağırdım gelecek gelecek diye. En azından biraz umutlandım belki Ekim'e Kayar bu zam olayı diye. Anlaşılan Eylül'de yüklü C Amg teslimi var. Yasladılar yüzde 3 zammı. Hepimize hayırlı olsun. Bize müstahak. Gidiyorum skoda rapid dizel alıyorum ben.

• %3 zam üst orta sınıf dizel araç fiyat farkı. 5000 lira zam ile 1000 litre benzin alırım. Böl 1000'i 60 a 17 depo benzin yapar ki bu ortalama yılda 12000 km yapan benim yıllık benzin masrafımdan daha fazla olacak. Ben vazgeçtim.

• arkadaşlar ben İPTAL ETTİM SİPARİŞİMİ lanet olsun bu düzene...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.