topluca 4-5 tane flash tema attım yaklaşık 1.5 mb boyutunda ama hatırladığım kadarıyla telde o kadar hafıza kalmamıştı atarken aklıma geldi ama attı, şimdi ise sony ericsson yazan yeri geçmiyor pin i giremiyorum far managerla da dosyalara ulaşılmıyor ne yapayım arkadaşlar? firmware falan tekrar mı yükleyeyim setool la nasıl yapıldığını da bilmiyorum bi yardım
millet yok mu bi bilen üstad
o kadar kişi okumuş bi tane cvp çıkmadı bi yardım arkadaşlar ne yapabilirim bu alete?
THSpeed@hotmail.com Gel Halledelim Dostum....
hallettim üstad sağol unequel yardımcı oldu.tekrardan firmware i yükledim, hafıza kartındaki bilgiler falan da uçmuyor.ilerde aynı sorunu yaşayacak biri olursa şu linkte fotoğflı olarak anlatılıyor 3 tane dosya olacak onları indirin ordan olmazsa bana pm. http://www.neteksi.com/lofiversion/index.php/t350.html
sanırım benim telefonun göçme nedeni boş hafızadan fazla veri flashlamak, flashın yarısında aklıma geldi 1 mb civarı yer vardı sanırım tel hafızasında flashladığım dosya 1.5mb ydi bişeyi flashlamadan önce boyutuna bi bakın :D yardım eden arkadaşlara teşekkürler