Şimdi Ara

w1952s LG Flatron 19' LCD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [image]https://store.donanimhaber.com/d2/2a/23/d22a23dab884c49e33dbe8948da75379.jpg[/image]

[image]https://store.donanimhaber.com/60/2f/89/602f892a0e7c1265f59af815c24c2772.jpg[/image]

Model : w1952s LG FLATRON 19" --> Siyah kasa resimlerdende görebilirsiniz zaten.

Arkadaşlar dizüstü bilgisayar aldığım için tam 1 senedir evde üstü örtülü olarak duruyor evde. Toplasanız 5 ay kullanmışımdır. Alalı 2 seneye yaklaştı o yüzden garantisi bitmiştir sanıyorum. Genelde araştırma yaptım ve 150 ytl fiyat söylüyor herkez. O yüzden bende fiyatı 150 Ytl olarak belirledim ve dahada düşmeyi istemiyorum.
    İzmir içi elden teslimat yapabilirim. Hatta alıcı ile bizzat deneyerek alışverişi tamamlayabiliriz sorun yok yani.

Saygılarımla...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

• merhaba..aslında fiyatı güzel ama keşke daha öncesinde satışa sunabilseymişsin haliyle bu ara lcd monitor bolluğu var ondan satılması belki umduğundan biraz daha zaman alabilir. Ama fiyatı gene de bu temizlikte bir monitor icin guzel sadece piyasa şartları şu anda biraz dengesiz halde..Aklınızda olsun arkadaşlarda bir teknolojik ürünü kullanmıyorsanız hemen satacaksınız çünkü ürün bekledikçe çok hızlı değer kaybedebiliyor.

Marka: LG
    Model: W1952S-PF

Ürün özellikleri:

Ekran Boyutu 19 inç
    Tepki Süresi 5 ms (On-Off)
    Çözünürlük 1440 x 900 piksel
    Renk Paleti 16. 2 Milyon
    Kontrast Oranı 10000:1 (DFC) 700:1
    Parlaklık 300 cd/m2
    Yan Görüş Açısı 170
    Düşey Görüş Açısı 170
    Yatay Tarama 30 - 83 kHz
    Dikey Tarama 56 - 75 Hz
    D-Sub 15
    Güç Tüketimi 34 W
    Ölçüler (GxYxD) 451. 5 x 385. 3 x 220. 9
    Ağırlık (Yaklaşık) 3. 9 kg
    Ayrıntılar LG Flatron F-Engine teknolojisi , FUN Key (ez Zooming, 4:3 in wide, Photo effect, Sound)
    DFC (Digital Fine Contrast Ratio)
    Portlar
    VGA (D-sub) Var
    DVI Yok
    HDMI Yok
    DisplayPort Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snooke -- 19 Ocak 2012; 17:22:23 >

• Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Haklısın söylediklerinde ama baştan satma gibi bi niyetim yoktu. Evdekiler için satmak istemiyordum ama onlarda hiç kullanmayınca malum bende dışarda okuyorum şimdiye nasipmiş satmak. Kasaya rahat alıcı buldum oda monitör gibi çok temizdi. Monitör içinde hayırlısı diyorum :)

• güncel!

• Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 9 Şubat 2012; 11:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.