Şimdi Ara

W10 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler hp laptop kullanıyorum ekran kartı amd ve dün siteden indirip windows 10 a geçtim salak gibi. pc ilk açıldığında problem yok gibi görünüyordu sonra bir baktım ekran kartı driver ı nı sistem görmüyor fakat control center çalışıyor görünüyor bende en son çıkan w10 uyumlu driver ı yükledim pc deki bütün eski ekran driverlarını kaldırıp. yeni driver çalışıyor ama yinede sistem görmüyor kartı. benim asıl sorunum şu bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayar her açılışta siyah ekran olup 5-10 dakika siyah ekranda sadece imleç ile bekletip kilit ekranına gelince açılıyor fakat açıldıktan sonra bile çok yavaşlıyor windows 7 ye geri dönmeyi denedim ayarlardan fakat resimlerdeki gibi hata veriyor fakat resimdeki gibi dönüş için lazım olan windows old klasörü silinmedi bende olduğu gibi duruyor sadece ilk başta bir defa silmeye çalışıp iptal etmiştim. nasıl geri dönebilirim windows 7 ye elimde 2 tane recovery cd si var fakat ondada fabrika ayarlarına sıfırlanıyor.
     W10 YARDIM W10 YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade94 -- 30 Temmuz 2015; 21:16:07 >







  • Ben microsoft'un bir bildiği vardır diye windows update'e gelmesini bekliyorum win10 güncellemesinin :) hem kod falan istiyormuş sitede manuel güncellemede , baktım hiç ellemedim oto gelsin yüklesin dedim iyiki öyle yapmışım sanırım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Temmuz 2015; 21:48:27 >
  • Cihazınızın recovery bölümü mevcut mu ? Silmedi iseniz kısayol tuşu ile recovery yaparak windows 7 ye dönebililirsiniz belki açılışta f4 tuşuna basılı tutarak mesela. . inşallah zarar görmemiştir recovery bölümü. onun dışında temiz kurulum için bir iso dosyası lazım olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacker_127

    Cihazınızın recovery bölümü mevcut mu ? Silmedi iseniz kısayol tuşu ile recovery yaparak windows 7 ye dönebililirsiniz belki açılışta f4 tuşuna basılı tutarak mesela. . inşallah zarar görmemiştir recovery bölümü. onun dışında temiz kurulum için bir iso dosyası lazım olabilir.

    Recovery bolumu derken pc nin ilk alindigindan itibaren c ve d diski haricinde recovery isimli bir disk daha var 6 7 gb civarinda. Birde dedigim gibi elimde 2 tanede dvd var fakat onlari takip baslatinca recovery yi deilde factory reset kismi acik gozukuyor . fabrika ayarlarina geri donme sansim yok. Recovery calistirmam gerek heralde
  • Evet hocam bir deneyin bence bir şey kaybetmesziniz. bilgisyarınızın marka ve modeli nedir. google amcaya yazın recovery kısayol tuşunu bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.