Şimdi Ara

W10 Masaüstü simgeleri oyuna girip çıktıktan sonra yer değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne olduysa w10 kasım güncellemesinden sonra oldu. hemen sonrasında ekran kartını da güncellemiştim o yüzden mi diye eski sürücüye döndüm ama hala aynı. her oyunda olmuyor örneğin skyrim'e giriyorum sorun yok, ets 2'ye girip çıkıyorum resimdeki gibi en alttaki simgeler yukarı çıkıyor. simgeleri otomatik düzenle seçeneği kapalı.

normal hali

oyuna girip çıktıktan sonra

• kollaps kullanıcısına yanıt
    ona çözüm yok kardeş ama windows 8.1 e dönsen daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralCocuk44 -- 14 Aralık 2015; 18:30:54 >
  • Sistem yedeğinde kasımdan önceki bir tarihe geri yükleyin ve windows otomatik güncelleştirmelerini kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem günceleme yapmayın ve win8,1 dönün win 10 pişmanlıktır
  • Bende de bu sorun var. Düzen konusunda çok titizim ve her oyuna girip çıktığımda bu manzara ile karşılaşıyorum.

not: win10 kullanıcısıyım
  • Ben bu sorunu duzelttim ama nasil duzelttim tam bilmiyorum entegre ekran karti surucusunu guncelledim masaustu simge ayarlarini kurcaladim vs bi sekilde halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü ekran çözünürlüğün ile oyun çözünürlüğün farklı ise böyle bir sorun yaşarsın.sorununun çözümü sanırım yok.sebebini söylemek benden çözümü bulmak senden..:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • masaüstü sağ tık - grafik seçenekleri - panel sığdırma - "ekran ölçeklendirmesini koru" seçeneğini işaretledim.

bu şekilde çözüldü sanırım.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    yüksek grafikli ve çözünürlüklü oyunlar bu sorunu yapar ama windows 8.1 de bu sorun olmuyor
  • nvidia kullanıcıları geforce experience den oyunlarım sekmesine girip oyuna tıklasın aşağıda ayarlar var ayarlardan çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğüyle aynı yapıp uygulasın sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.