Şimdi Ara

W.o.T. a yeni başladım. Yardım edebilecek birilerini arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gavlu

quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Bende yeni başladım. Rehberi falan okudum çok karışık geldi. Benim de bir kaç sorum var. Adamı arkadan yakalasam bile vuruyorum vuruyorum ölmüyor, adam dönüyor bir atış ben imha:) Çözemedim nerde yanlış yapıyorum. Birde düsseldorf mu ne var kışıda var. Çok sıkıcı ya 4 tane map var aynı yerde dönüp duruyorum. Yeni mapları görebilmem için tanklarımı ilerletmem lazım. T1i geliştirdim daha sonra T2 aldım. Doğru ağaçtamıyım? Birde hep yabancı hiç Türk yok mu bu oyunda ya onlarla ne zaman oynayacağız. Daha zevkli olur yazarız falan.

Türklere biraz nadir rastlanıyor olanda bazen cevap vermiyor. Yüksek t lere geçince haritalarda değişiyor. Hangi Ağaçtan gideceksen o t leri geliştirmen daha avantajlı olur . Ben Amerikan tankında M18 Hellcat var T6 da onu, alman tanklarında vk3001H var bu iki tank çok hoşuma gitti bunları elimde tutuyorum. Herkese göre değişebiliyor mesela Tiger(p) var bu tankın ön zırhı çok kalındır düşmana ön zırhını doğru açıyla gösterdinmi delinmesi çok zor sende çatır çatır adamı indirebiliyorsun.
    Benim ilerletmeye çalıştığım ağaç Alman ağır tank tiger2 deyim şuan amacım E 75 ve E100 almak

ben hala t ve ağaçları falan anlayamadım değiştiremiyormuyuz ilerde? bide hangi şeye vereyim. ben ağır hareket eden olsada sağlam gömen ve zırhı yüksek olan birşey almak istiyorum

Anladığım adkarıyla sen de benim gibisin Amerikan t18 al ilk ön zırhı cok iyidir Ağır tank olarak rus tankları iyi gibi geliyor bana birde amerikan ağır tanklar yani senin gitmen gereken ya orta tank yada ağır tank ağacı ilk etaplarda seni çok sinir edecektir tanklar ama ilerki t leri çok iyidir kv1 rus tankında benim çok hoşuma gidiyor ama kullanamadığım için almadım onu :) ağır tanklarda ingiliz tanklarına bulaşma almanyada tiger(p) onu kullanmayı öğrenince çok iyi oluyor.

internetten tank ağaçlarını briaz araştır zırhlarını top delme gücünü videolar var onlarıda biraz araştır sana rehber olması için .

ağır tank ile senin dediğin tanklar arasındaki fark ne? dediğin tank bende gözükmüyor yani ağaçtada dükkandada gözükmüyor. seri mermi yükleyen hangileri bunlar içinde ve seri yükleyip iyi vurabilen?

• Gece gece yakaladık kaynağı:):)

Gavlu dostum ben yakın çatışmalara gelemiyorum seri değilim. Pusarım bir yere sabırla düşmanımı bekleyip avlanırım. T1 buna uygun değil sanırım. Ağır tankmı almalıyım yukarda tavsiye ettiklerin bu amacıma uygunmu:)

Edit: Gavluyu haberdar et:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 31 Mayıs 2014; 0:39:07 >
    Şeöyle cevap verme çalışım hafif tanklar genelde hızlı ateş gücü zayıf hızlı ateş edebilen tankdır manevra gücü yüksek.Hafif taka göre top gücü zırhı biraz daha yüksek ama hareket ve manevra gücü düşüktür. Ağır tanklarda ise top ve zırh orta tanka göre daha iyidir ama hızı ve manevrası düşüktür. Aslında bu linke baksanız daha detaylı olur Türkçe :)

http://forum.donanimhaber.com/m_58195865/tm.htm

pusup düşmanı bekliyorsan sana göre iyi bir tankım var Hellcat M18 tamamen pusma tank avcısı t6 da amerika tank avcısında bu ağaçtan git. Bire bir e gelemiyosan pusup vurmak için destroyerler uygundur. Destroyerde benim oynadığım hellcat dır bana göre en tierinin en iyi tankı :)

WOT la ilgili o kadar çok bilgim yoktur belkide yanlışbilgide aktarıyo olabilirim sadece iyi gözlemleyiciyimdir :)

pusup düşmanı bekliyorsan sana göre iyi bir tankım var Hellcat M18 tamamen pusma tank avcısı t6 da amerika tank avcısında bu ağaçtan git. Bire bir e gelemiyosan pusup vurmak için destroyerler uygundur. Destroyerde benim oynadığım hellcat dır bana göre en tierinin en iyi tankı :)

seviyemizi ve ne zaman seviye atlayacağımızı nereden öğreneceğiz 150 000 kredi kastım hala seviye atlamadım
  • Hızla pek işim yok pusar avlarım. Hellcat t6da doğru yoldayım:) Ama M2deyim ben en iyisi yukardan T18le devam edeyim yoluma. Verdiğin linki biliyorum ama böyle nokta sorular çok iyi oluyor. Teşekkürler dostum tek tek cevapladığın için.

Şimdi frost garaj ekranında sağ tarafta araştır butonu var ona bas ve ordan tankını geliştir. Üst tarafta teknoloji ağacı var ordada bir üst tanka geçersin tabi savaş yapıp puanlar toplaman gerekli.
    M2 çok çileli ve sinir bozucu tankdır bilgin olsun ama hellcat a ulaşırsan rahatlayacaksın :)
  • Benim sevdiğim oynaması hoşuma giden tanklar Hellcat amerikan tank avcısı, VK3001H Alman ağır tankı , Pz.c alman hafif tankı, Tiger(p) olacak daha araştıramadım , ilerlemeye çalıştığım ağaç ise E-75 ve E-100 şuan tiger 2 deyim

M2 çok çileli ve sinir bozucu tankdır bilgin olsun ama hellcat a ulaşırsan rahatlayacaksın :)

Şimdi oyundan çıkıp bunu yazmak için girdim. Ne öyle ya rezil bir tank dönerken tank komple dönüyor:):)
    öyledir öyle çok berbat tank :)

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hızla pek işim yok pusar avlarım. Hellcat t6da doğru yoldayım:) Ama M2deyim ben en iyisi yukardan T18le devam edeyim yoluma. Verdiğin linki biliyorum ama böyle nokta sorular çok iyi oluyor. Teşekkürler dostum tek tek cevapladığın için.

Şimdi frost garaj ekranında sağ tarafta araştır butonu var ona bas ve ordan tankını geliştir. Üst tarafta teknoloji ağacı var ordada bir üst tanka geçersin tabi savaş yapıp puanlar toplaman gerekli.

Eve gelince baktım izleyeceğin yol T18 T82 M8A1 t49 ve Hellcat olsun :)

Oyundaki nick neydi senin

Eskiden mahalle aralarında gol atan kaleye diye bir oyunumuz vardı. Futbol oyunlarında o nicki kullanırım. Burdada bir anlık aklıma geldi yazdım:) Gol_Atan_Sipere :)

Evet o yolu izleyeceğim. Oyunda arkadaşlık falan varmış eklesene beni.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.