çok iyi sallamışsın sanırım indirdiğin şey sadece yama(yada kurduğun v7 tekrar kurup v23 patch kur veya v19 istediğin kur hatta istersen kurma
quote:Orijinalden alıntı: LuciD` cs yükledim ve bu hata ile karşılaştım,Bu ne hatası arkadaşlar? olm sen cs oynayıp ne yapıcaksın herkesi vuruyosun zaten başka bir şeyler yap
quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: LuciD` cs yükledim ve bu hata ile karşılaştım,Bu ne hatası arkadaşlar? olm sen cs oynayıp ne yapıcaksın herkesi vuruyosun zaten başka bir şeyler yap Orda ben yazdığına bakma , arkadaşın cs sinde sorun çıktı yoksa benim cs tıkır tıkır çalışıyor
quote:Orijinalden alıntı: LuciD` quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: LuciD` cs yükledim ve bu hata ile karşılaştım,Bu ne hatası arkadaşlar? olm sen cs oynayıp ne yapıcaksın herkesi vuruyosun zaten başka bir şeyler yap Orda ben yazdığına bakma , arkadaşın cs sinde sorun çıktı yoksa benim cs tıkır tıkır çalışıyor arkadaşında sorun var ve sende cs yi cd ye çekip vermiyorsun arkadaşına çok ayıp
quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: LuciD` quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: LuciD` cs yükledim ve bu hata ile karşılaştım,Bu ne hatası arkadaşlar? olm sen cs oynayıp ne yapıcaksın herkesi vuruyosun zaten başka bir şeyler yap Orda ben yazdığına bakma , arkadaşın cs sinde sorun çıktı yoksa benim cs tıkır tıkır çalışıyor arkadaşında sorun var ve sende cs yi cd ye çekip vermiyorsun arkadaşına çok ayıp Arkadaş viyanada uğraştırır şimdi göndermek
quote:Orijinalden alıntı: LuciD` Arkadaş viyanada uğraştırır şimdi göndermek arkadaşın için değmez mi ? söyle indirsin ya 2dk da indirir kim bilir bağlantısı kaç mbit tir