Şimdi Ara

W-L Oranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , EU West serverında 25 levellik hesabım var . W-L + 5,6 falanken 15 levelden sonra sürekli düşmeye başladı , bazen afk bazen 2 mid bazen de benim kötü olmamdan dolayı ( 4 maç cok kötüydüm , benim yüzümden kaybettik . ) W-L - 23 ' e kadar indi . Su anda - 15'e yükseltebildim . Sorum şu yeni bir hesap acıp ondan baslasam mı ? Cünkü kötü w-l den dolayı genelde kötü oyuncular geliyor .

NOT : Okumayın diyenler olabilir , bence de okumayın cok saçma geldiğini biliyorum sadece bir 'noob' olarak yardımlarınıza basvuruyorum . Cevaplayanlardan ve trolleyenlerden Allah razı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 25 Temmuz 2013; 0:02:55 >

• aslında trollesem mi karar veremedim oyuzden yazmıcaktım ama " Cevaplayanlardan
    ve trolleyenlerden Allah razı
    olsun ." yazınca bari post kasayım diye yazıyorum. bence yeni hesap açma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 şampiyona ve rolüne odaklan. her maç "ne kalırsa oynarım" deme. dodge at. çık yani, istediğin lane kalmadığında çık hemen. ama öyle her seferinde çıkma. ilki 5 dakika olmak üzere hep süre cezası yersin.

mid alış. mid'te çok oyun atarsın. sonrasında da yavaş yavaş lv 30'a yaklaştı mı; mid oynayamazsın hep. o mid karakteriyle de sup'a inebilirsin. farm çalmadan ward at; adc'ni koru sonra yine şampiyonunla kill al.

solo top oyna. jax al. nasus al. mid ad gittiyse, solo top'a mid şampiyonu seç. şöyle de bi şey var. bu oyunda her ne kadar lane'i domine etmek önemliyse de; oyunu bitiren hamle, nexus'u almaktır. biraz da ona odaklan. tamam mid'e lux al mesela ama killeri topladıktan sonra ne kule alırsın, ne inhibitör :D

not: saçma sapan spell aldılar mı çık hemen oyundan. ranked değil, bi şey değil. her ceza aldığında tek başına custom at. zaten vakit geçiyo. oyun kaçmıyo.

• W-L - 23 ' e kadar indi . Su anda - 15'e indirebildim .
    Anlatım bozukluğu çok fena direk gözüme çarptı.
    Doğrusu
    W-L 23e kadar indi su anda -15'e yükseltebildim
  • -/+ 25 hiçbir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasengingultekin

1-2 şampiyona ve rolüne odaklan. her maç "ne kalırsa oynarım" deme. dodge at. çık yani, istediğin lane kalmadığında çık hemen. ama öyle her seferinde çıkma. ilki 5 dakika olmak üzere hep süre cezası yersin.

mid alış. mid'te çok oyun atarsın. sonrasında da yavaş yavaş lv 30'a yaklaştı mı; mid oynayamazsın hep. o mid karakteriyle de sup'a inebilirsin. farm çalmadan ward at; adc'ni koru sonra yine şampiyonunla kill al.

solo top oyna. jax al. nasus al. mid ad gittiyse, solo top'a mid şampiyonu seç. şöyle de bi şey var. bu oyunda her ne kadar lane'i domine etmek önemliyse de; oyunu bitiren hamle, nexus'u almaktır. biraz da ona odaklan. tamam mid'e lux al mesela ama killeri topladıktan sonra ne kule alırsın, ne inhibitör :D

not: saçma sapan spell aldılar mı çık hemen oyundan. ranked değil, bi şey değil. her ceza aldığında tek başına custom at. zaten vakit geçiyo. oyun kaçmıyo.

Genellikle mid oynuyorum ,mid alınırsa adc . Blitz supp ile iş görüyorum. Bu levellerde su var . Gecen maçta karsıda twitch vardı ben varusdum , support twitch e 2 kere öldü jungler dan gank istedim , ganke geldi öldü gitti , 2. Gankte geldi canı cok az olan twitche ignite attım udry gitti kule altına daldı onu öldürüp kendide öldü. Ssonra midden kass da aynısını yaptı neyse sonucta yenildik . Benim skor lane de 4-1-4 dü , oyun sonu 4-3-8 di adamlar varus useless hiçbirsey yapmadı falan demeye basladılar . Oyun sonu girdim twitchin profile 303 bin hasar vermiş ben 297 bin . 18 kill 6 ölümü vardı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.