Şimdi Ara

VW.YENİ POLO 1,2 TSI 90HP TAM BİR MİNİ ROKET... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
5
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuç:
    En çok satan b sınıfı araç...
    Bu sonuç yeterlimi sizce...!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tattiravalli kadar aks aralığıyla neyin 160 torku ? 100den sonra poşete dönüşüyor o araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkswagen'dan freelance iş imkanı. Forum sitelerinde VW fanboyluğu yaparak haftada 500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
  • Discursive D kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir agzina Saglik.

• 2015 model polo da jantlar 15 inç alaşım standart olmuş,bunun yerine yan hava yastıkları gelseydi benim için daha bir tercih edilir olurdu.Bu arada 2016'da yeni kasası gelecekmiş. Ayrıca bahsettikleriniz b sınıfı,daha çok şehir içi pratik kullanım için tasarlanmış orta sınıf araçlardır.Fazla abartmamak lazım.Üç aşağı beş yukarı birbirlerine üstünlükleri bulunabilir.Gerisi zevklere kalmıştır.İsteyen istediğini alır ve kullanır.Bunun için kalp kırmaya değmez.

• Discursive D kullanıcısına yanıt
    Vw. Düşmanlığının, iftiraya bılaşmış hali...

• fatih19812014 F kullanıcısına yanıt
    Meyve veren ağaç taşlanır,
    Türkiye'de fabrika kurmadan, bir marka zirveye ulaşıyorsa,
    Sizin gibi ler elbette olacak,
    Sizi yadırgamıyorum,
    Ruh haliniz değişmiş,
    Vw. Nin satış rakamları,
    Sizi bayağı ürkütmüş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

2015 model polo da jantlar 15 inç alaşım standart olmuş,bunun yerine yan hava yastıkları gelseydi benim için daha bir tercih edilir olurdu.Bu arada 2016'da yeni kasası gelecekmiş. Ayrıca bahsettikleriniz b sınıfı,daha çok şehir içi pratik kullanım için tasarlanmış orta sınıf araçlardır.Fazla abartmamak lazım.Üç aşağı beş yukarı birbirlerine üstünlükleri bulunabilir.Gerisi zevklere kalmıştır.İsteyen istediğini alır ve kullanır.Bunun için kalp kırmaya değmez.

2016 da yeni kasası çıkacağını nereden öğrendiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Sonuç:
    En çok satan b sınıfı araç...
    Bu sonuç yeterlimi sizce...!!!

Roket (hızlı) olmasıyla satışı Arasında bağlantı kuramadım pek.😬

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama 1.4 122 bg golf 7 kullanıcısı olarak , körü körüne bağlandığın b segmenti aracı çok fazla abartıyorsun , alt tarafı b segmenti ne kadar kaliteli olabilir (premium markalar hariç). Kullanmadığın , burun kıvırdığın Clio'nun, senin kullandığın 2. kalite olan araçtan hiçbir farkı yok, hem üstüne üstlük daha performanslı ve daha donanımlı. Buraya bir yorum yazmadan önce araştır sonra yaz, Clio 1.2 TCE ve Polo 1.2 Tsi aynı motor değil, motor blokları bile farklı olan iki motor arasında yazılım farkı olduğunu iddaa ediyorsun ya pes yani. Herkesin kendi aracı kendine çok iyi gelir ama at gözlüğü takmana gerek yok. Eğer param varsa b segmenti araç istiyorsam gider Mini cooper , Audi A1 alırım ama bütçem 50000 tl civarındaysa ve otomatik b segmenti araç istiyorsam Clio 1.2 tce EDC icon alırım, doğuşun bize kazıkladığı 2 hava yastıklı polo yu hiç düşünmem bile (ilk gelen partide yan hava yastıkları alınıyordu galiba doğuş onu bile bize çok gördü) . Benim 2006 model Renault Modus'um da bile 6 hava yastığı vardı , çok kötü bir kaza geçirdim ve hava yastığını önemini orada anladım.
    Üstüne basarak tekrar söylüyorum kullandığın araç 2. kalite b segmenti araç öyle abartılacak yanı yok. Ayrıca senin mini roket dediğin araç ile Ford 1.0 ecoboost aynı performansı sunuyor.

• quote:

Adam okadar bilgisizki,
    Edc şanzımandan bahsetmiş,
    Edc şanzıman da dsg gibi çift kavrama lı,
    Ve renault
    Artık vw. Den alacak şanzımanı,
    Yani her otomatik reno da dsg şanzıman görev yapacak,
    Tabansızca vw. Ni karalarsa,
    Bu adamlar cehaletlerini ortaya koyarlar,
    Bize de gülmek kalır...

Dostum meraktan soruyorum, Renault'un DSG kullanacağı bilgisini nereden aldın.

Sorunsuz bir çift kavramalı şanzımanı halihazırda üretmiş bir firma neden gidip başkasından haklı veya haksız bir şekilde kötü ün yapmış bir ürünü alsın. Mantıklı gelmiyor. Spesifik bir model için falan olabilir mi..
  • Der Neue Polo http://www.tekirdagtuning.com/6-nesil-yeni-kasa-volkswagen-polo-2016-yilini-bekliyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 9 Ocak 2015; 23:56:45 >
  • quote:

Dsg sorunlu bir şanzıman demişsin,
    Edc ne peki..?
    Söyliyeyim,
    İkiside çift kavramalı ve renoult bu teknolojiyi vw. Den aldı..!
    2012 yılından sonra üretilen dsg şanzıman yağları yüksek ısı dayanımlı olarak değiştirildi, ve nadiren de olsa yaşanan problemler kalktı,
    Anlaşılan vw. Düşmanı bir arkadaşımızsın,
    Sana yedirtmezler vw. Ni kendine başka kapı ara...

Edc getrag üretimi dct250 kodlu şanzıman dır. Vw ile bir ilgisi yoktur.

Ve Dsg de aslında borg warner firmasının ürettiği şanzıman dır.

• skysoblue85 S kullanıcısına yanıt
    Adam poloya 2. Kalite diyor...yaa;
    Hey Allahım,
    Daha neler okuyacağız...

• aktuz A kullanıcısına yanıt
    Renocular, davia yı satarken, kalbinde renoult motoru var diyerek satıyorlar...
    Şimdide reno yu satarken vw. Nin çift kavramalı dsg si var diye satıyorlar,
    Anlıyacağınız reno nun karşısında dacia neyse;
    Vw nin karşısında da reno o....,

• skysoblue85 S kullanıcısına yanıt
    Vw nin, hiçbir üretimi 2. Kalite değil...
    Ama reno nun dacia diye bir alt markası var...
    2. Kalite arac arıyorsan renoya bakıcaksın, kardeşim,
    Vw. De sana göre araç maalesef yok, olmıyacak da...

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    100 den sonra poşet oluyor ha....
    1.2 tsı 200 km üzerinde sabit çok rahat gider...
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    Sen ilk başta yazdığım şeyi bir kez daha oku, 2014 model Golf 1.4 122bg sahibiyim ve bir vw kullanıcısı olarak aracını çok abartıyorsun diyorum , kullandığım Golf bile sınıfının en iyisi değil sadece iyi bir araç diyebilirim. Vw grubunda b segmentinin 1. kalitedeki aracı Audi A1 2. kalitedeki aracı VW Polo 3. Kalitede ise Skoda Fabia ve Seat Ibiza'dır, eğer kalite olarak birbirinin aynısı ise neden seat ibiza'yı tercih etmedinde gidip fazla para verip 2 hava yastıklı Polo'yu tercih ettin. Merak etme yıllardır Audi den tutta , Dacia'a kadar birçok araç kullandım, bırakta aracın kaçıncı kalitede olduğunu anlayayım, Renault'un hangi modelinin kaçınca kalite olduğunu senden çok daha iyi biliyorum. Senin daha hayatında görmediğin model adını bile duymadığın sadece ismi Renault denince dandik diye düşündüğün fakat vw 'nin ürettiği birçok araçtan (passat ve sharan buna dahil) çok daha iyi modeller üretti Renault, bunlardan biri Velsatis diğeri ise Espace'tır, bu iki aracı yurt dışında sahip olmuş biri olarak sınıfının iyi araçlarından biri diyebilirim.
    Ayrıca sana ufak bir tavsiye, otomobiller hakkında biraz bilgi öğren ,araştır, test et, yanlış bilgilerle burada birşeyleri savunma. Eğer ben Renault fanatiği olsaydım, Golf yerine gidiği Megane alır, birde burada şöyle iyi , böyle süper , en iyi araç bu diye körü körüne savunmaya çalışırdım, fakat bütçem dahilinde Golf'ün Megane'dan daha iyi olduğunu bildiğim için satın aldım, ama bu durum her sınıf için geçerli değil. Eğer bütçem biraz daha iyi olsaydı Mercedes A, Bmw 1 yada Audi A3 satın alırdım.

• Hocam sen otomobil genele gelsene, VW saflarında bir nefer daha olur mücadelemizde

Şaka bir yana, B segmenti araçlar arasında uçuk farklar olmuyor. Mesela Fiesta bence daha mantıklı bir model. Tabi şu anda fiyatlarla ilgili bilgim yok.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Fiesta güzel bir araç,
    Vw. Gibi kaliteli,
    Lakin polo bana daha yalın geldi,
    Yaş 41...
    Fiesta biraz daha çizgi olarak,
    30 lu yaşlara kadar gibi geliyor bana ,
    İçi de çok hareketli, biraz karışık geldi...
    Polo daki her yaşşa, bay ve bayana hitap etme olgusunu, fiestada göremddim,
    Ama vw. B sınıfı polo yu üretmedeydi,
    Tercihen fiesta derdim,
    Ama asla renault gibi sık sık elektronik arızası veren bir fransız araçına binmezdim...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.