Şimdi Ara

VW Tiguan vs Nissan X-Trail (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xtrail ile qq farklı araçlar. Biri Japonya üretimi diğeri İngiltere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Hocam selamlar, neden memnun değilsiniz? Sorunları nelerdir?

merhaba hocam

araçtan neden memnun değilim?

trim sesleri,basit kalite sorunları 100 bin liralık araçta cam tuşu aydınlatması yok.Aracın şanzımanı çok kötü yani sadece ben değil ailede kullanan herkes aynı sorundan şikayetçi şanzıman kararsız kalıyor birden devir yükseliyor yalpalıyor araç resmen.Spor modda fena değil ama o zamanda yakıtı zorluyor.Sürate kesinlikle gelmiyor ben bundan önce caddy ve fluence vardı bundan daha hızlı girebiliyordum virajlara bu hemen esp yakıyor.Servis maliyetleri zaten çok yüksek 20 bin bakımı konusunu açmıştım.Ayrıcada 2.eli berbat.Biz bunu alırken diğer alternatif passat 1.6 tdi idi.105 bine aldım o zaman vw deki tanıdığımız satış temsilcisi aynı fiyatı vermişti ama biz İlk kez jeep benzeri bir araç olsun diyerek bunu aldık.Sonuç pişmanız.Parasının hakkını vermeyen bir araç.

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

İnan üzüldüm. Memlekette araba ateş pahası oldu. Aslında hiçbiri ödenen parayı etmediği için, insan pişmanlık yaşıyor. Eğer ederini ödüyor olsak düşünmez kullanırdık eze eze.

İnşallah daha iyisi kısmet olur tez zamanda.

• 180 bin lira, 1.6 dizel ve manuel mi?

manuel vites hastaları bile bi arabaya 180 bin lira verdikten sonra manuel almazlar:) 180'e aldığın arabayı 2 ay sonra satışa çıkar 140 veren çıkmaz. öyle berbat bir şey bu fiyat skalasında manuel şanzıman.
  • Kulakları çınlasın, bizim peder beyle, bu Citroen C4 Cactus'ler ilk çıktığı zaman inceleme yapmak adına bayiye gitmiştik, hani araç iyiyse, PSA grubunun da dizeli zaten az yakar, bizim valide şehir içinde kullansın, yüksek araca binsin gibisinden. Tabi araç marjinal bir tasarıma sahip olduğundan çok fazla ilgi görmemiş olacak ki, çalışanlar hemen gerekli koşulları sağlayıp bizi teste almışlardı. Vakit bolluğundan, baya da bir kullandık aracı. Sağına soluna baktık, bizim pederin bagaj döşemesini kaldırıp metallerin birleşme noktasında pürüz olup olmamasına dikkat etmesi, arabanın torpido gözünü anlamsız şeylerle doldurup kapatmaya çalışma gibi enteresan ritüelleri vardır, onları gerçekleştirdik. Her neyse, inceleme bittikten sonra babam satış görevlisine "ne kadar bu araç?" diye sordu, adam da, şimdi tam net hatırlamıyorum da, atıyorum 70.000 Lira gibi bir cevap verdi, babam orada adama "70.000 lira parayı bu araca vereceğime nakit olarak bankadan çekerim, benzin döker yakarım, en azından ısınırım" demişti.

Şimdi, bu hikayedeki Cactus'un yerine Tiguan'ı, 70.000 Lira yerine 150.000 lirayı koyup, tekrar okuyabilirsiniz, karar sizin :)

• kardeş 150-200 bin verip manüel araç alma pişman olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga dizel otomatik geliyor 1 aya bekleyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

İnan üzüldüm. Memlekette araba ateş pahası oldu. Aslında hiçbiri ödenen parayı etmediği için, insan pişmanlık yaşıyor. Eğer ederini ödüyor olsak düşünmez kullanırdık eze eze.

İnşallah daha iyisi kısmet olur tez zamanda.

sağolun hocam inşallah.
  • oneyy1905 kullanıcısına yanıt
    Cactus C bile değil hocam C4 Aircross'la eski tiguan karşılaştırılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Cactus C bile değil hocam C4 Aircross'la eski tiguan karşılaştırılabilir.

Ben zaten araç odaklı bir hikaye yazmadım, segmentle şunla bunla hikayenin alakası yok. Demek istediğim, dizel manuel bir arabaya 150.000 lira vereceğime, o parayı yakarım en azından ısınırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.