Şimdi Ara

VW T-ROC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
55.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: liebermann

umarım bunu getirir, Tiguan'ı kaldırırlar..

Şimdiye kadar gördüğüm en boş ve anlamsız yorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Tiguanı bende beğenmiyorum, umarım hurdaya ayrılır,, soğuk duruyor o araç,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman olduğu gibi yine ilgimi çekemedi.bu yeni tasarımlardak ruhsuzluk nedir böyle anlam veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

her zaman olduğu gibi yine ilgimi çekemedi.bu yeni tasarımlardak ruhsuzluk nedir böyle anlam veremiyorum.

Hocam fotoğraflardaki araç hala kamuflajlı. Farlar arka çizgiler falan sticker. Başka arkadaşlar da söylemiş.

• Juke un rakibi işte. B suv piyasayasi ne ki ne ola. Polo satışlarını vurur anca

• bir cx-3'e bak bir buna ya
    Yalnız x1 de c suv

• Q2 yan sanayi de gelmiş

• Bu şey değil mi ilk nesil Renault Koleos?

• Fransızlara benzettim. Cok ta begenmedim. Ama kaliteli olacagina eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya kötü görünüyor ve ben Citroen havası sezdim araçta, yanlış bilgi olmasın?

• Tövbe Bismillah gemi mi çarprmış ne olmuş buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Yalnız x1 de c suv

X1. D SUV
    X3,X4. E SUV
    X5,X6 F SUV

MERCEDES GLA'da D SUV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 11 Nisan 2017; 7:59:36 >
    Hayatımda gördüğüm en bilgisizce yorumlardan biri. X1, 1 serisinin SUV versiyonu yani C-SUV. X3 ve X5 de aynı şekilde 3 ve 5 serilerini SUV versiyonları dolayısıyla X3 (D-SUV), X5 (E-SUV). GLA'da Mercedes-Benz'deki A ve CLA serisine karşılık geliyor onların C-SUV versiyonu.

T-ROC'a gelince konsept ile alakası yok bu aracın DS4 gibi duruyor daha çok. Volkswagen için fazla özgün duran bir tasarım.
  • yani eski kasaların ben de hastasıyım..

ancak yeni kasa tiguan çok köşeli hatlara sahip, ve iç dizaynda yıllardır aynı tasarımı kullandıklarını görüyoruz..

o paralar bu sıkıcı tasarıma verilmez diye düşünüyorum.

belki biraz da Otopark Sinan'ın testini izlediğimden dolayı bir ön yargı sahibiyim..
    And'ın ve Doğan Kabak'ın testini izlemenizi, yorumlarını ciddiye almanızı tavsiye ederim..

OTOPARK.comyoutube
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI (2016)| Doğan Kabak ile TEST| [English Subtitled]
    https://www.youtube.com/watch?v=77Y54oWLnd4

ondan sonra kimin aslında "boş" ve "anlamsız" olduğunu herkes görecektir..

iyi forumlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Hayatımda gördüğüm en bilgisizce yorumlardan biri. X1, 1 serisinin SUV versiyonu yani C-SUV. X3 ve X5 de aynı şekilde 3 ve 5 serilerini SUV versiyonları dolayısıyla X3 (D-SUV), X5 (E-SUV). GLA'da Mercedes-Benz'deki A ve CLA serisine karşılık geliyor onların C-SUV versiyonu.

T-ROC'a gelince konsept ile alakası yok bu aracın DS4 gibi duruyor daha çok. Volkswagen için fazla özgün duran bir tasarım.

Segmentler o şekilde belirlenmiyor. Oraya kendi mantığınıza göre yazmışsınız. Ben resmi olarak hangi segmentlerde olduğunu yazdım. X1, 1 Serisi'nin SUV'uymuş. sanki aynı arabayı alıp yükseltiyorlar. Öyle segment mi belirlenir. Segment sadece büyüklüğe ve şu modelin SUV'u şeklinde belirlenmiyor.

Size göre S350, BMW 730L falan da D segmentidir.

O araca dikkatli bakarsanız ön arka farlar arka çıta ön ızgaranın büyük bölümü sticker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 11 Nisan 2017; 12:29:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

And'ın ve Doğan Kabak'ın testini izlemenizi, yorumlarını ciddiye almanızı tavsiye ederim..

https://www.youtube.com/watch?v=77Y54oWLnd4

ondan sonra kimin aslında "boş" ve "anlamsız" olduğunu herkes görecektir..

iyi forumlar,

O testi aylar önce defalarca izledim. Herhangi bir yerinde araca kötü denildiğini duymadım. Tasarımının her markada olduğu gibi,Tiguan'da da diğer VW modelleri ile aynı olduğunu söylediler.

Bu testte bu yorumu yaptıkları için bu araba çöp olduysa o zaman iç mekanı astranın kopyası olan Yeni Insıgnia da alınmaz.

BMW modellerinin de iç mekanı aynı onlar da alınmaz sizin mantığınıza göre.

Ne şekilde belirleniyor peki? Üretici 1 serisine karşılık X1 yapmış SUV olarak bu durumda C-SUV oluyor zaten 3 serisi de X3 olarak D-SUV. Aynı mantık Mercedes-Benz'de de var. Sonunda A takısı olan modeller C segment oluyor A, CLA, GLA gibi. Sonuna C gelince de D segment, C, GLC, GLC Coupe gibi. Bilmeden yorum yapmayın. S350, 730 falan ne alaka yani onu da anlamadım ya neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Ne şekilde belirleniyor peki? Üretici 1 serisine karşılık X1 yapmış SUV olarak bu durumda C-SUV oluyor zaten 3 serisi de X3 olarak D-SUV. Aynı mantık Mercedes-Benz'de de var. Sonunda A takısı olan modeller C segment oluyor A, CLA, GLA gibi. Sonuna C gelince de D segment, C, GLC, GLC Coupe gibi. Bilmeden yorum yapmayın. S350, 730 falan ne alaka yani onu da anlamadım ya neyse.

Otomobil kuruluşlarını, bu konu hakkındaki dokümanları araştırın da yazın. Aynı mesajı tekrarlamışsınız.

Allah aşkına 1 serisi ile X1'e BMW bayisinde bir bakın onun SUV'u mu diye.

Böyle mantık mı olur yok şu şunun SUV'u bu bunun SUV'u.

Her SUV illa bir binek modelden mi türemek zorunda özgün bir model olamıyor mu.

CR-V'de Civic'in mi SUV'u ?

Mantığa bak ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.