Şimdi Ara

VW T-ROC (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
54.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    He o zaman mümkün hocam :) çünkü cam tavanlı highlineı 188 alan tandıığım bile var. Aralık’ta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabayı alanlar çıkmış gerçekten
  • Polo' dan kalitesiz olmasını beklemezdim. Araçta dijital gösterge paneli var, full led farlar var, hız sabitleyici yok :) Fiyat yüksek. Bu paraya gider Karoq alırdım. Çok satılacağını düşünmüyorum.
  • Dün araçı test sürüşünde kullandım. Motor sessiz, çok seri değil ağırlık nedeniyle sanırım. Göğüslük çok ucuz sert plastik kapılar yine sert plastik, hız sabitleme yok, kaputu açtım ve hidrolik kaldırma çubuğu yok elle kaldırıp sabitleme çubuğunu geçirmek gerekiyor. Hayalet ekran golfe göre çok küçük burda bile malzemeden çalmışlar. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu golften kesinlikle bu araca geçilmez. 3-4 yıl sonra makyaj geçirip kalite artarsa alınabilir😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç hakkında kimse yorum yapmamış kullanlar varsa konfor yakıt yalıtım performans gibi?

• Aracı görmedim ama malzeme kalitesi videolardan gördüğüm kadarıyla ateş ediyor. Kalitesizliğin dibi olmuş bu araba. Birde Golf’ün yerden yükseği demeleri yok mu!!!

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Olsa olsa polonun yükseği olabilir. Trafikte canlı gördüğüm kadarıyla boyutlar poloya epey yakın.
  • Yuh 200k mi ?????? Tuscon alinir o paraya be

• Başlangıç fiyatı 252 bin TL. Bu fiyata B Suv mu alınır. Alanlara allah akıl fikir versin.
    Kadjar DCi Icon 174 Bin TL (2 bin TL'lik opsiyonel donanım dahil),
    Tucson CRDi Elite 183 bin TL,
    Kuga TDCi Titanium 191 bin TL
    Karoq 1.5 TSi Style 191 bin TL
    Ateca TDi Xcellence 183 bin TL
    Hepsi de bir üst segment. İlla B Suv alınacaksa fiyatı da göz önüne alınca Kona en iyi seçenek gibi duruyor.
    Bu donanımlarla rakiplerinin fiyatları da göz önünde bulundurulduğunda T-Roc'ın ederi en fazla 160 bin TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 28 Nisan 2019; 18:5:40 >
  • Vw yıllar geçtikçe saçmalaya devam ediyor.
    Ön göğüs sert plastik ise ve fiyatı bu ise gitsin kumda oynasınlar.
    2001 vw boram var , bırak göğüsü ön ve arka kapı içleri bile yumuşak malzeme.
    2002 model araçlarında hız sabitleme varken buna nasıl koymazlar , ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

• Bugün benzinlikte gördüm, araç hakkında hiçbir fikrim yok. Uzun yıllar sonra ilk defa bir vw modelinin kasasını beğendim.

• piyasada artmaya basladı troc lar.
    ben begeniyorum 2014 qq var ufak suv bakıyorum yıne birazda atik motor lazım.
    180 civarına highline lar var bence alınır.
    x1 2019 300 kagıt
    diger uzak dogulularla karsılastırmıyorum qq den inip tucsona konaya binmem...
  • açılır cam tavanlı veriyonu için (1.5 tsı dsg highline) 187.250 tl teklif aldığım araç. en düşük donanım 1.0 manuel golf'ün 158.100 tl olduğunu düşünürsek çok mantıklı bir fiyat
  • odunun_önde_gideni kullanıcısına yanıt
    Golften fersah fersah kalitesiz bir araba olduğunu düşününce golf hakikatten baya ucuz. Bu araba niye tutsun ki milletimiz biliyor zaten dandik bir araba olduğunu polo nun yüksek versiyonu akıllı adamlar gidip golf alıyor

• DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Troc un ic mekani tam bir hayal kirikligi. Highline troctan inip comfortline golfe binince bile bariz kalite farki hissediliyor

• odunun_önde_gideni kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım avecte bana 185 e bıraktılar burada aracı kötüleyenleri dinleme biz Golfede bindik senelerce tercih meselesi abuk sabuk yorumlara takma kafanı güzel tok araba arkası daha ferah hakkında hayırlısı.

• Herkese selam. 24 temmuzda aracimi teslim alacagim. Whatsapp grubu vs. Var mi? Bir de yakit degerleriniz neler?

• Bazıları arabayı kullanmadan yorum yapıyor. Bir kere araba B sınıfı değil. B sınıfı olan model bizde olmayan T-Cross modelidir. Ben 2013 model Golf 7 yi satıp aldım. İç kısım genişliği golf ile aynı. Bagaj 75 lt daha büyük. İnanılmaz sessiz. Her zaman geçtiğim parke yollarda sanki asfaltta gider gibi sessiz. Gidişi zaten inanılmaz. 1.5 tsi 150 beygir. İçi kalitesiz diyenler olmuş. Mübarek uzay mekiği gibi.

• burakcal2 B kullanıcısına yanıt
    Golfe göre yalıtım sessizliği daha mı iyi hocam

• Evet yalıtım epey farketmiş. Hiç ses yok. Yağ gibi gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.