Şimdi Ara

Vw Scirocco - Golf 7 - BMW 1.16 - Leon FR Kararsız Kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: froster2006

Baskasinin ne dusundugunu niye kaale aliyorsunuz , kendiniz icin yasayin.Ozellikle dsg ise scirocco yu almanizi oneririm.Dusunmeyin bile.

haklısın hocam ama ne bilim aldığımızda hevesimizi iyice kaçırmasınlar :/ yoksa haklısın bende takmam işte sosyal çevre :) aracın zaten emsali yok adam binmemiş sıfırdan farksız kapalı otoparkta yatıyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Surus keyfi olarak bmw ondedir (scirocco'nun surus keyfi kotudur demiyorum)

Tasarim olarak scirocco

Scirocconun + olarak avantaji dusuk km olmasi gibi duruyor.

Ayni zamanda baktigin bmwler sanirim eski kasa. Her ne kadar scirocconun kotu bi imaji olsa da suan daha mantikli duruyor

1.16 güzel araç arkadaşımda var son kasası benim gücüm ona yetmiyor bir önceki kasayı alabilirim ama onunda arkadan görünüşü çok iyi değil önden fena değil ama iç konsol gerçekten güzel sürüş olarak kullanmadım ama eminimki keyiflidir benim önceliğim görünüş estetik güç sürüş keyfi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

fr ile scrocco arasında tercih yapardım. scrocco biliyorsunuz üretimi durdu heralde primde yapabilir parçaları bulunmaz vs diye fiyatları da düşebilir ancak fiyatının düşmesini ben pek mümkün görmüyorum 2 kapı isteklerinizi karşılar nitelikte ise scrocco alın geçin siz ne alırsanız alın zaten trafikte insanlar bişeyler dicek.

aynen böylede bir risk var ama hala sipariş alıyorlarmış doğuştaki satış danışmanı söyledi
  • koray6852 kullanıcısına yanıt
    Kendi hayatinizi yasayin , bunu salik veririm.Hicbir teknik bilgisi olmayan lisiler hele bu yorumlari yapinca çok tuhaf oluyor.Cercevesiz camlari bile farkli hissettiruyor size aracin icindede disindada ki orantilari ve teknigi oldukca iyi bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır Scirocco kullanıyorum insanlar öyle apaçi falan demiyor merak etmeyin. Gayet keyifli güzel bir araç. Gücü, görüntüsü her şeyi gayet yeterli. Ayrıca 2 yıldır Türkiye'de bir kez bile polis çevirmesine girmedim. Binmek istiyorsanız içinize siniyorsa alın araba sizi fazlasıyla tatmin eder. DSG almanızı öneririm ve mutlaka 160 HP olan motoru tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

2 yıldır Scirocco kullanıyorum insanlar öyle apaçi falan demiyor merak etmeyin. Gayet keyifli güzel bir araç. Gücü, görüntüsü her şeyi gayet yeterli. Ayrıca 2 yıldır Türkiye'de bir kez bile polis çevirmesine girmedim. Binmek istiyorsanız içinize siniyorsa alın araba sizi fazlasıyla tatmin eder. DSG almanızı öneririm ve mutlaka 160 HP olan motoru tercih edin.

Hocam alacağım araç bayideki araçtan farksız 160 lık dsg yanlız cam tavan yok onun harici full sizin araç dsg sanırsam düzgün kullanırsam dsg de sorun yaşar mıyım?

Dikkatli kullanırsanız bir problem olacağını düşünmüyorum. Bizde 2 tane DSG araç var ikisi de taş gibi.

• quote:

Dikkatli kullanırsanız bir problem olacağını düşünmüyorum. Bizde 2 tane DSG araç var ikisi de taş gibi.

Sizinki kaç model kaç binde nelere dikkat etmeliyim birde bu araçlarda ve genelde tsi larda oluyor yağ eksitme oluyormuş sakin kullanımda da eksiltöe yapar mı? Tecrubelerini paylaşır mısın

2010 model 110 binde benim araç. Yağ eksiltme sorunu ile ben karşılaşmadım bakımdan bakıma değişiyor benim yağ problem yaşamıyorum. Alırken şanzımana ve motoruna iyice baktırın aracın. Bakımları serviste yapılmış olması iyi olur ileride olası bir problemde iyi niyet garantisine girmesi için.

• quote:

2010 model 110 binde benim araç. Yağ eksiltme sorunu ile ben karşılaşmadım bakımdan bakıma değişiyor benim yağ problem yaşamıyorum. Alırken şanzımana ve motoruna iyice baktırın aracın. Bakımları serviste yapılmış olması iyi olur ileride olası bir problemde iyi niyet garantisine girmesi için.

Hocam bayadır kullanıyorsun maşallah o zaman içini dışını iyi bildiğim bir araç bu scirocco, peki trafikte olsun çevrede olsun bu aracı nasıl karşılıyorlar özel ve yakışıklı bir araç sadece olumsuz olarak değilde olumlu olarakta ilgi görüyor mu hala gerçi artık alışıldı sanırsam birde sürüş keyfi olarak araç içi tasarım oturma pozisyonu direksiyon falan farklı duruyor bunu oturduğunda ve sürdüğünde baya bir hissettiriyor başka bir araca geçince değişik geliyor sende yaşadın mı genelde ikinci el sahiplerinin belki ikinci hatta bunu satıp yeni kasasını alacağım diyenler oluyor demekki farklı bir yönü var

• Vw sevmediğim halde tek beğendiğim aracı diyebilirim Scirocco için. Garaj aracı olması da gayet avantajlı. İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyin, içinize sineni alın. Gerçekten alımlı araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Vw sevmediğim halde tek beğendiğim aracı diyebilirim Scirocco için. Garaj aracı olması da gayet avantajlı. İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyin, içinize sineni alın. Gerçekten alımlı araç.

araç içime sindi hocam zaten en fazla 5 defa çıkarılmış onlardan bir taneside uzun yol çok kullanılmamış bir araç bakalım hayırlısı şu an scirocco ön planda gibi duruyor
  • Golf çok daha iyi ama leon sıfırsa şahsen leon alırdım. 1 serisi çocuk mezarı gibi. Şahsen düşünmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Golf çok daha iyi ama leon sıfırsa şahsen leon alırdım. 1 serisi çocuk mezarı gibi. Şahsen düşünmezdim.

Leonun sıfırı fr 125 lik 86 civarındaydı en son 18 jantlı ama şu an ne kadar oldu bilmiyorum golf 7 ikinci el alınabilir benim paralara ama ne bilim tam spor havasını yansıtmıyır sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Golf çok daha iyi ama leon sıfırsa şahsen leon alırdım. 1 serisi çocuk mezarı gibi. Şahsen düşünmezdim.

Leonun sıfırı fr 125 lik 86 civarındaydı en son 18 jantlı ama şu an ne kadar oldu bilmiyorum golf 7 ikinci el alınabilir benim paralara ama ne bilim tam spor havasını yansıtmıyır sanki

bişey diyemem. zevk meselesi. dünyanın en çok beğenilen hb'si sonuçta.
  • Srocco alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Srocco alirdim

Neden scirocco tercih ederdin?

• Scirocco sahibiyim, her çevirmede durdurulduğum falan yok.

Kullanmadan sallamayı ne çok seviyorsunuz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Scirocco sahibiyim, her çevirmede durdurulduğum falan yok.

Kullanmadan sallamayı ne çok seviyorsunuz ya.

Hocam kaç yıldır kullanıyorsun sendeki paket model nedir birde memnun musun var mı bir sorunu veya dikkat etmen gereken şey ne olur tavsiye eder misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Aracım 2013 model, performans yakıt konfor anlamında hiç üzmedi şuana kadar. Kullanımı gayet zevkli. Performansı Türkiye'deki yol kalitesine göre fazla bile çoğu yerde tutunamıyor araç 300-400 HP bir araç kullanıyormuşcasına bir zevk veriyor yani. Benim aracım M Paket değil malesef, M paket bulabilirseniz o diyata kaçırmayın Alcantara Recaro koltuklar, M direksiyon, Dış M Body ile çok farklı gözüküyor araç. Leon, Golf 7 kullandım onlardan çok daha zevkli olduğunu söyleyebilirim. Fakat Scirocco hakkında yorum yapamiyorum maalesef.

300-400 HP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.