Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.057.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P5D5R yeni aracınız hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Hans için Polo Comfortline donanım, Hasan'ınkinden farklı ama yine de fiyatlara göz atmakta fayda var.

15075.- € Polo Comfortline 1.4 5 ileri manuel vitesli aracınızın Almanya başlangıç fiyatı

ekstralar

220.-€ hafif metal stepne
    420.-€ jant "Lakeside"
    640.-€ 6 hoparlörlü RCD310
    735.-€ 4 kapı (ön-arka camlar elektrikli)
    180.-€ viraj aydınlatmalı sis farı
    20.-€ sigara donanımı

hill holder, ön-arka halı paspaslar ve daha birçok özellik...

• 1,6 dizel manuel için denizli batı ve aydın lena bayileriyle görüştüm.En erken ocak ayı içerisinde geleceğini söylediler.Liste fiyatı üzerinden kuruş inmediler.Valla fiesta almayıp poloyu beklemiştim.aralık ayında ford indirim yaparsa focus 1,6 tcdi titanium 39 falan bırakır.Poloya vereceğimin üstüne 3 milyar daha ekleyip focusmu alsam?Ama kasa yenilecek onunda.Ne zor iş bu araba almak.Heleki memursanız ve kuruş kuruş biriktiriyorasanız parayı hakaden aracı tercih etmekte zorlanıyorsunuz.
  • Teşekkürler asclepius.

Bu gün aracımı kontrol ettim.problem yok.Bagaja bir üçgen reflektör koymuşlar.
    Görevli satış uzmanı pololara %3 zam geleceğini söyledi.
  • Bagajdaki üçgen reflektör, geçmeli halı paspaslar gibi Polo'nun demirbaşlarından.
    Yeri çok iyi seçilmiş, ihtiyaç halinde bagaj dolu olsa dahi kolayca ulaşılacak konumda.
    Polo'ya yapılan zam gerekçesini bana, euro artışı şeklinde açıklamışlardı ama
    "diğer VW fiyatları artmadı, onlar ithal değil mi" diye sorunca suspus olmuşlardı.
  •  VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Polo'da her ne kadar Aux In varsa da bence yetersiz. Media-In sonradan takılabilir, torpido gözünde yeri hazır.
    RCD310, Media-in sayesinde Ipod ve USB bellek çalıştırabilir.
    Media in aynı zamanda Ipod şarjı yapar.

Bilen var mı Ender Elektronik, Kufatec Tr temsilciliğini aldı mı?

• Günaydın arkadaşlar, bu haftanın Oto Haber dergisinde Polo 1.4 DSG'nin tüketim değerlerini test parkurunda 6.6 lt. Menzili 1060 km olarak vermiş. Km'de 22 krş yakıyor. Aracın deposu 45 lt. Max menzil 750-800 km olması gerekmiyormu. Sanırım bir hata var değilmi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android35

Günaydın arkadaşlar, bu haftanın Oto Haber dergisinde Polo 1.4 DSG'nin tüketim değerlerini test parkurunda 6.6 lt. Menzili 1060 km olarak vermiş. Km'de 22 krş yakıyor. Aracın deposu 45 lt. Max menzil 750-800 km olması gerekmiyormu. Sanırım bir hata var değilmi?.

günaydın android35,
    Auto Motor&Sport Kasım sayısında, kapsamlı VW Polo 1.4 DSG testini okuyabilirsiniz.
    Test tüketimi 8.0lt/100km, menzil ise 562km bulunmuş.
    Oto Haber'i bilmiyorum ama ben 1.4 DSG kullanıcısı olarak,
    bir depo ile İstanbul şehir içi trafiğinde yaklaşık 550-600km gidebiliyorum.
    Bu arada depo 3.kez doldu. Her seferinde bir depo ile gidilen mesafenin arttığını görüyorum.
  • Günaydın asclepius, Oto Haber veriyi yanlış yazmış, doğru söylüyorsun. Auto Motor&Sport'u alayım bu arada. Polo'larda menzil 700 km'ye çıkılabilir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

quote:

Orijinalden alıntı: android35

Günaydın arkadaşlar, bu haftanın Oto Haber dergisinde Polo 1.4 DSG'nin tüketim değerlerini test parkurunda 6.6 lt. Menzili 1060 km olarak vermiş. Km'de 22 krş yakıyor. Aracın deposu 45 lt. Max menzil 750-800 km olması gerekmiyormu. Sanırım bir hata var değilmi?.

günaydın android35,
    Auto Motor&Sport Kasım sayısında, kapsamlı VW Polo 1.4 DSG testini okuyabilirsiniz.
    Test tüketimi 8.0lt/100km, menzil ise 562km bulunmuş.
    Oto Haber'i bilmiyorum ama ben 1.4 DSG kullanıcısı olarak,
    bir depo ile İstanbul şehir içi trafiğinde yaklaşık 550-600km gidebiliyorum.
    Bu arada depo 3.kez doldu. Her seferinde bir depo ile gidilen mesafenin arttığını görüyorum.

Ersin abi,

Yeni Polo'da da benim 2005 yuvarlak farlı kasa ile aynı depo kullanıldığını düşünüyorum ve full depo kapasitesini 45 litre olarak kabul edelim(genleşme borularını hesaba katmıyorum). Depoda 7 litre kalınca yakıt ışığı yanıyor. Ben normalde manuel TDI aracımla chip tuning öncesi şehiriçi 38 litre ile (ışık yanana kadar) 600 km gidiyordum. Sen DSG benzinli ile aynı km.yi söylüyorsun. 1 depodan kastın 45 litrelik deponun tümü müdür yoksa ışık yanana kadar mı 600 km diyorsun? İkincisini dersen ben kafamı duvarlara vurucam..

• Barış Abi,
    ışık yanınca +70km şeklinde hesaplıyorum.
    Kafayı duvara vuracaksan, Oto Haber Test sonucunu okuduktan sonra vur :)
    Test menzili 1060km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asclepius -- 3 Kasım 2009; 23:50:40 >
  • Ersin abi,

Bunlar ya sayı saymayı bilmiyor ya da hiç sağlam dayak yememişler..

Işık yandığında ben de o zaman +150 km civarı eklerim, şehir içi menzil 750 kmye yaklaşır.. TDI için gene de fazla görünüyor.. Yazın uzun yolda 110-120 km hız ile gittiğimde (ağırlıklı olarak akşam ve gece saati) rekorum 840 km oldu ışık yanana kadar, yani 38 litre ile..

Ne ise, çok böyle skor mevzularına girmek istemiyorum ama şu var ki şehir içi ve şehirlerarası hakikaten çok farkediyor.. Bir de yeni common rail 1.6 TDI alan arkadaşlar izlenimleri yazsa keşke buraya.. Benim kendi 3 silindirli TDI PD aracımdan en büyük şikayetim traktör gibi çalışması, ama torku her şeye değiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 4 Kasım 2009; 0:12:23 >
  • Teşekkür ederim asclepius, Auto Motor&Sport'un testini yayınladığın için, sadece bunun için dergiyi alacaktım.
  • yalnız adamları doğruyu söyledikleri için tebrik etmek lazım donanım ve fiyat konusunda cok haklılar cünkü cok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34UD5759

Ersin abi,

Bunlar ya sayı saymayı bilmiyor ya da hiç sağlam dayak yememişler..

Işık yandığında ben de o zaman +150 km civarı eklerim, şehir içi menzil 750 kmye yaklaşır.. TDI için gene de fazla görünüyor.. Yazın uzun yolda 110-120 km hız ile gittiğimde (ağırlıklı olarak akşam ve gece saati) rekorum 840 km oldu ışık yanana kadar, yani 38 litre ile..

Ne ise, çok böyle skor mevzularına girmek istemiyorum ama şu var ki şehir içi ve şehirlerarası hakikaten çok farkediyor.. Bir de yeni common rail 1.6 TDI alan arkadaşlar izlenimleri yazsa keşke buraya.. Benim kendi 3 silindirli TDI PD aracımdan en büyük şikayetim traktör gibi çalışması, ama torku her şeye değiyor..

Barış Abi,
    traktör gibi çalışsa da sonuçta yakıt istasyonuna çok daha seyrek uğramak işin güzel yanı.
    Ama 4600 TL daha fazla vererek 1.6 TDI almak bana hiç mantıklı gelmiyor.
    Benim hesaplarıma göre 1.4 DSG tüketimi 7.6-7.7 lt/100km civarında.

Oto Haber test tüketimi 6.6 lt/100km
    Auto Motor&Sport'da ise 8.0 lt/100km

• bence de 4600 tl fark fazla , performans açısından tercih edilebilir ama ..
  • merhaba arkadaşlar ben 07.10.2009 tarihinde şeker beyazı 1.4 DSG aldım şu an 700 km'deyim.Şu ana kadar tasarım ve şanzımandan çok memnunum.Yol ve rüzgar gürültüsü de hissedimiyor.Kapıların kapanma sesleri ve verdiği his harika.

1.4 DSG, mantıklı seçim

merhaba cem27,
    öncelikle aracın hayırlı olsun
    izlenimlerini yazıp, fotoğrafları eklersen sevinirim
    benden başka fotoğraf ekleyen yok, kendimi yalnız hissediyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.