Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: erdim11
    abi biz bulusuyoruz ama bi ara polocuları toplamak lazım bi kahve veya kahvaltı gıbı ne dersın

Erdim bunu daha önce de yazmıştım, bi pazar sabah kahvaltısı olabilir.uygun bir yer belirleyelim, gelmek isteyenlere duyuru amaçlı bir kaç gün bunu sürekli gündeme getirelim, gelmek isteyen gelir o zaman...

evet abi katılım az olsa bıle gıtgıde cogalacagına ınanıyorum bız baslatalım kı.
  • bu vites gosterge oku tam hikaye. rampada 3 vites 55-60 gidiyorum devir 2200. gayet normal. hadi 4 ne olsa israrla 5. vitese gec oku yanip sonuyor. 3 ten 5 e . hadi bi bildigi vardir attim 5 e. yemedi tabiki. şakirdamaya basladi.
  • o kadarda akıllı degıl araba abı=) 3 luk yerde duz yolda at 4 e az yakıyo cıdden, hem sessız oluyor hırcın kullanımla arasında yaklasık 30 km fark edıyor sakın kullanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

bu vites gosterge oku tam hikaye. rampada 3 vites 55-60 gidiyorum devir 2200. gayet normal. hadi 4 ne olsa israrla 5. vitese gec oku yanip sonuyor. 3 ten 5 e . hadi bi bildigi vardir attim 5 e. yemedi tabiki. şakirdamaya basladi.

Aynen katılıyorum 3.viteste 2300-2400 devir giderken 5'e at diyor garip.

Ben biraz devirli sürüyorum daha keyifli ve daha çok yakıyor tabi. O kadar da olsun aylık 500km yapmayacağım genel olarak.
  • Arkadaşlar şöyle yapalım katılım için bi ön yoklama yapalım
    görünen o ki şuan 3 kişiyiz var mı attıran 5 yapalım haftaya pazar kahvaltıya gidelim olmamı :)
  • Erdim şuna bi baksana dostum
    www.vwtr.net
    POLO 6R Sis farý ve Gti Panjur günceli"TORPÝDO AYDINLATMA YÖNTEMÝ SAYFA (5) - Otomobilim
    http://www.vwtr.net/forum/polo-6r/geri-dondum-jant-ve-yay-gunceli-t19844.15.html

benim jantlar geciktikçe şuna kayıyo aklım arada bi
  • güzel abi farklı olurda bunlar kac ınc?
  • 16 geçen doğuş hadımköyde gti de gördüm güzel di ama
    bence boavista daha iyi
  • sen bilirsin abi degısık olur ama yay takıcam dersn gtı jant bence:) boavısta farklı ya ıyı kı almısım abı herkes soruyo ozel uretım mı dıye:D
  • ANTALYA dan herkese selam

2009 model corsa 1.3 dizel 75 beygir aracımı cuma günü sattım...1 saat öncede antalya başaran'dan 1.4 85 beygir polo alarak aranıza katılmış bulunuyorum...31.250 ye indirebildim fiyatı

aracı çarşamba günü teslim alıcam...

seçim konusunda inş. pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc_007 -- 26 Mart 2011; 11:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc_007

ANTALYA dan herkese selam

2009 model corsa 1.3 dizel 75 beygir aracımı cuma günü sattım...1 saat öncede antalya başaran'dan 1.4 85 beygir polo alarak aranıza katılmış bulunuyorum...31.250 ye indirebildim fiyatı

aracı çarşamba günü teslim alıcam...

seçim konusunda inş. pişman olmam

hayırlı olsun. aracın fiatı 3 ay önce 29600 idi. Euro kurdaki dalgalanma nedeniyle fiatlar 2000 Tl ye yakın arttı. aslında bu fiata yol bilgisayarlı daha donanımlı heçbekler başka markalarda var ama açıkçası VW kaporta ,torpido kalitesi ve sessiz motoru ile birazda ismiyle öne çıkıyor.
  • tsk ederım ıns hayırlı olur...
    acıkcası ben makyajlı corsa yı beklıyordum tekrar corsa alıcaktım ama aracın ıcıne etmısler makyaj yapıcaz dıye...otomatık olarak polo ya yoneldım...
    Fıyat konusunda oyleymıs 2000 tl zamlanmıs fakat nısan ayından sonra tekrar zam gelıcekmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

Erdim şuna bi baksana dostum
    www.vwtr.net
    POLO 6R Sis farý ve Gti Panjur günceli"TORPÝDO AYDINLATMA YÖNTEMÝ SAYFA (5) - Otomobilim
    http://www.vwtr.net/forum/polo-6r/geri-dondum-jant-ve-yay-gunceli-t19844.15.html

benim jantlar geciktikçe şuna kayıyo aklım arada bi

bu jant ların aynı bende var, tavsiye ederim... otoparkçılar arabayı kayıt ederken golf diye kayıt yapıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

bu vites gosterge oku tam hikaye. rampada 3 vites 55-60 gidiyorum devir 2200. gayet normal. hadi 4 ne olsa israrla 5. vitese gec oku yanip sonuyor. 3 ten 5 e . hadi bi bildigi vardir attim 5 e. yemedi tabiki. şakirdamaya basladi.

bende TDI DSG var, aracın çalışma prensibi şöyle: araçtan performans istemiyorsan hız:70, vites:7, devir:1100... araçtan performans istiyorsan(gaz basarsan) mesela; hız:160, vites:5 devir:3500 de çalışıyor.yani düz yolda devir düşük iken aracın vites at demesi ekonomi için söylediği bişey.yokuş yukarı vites yememesi de normal bişey.bazen kafası karışabiliyor bu makinaların.çünkü düşünen bir makina bunlar :) öyleki yokuş yukarı 2500-3000 devirde 2. vitesle çıkarken, yokuş bittiği halde hala aynı şekilde devam edebiliyor, bi 10-15 metre kadar düz yolda gidince yokuşun bittiğini fark edip vites yükseltip devir daha düşük bir seviyede devam ediyor filan.gaza Allah ne verdiyse bastığında gene 1-1.5 saniye düşünüyor ondan sonra olabildiğince koşmaya başlıyor...........bunun gibi...

• quote:

quote:

quote:

abi biz bulusuyoruz ama bi ara polocuları toplamak lazım bi kahve veya kahvaltı gıbı ne dersın

Erdim bunu daha önce de yazmıştım, bi pazar sabah kahvaltısı olabilir.uygun bir yer belirleyelim, gelmek isteyenlere duyuru amaçlı bir kaç gün bunu sürekli gündeme getirelim, gelmek isteyen gelir o zaman...

evet abi katılım az olsa bıle gıtgıde cogalacagına ınanıyorum bız baslatalım kı.

Erdim brother, istersen sen bi yer belirle önümüzdeki pazar için, 11 gibi bi yerde kahvaltı yapalım, tanışırız fikir alışverişinde bulunuruz filan...dediğin gibi en az 3 kişiyiz o da bişeydir, bence başka katılımcı da olur, katılmak isteyen burdan fikir bildirebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: unal04

2011 polo 1.6 tdi kullanan arkadaşlar varsa yakıt tüketimi hakkanda bilgi verebilirmi...?

ben TDI DSG ile 198TL ye(yedek depoyu da doldurdum) 850KM kadar gidebildim.bunun %70 i şehir içi, malum istanbul dur kalk ve kırmızı ışıkta en önde isem turbo ile kalkarım(çok keyfli oluyo da ) şehir dışı otobanda 160-200 arası bastım hep(silivri otoban) belki dikkatli kullanırsam bi 70-80 km fark ederdi...
  • quote:

quote:

2011 polo 1.6 tdi kullanan arkadaşlar varsa yakıt tüketimi hakkanda bilgi verebilirmi...?

ben TDI DSG ile 198TL ye(yedek depoyu da doldurdum) 850KM kadar gidebildim.bunun %70 i şehir içi, malum istanbul dur kalk ve kırmızı ışıkta en önde isem turbo ile kalkarım(çok keyfli oluyo da ) şehir dışı otobanda 160-200 arası bastım hep(silivri otoban) belki dikkatli kullanırsam bi 70-80 km fark ederdi...

Merhaba.
    Max. hız olarak kaç yaptınız acaba bu motorla düz yolda?Limitör var mı hızla ilgili kesiyor mu?

Düzeltme:DSG yi şimdi gördüm ok.Diğer sorularım geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 27 Mart 2011; 0:24:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

quote:

Merhaba.
    Max. hız olarak kaç yaptınız acaba bu motorla düz yolda?Limitör var mı hızla ilgili kesiyor mu?

Düzeltme:DSG yi şimdi gördüm ok.Diğer sorularım geçerli.

maximum 198 yapıyor, pedalın altında boşluk olduğu halde bu hızın üzerine çıkmıyor, sınırlandırılmış bence...

• daha ben 110 un üstüne çıkmadım ama 5 vitesli manuel bir Polo da 85 beygirlik bir araç tahminim düzde 150kmh den sonra bağırmaya başlar. kafa sallamaya başlar. denemeyede niyetim yok. DSG triptonik araç içinde max 177 kmh hız vermiş vw sitesinde.
  • turbofsi forumda a3 kullanıcıları serviste yol bilgisayarını aktifleştiriyorlar , bilgisayara bağlanıp yazılım atılıyor ve silecek kolu değişiyor( yol bilgisayarlı olan modellerdeki menu tuşlu silecek kolu takılıyor ). Bence bu işlem poloyada yapılabilir servislere sorun derim yanlız her servisin bu işlemden haberi yokmuş , bu işlemin + cruise control 700 tl civarına haloluyormuş , bilginize :)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.